- 31 Temmuz 2017
- 994
- 557
- 103
- 41
- Konu Sahibi sadeceMelek
-
Benim kanama bitti aynen bende çalışmalara başladım :) belki bu sefer tutar Allah’tan umut kesilmez :) inşallah seninde bu sefer tutarCanım ne yaptın merak ettim seni..Ben daha yumurtlama günlerindeyim. Çalışmalara kısmen devam ediyoruz :)
Zaten bi kafamızdan atabilsek herşey tıkır tıkır işleyecek ama nerdeeeeeeeeeeeeeİnşalah benim birazda pzkoljik olabilir fazla düşünüyorum ama kanamam olmazsa sabah yaoacagim
Evet yapıyorum ondan mı acaba yaa gidip test yapsam çıkmasa daha kötü olacağım kan hala pihıti pıhtı geliyor normalde şimdi ye kadar iki pet falan kullanmam lazimdiValla geçen ay da benim oldu psikolojik.. Az az ve günlerce sürdü kanama.. Ama inşallah senin öyle değildir :) bitkisel kür falan yapmış mıydın bazen onlar da öyle etki yapabiliyor
Aynen hersey yoluna girecek ama bu kadar düşünmek ten olacağı olsada olmuyor hele bide şu adet günü yaklaşincaZaten bi kafamızdan atabilsek herşey tıkır tıkır işleyecek ama nerdeeeeeeeeeeeee
Bide ben geçen ay hsg çektim ondan olabilir miValla geçen ay da benim oldu psikolojik.. Az az ve günlerce sürdü kanama.. Ama inşallah senin öyle değildir :) bitkisel kür falan yapmış mıydın bazen onlar da öyle etki yapabiliyor
Geçmiş olsun canım.. İnsallah tutar bu ay.. Bol bol nar ye mutlaka.. Arada da yaz bana.. Off ben de bu ay çift çizgiyi yakaladım ovulasyon testinde.. Bu ay bitmez bana artıkBenim kanama bitti aynen bende çalışmalara başladım :) belki bu sefer tutar Allah’tan umut kesilmez :) inşallah seninde bu sefer tutar
Evet yapıyorum ondan mı acaba yaa gidip test yapsam çıkmasa daha kötü olacağım kan hala pihıti pıhtı geliyor normalde şimdi ye kadar iki pet falan kullanmam lazimdi
Bide ben geçen ay hsg çektim ondan olabilir mi
Ovolosyaon mu kullaniyorsunGeçmiş olsun canım.. İnsallah tutar bu ay.. Bol bol nar ye mutlaka.. Arada da yaz bana.. Off ben de bu ay çift çizgiyi yakaladım ovulasyon testinde.. Bu ay bitmez bana artık
Aynen Canim hsg çektirdim üstüne soğan Kuru denedim doktor git gel stres oluştu bende ondan düşünüyorum bide bende böyle bişey var bu ay hamile kalacağımı ne zamn düşünsem adetim de gecikme oluşuyorCanım bence bi test yap yarın.. Eğer yerleşme falansa zaten artık çıkar bence.. Ya da 2 gün sonra yap garanti olsun. Geçen aylarda ben de soğan kürü yapmistim sonra bi de psikolojik olarak stres yaptım ve o ay az az ve daha uzun süreli oldu. Senin de öyle olabilir. Çünkü pıhtı geliyor diyorsun. Yerleşme kanaması akıntı şeklinde oluyor galiba.. Pıhtı olunca yerleşme kanaması değildir diyorlar..
Ovolosyaon mu kullaniyorsun
Aynen Canim hsg çektirdim üstüne soğan Kuru denedim doktor git gel stres oluştu bende ondan düşünüyorum bide bende böyle bişey var bu ay hamile kalacağımı ne zamn düşünsem adetim de gecikme oluşuyor
Hergün tabak tabak nar yiyorumGeçmiş olsun canım.. İnsallah tutar bu ay.. Bol bol nar ye mutlaka.. Arada da yaz bana.. Off ben de bu ay çift çizgiyi yakaladım ovulasyon testinde.. Bu ay bitmez bana artık
Eczaden mi alıyorsun canım yoksa siparis mi verdinEvet canım kullanıyorum 3 aydır falan nerdeyse.. Bu ay koyulugu yakaladım inşallah tutar bu ay
Kesin bu hsg, soğan kürü ve en önemlisi de stresten olmuştur canım. Biraz böyle düşünmemeye çalış biliyorum çok elde değil ama stres yapınca hormonlar baskı altına giriyormuş
İnternetten sipariş veriyorum canım. Eczanede çok pahalı oluyor.. Böyle tanesi 1 lira falan denk geliyor. Almayı düşünürsen mutlaka ordan al sende.. Boşa para vermeEczaden mi alıyorsun canım yoksa siparis mi verdin
İnşallah canımmm yaaaaaaaAfiyet olsun yarasın canım
Adet gününü beklemeyelim arada belirti falan olursa da haberleşelim :)
Düşünmemeye çalışıyorum da insan ister istemez yine düşünüyor
Bi de aslında günlerim o kadar dolu dolu geçiyor ki ona rağmen
Ay bu ay inşallah dediğin gibi güzel haberler veririz birbirimize
Canım güzel haberi neden bize de vermedin? Kızlar merhaba adetım 42 gun gecıktı uc dort ayda bır gecıkme yasıyorum bıay yumurtam catlamamıs yumurtalıgın ıcınde sanırom oyuzden adet olamadım tarlusal kullanıyorum adetın 15.gunu progestan a basla dedı dr adet duzenleyıcı oldugunu bılıyorum yumurtanın catşaması ıcınde etkılerı falan varmı acaba bıle kullanan benım yasadıklarımı yasayan varmı
Ay kuzum kome soyledım kıme demedım bılmıyom ko darısı basıma buay hıslerm cok kuvvetlıydı butın belırtılerı hıssettım sukurler olsn benımle suan ıns kalp atıslarını duyalım da rahatlarımCanım güzel haberi neden bize de vermedin? 
Tesadüfen hamilelik takvimini gördüm çok sevindim senin adına..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?