- 11 Ekim 2017
- 12.316
- 11.879
- 298
- 34
- Konu Sahibi sadeceMelek
dr kucuk sankı keseye benzer bısey bar gıbı dedı kan verdım daha erken zaten dedı 9 gıbı cıkar sonucCanım ne yaptın gittin mi doktora
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
dr kucuk sankı keseye benzer bısey bar gıbı dedı kan verdım daha erken zaten dedı 9 gıbı cıkar sonucCanım ne yaptın gittin mi doktora
9 derken canım? Ayın 9u mu? İyi ya en azından kese var gibi demiş :) hayırlı olsun canım :)dr kucuk sankı keseye benzer bısey bar gıbı dedı kan verdım daha erken zaten dedı 9 gıbı cıkar sonuc
Ay canım zaten hemen ol deyince olmuyor bence ufaktan ufaktan deneyin :) senin sanki belirtilerin vardı yanlış mı hatırlıyorum?Bu arada benim hamile kalma gibi bir planım yok henüz. Ama olursa da çok sevinirim. Eşimle yazın yapmaya karar verdik belki hemen olur belki aylar sürer orası Allah'ın takdiri.
Canim Ben 32 bir adet oluyorum. Sat 8 ocak. Benim gogus agrilarim 22 ocakta basladi hic olmazdi.supheli bir ilişki yasamadık geri çekilme yöntemiyle korunuyoruz ( biliyorum çok riskli bir yöntem ) yumurtlama tarihim ise 25-26 ocak. Bu ay asla akıntım olmadı. Bugün kasik Agrilarim başladı ve çok az ör akanti. Adete 9 gün var bilmiyorum neler oluyor normalde yumurtlayinca çok kasik agrisi ve çok akıntım olur. Acaba dün mü yumurtladım?Ay canım zaten hemen ol deyince olmuyor bence ufaktan ufaktan deneyin :) senin sanki belirtilerin vardı yanlış mı hatırlıyorum?
Cnm saat yazmıstımda daha yok sonuc cıkmaı oglene kdr cıkmasıngerek9 derken canım? Ayın 9u mu? İyi ya en azından kese var gibi demiş :) hayırlı olsun canım :)
Valla canım bilemedim ki.. Yumurtlama için de geç bi tarih gibi.. Hiç takip ettin mi hangi günlerde yumurtlama olduğunu? Genelde aynı olur çünkü.. Ben de ovulasyon testiyle takip yaptım ama 2 gündür benim de çok akıntım var :s adete de 7-8 gün var.. Acaba tekrar mı yumurtluyorum diye düşündüm ben de..Canim Ben 32 bir adet oluyorum. Sat 8 ocak. Benim gogus agrilarim 22 ocakta basladi hic olmazdi.supheli bir ilişki yasamadık geri çekilme yöntemiyle korunuyoruz ( biliyorum çok riskli bir yöntem ) yumurtlama tarihim ise 25-26 ocak. Bu ay asla akıntım olmadı. Bugün kasik Agrilarim başladı ve çok az ör akanti. Adete 9 gün var bilmiyorum neler oluyor normalde yumurtlayinca çok kasik agrisi ve çok akıntım olur. Acaba dün mü yumurtladım?
Ayy canım gözün aydın hadi insallah sağlıkla kucağına alırsın632,11 sonuc kızlar betam
Amin cnm ıns darısı herkeseA
Ayy canım gözün aydın hadi insallah sağlıkla kucağına alırsın
Kızlar gün sayan yok mu? Ya da güzel haber verecek olan?
Keseyi görmek için mi canım? :)Yarını beklıyorum ben aksam dr angıdıcem cnm
Evettt cnm yarın aksama kadar zaman nasıl gecer bılmıyorum heycanlıyım korkuda var bırazKeseyi görmek için mi canım? :)
Canım az kaldı :) hayırlısı ile akşam görürsün inşallah :) güzel haberlerini bekliyor olacağımEvettt cnm yarın aksama kadar zaman nasıl gecer bılmıyorum heycanlıyım korkuda var bıraz
Korkmana da hiç gerek yok.. Herşey güzel geçecek inşallah :)Evettt cnm yarın aksama kadar zaman nasıl gecer bılmıyorum heycanlıyım korkuda var bıraz
Inş cnm kesecık gozuksunde aksamKorkmana da hiç gerek yok.. Herşey güzel geçecek inşallah :)
Cokkk heycanlıyım yaaCanım az kaldı :) hayırlısı ile akşam görürsün inşallah :) güzel haberlerini bekliyor olacağım
Inş cnm kesecık gozuksunde aksam
Cokkk heycanlıyım yaa
Inş cnm sem nasılsınGözükür gözükür canım benim :) hiç stres ve heyecan yapma.. Stres ona zarar şimdi :)