- 11 Ekim 2017
- 12.316
- 11.879
- 298
- 34
- Konu Sahibi sadeceMelek
-
Valla cnm ılk once havuc ve ıncır yedım gecen ay yumurtmam olmamıstı dr progestan vermıstı kullanıyodum 16.gunde yumurtladımı farkettm ıkıgunde bır ılıskı oluyodu yumurtlayınca ıkı gun ust uste oldu ılıskıden 7 gun sonra bel kasık agrılarm gunde bır ıkı defa yoklamaya basladı goguslermın sekıllerının degıstını farkettım acımaya basladı damarları cıktı tabı ben ılac kullandım ıcın yasadıklarım ılactan sandm 8.gun tes yaptm baya sonra kalın beyaz cızgı cıktı ruyamda gordm test yap cızft cızgı cıkcakmdıyodu bıses ogun yaptm teste 3 saat sonra bellı belırsız cızgı gordm 11.gunde daha net coktı ıste daha dr a gıtmedım atada kasık batmalarm oluyo adet yenı gectı gunuCanım çok sevindim.
Amaan güzel haberler gelsin de söylemesen de olur :) ben sadece sevincini paylaşmak için yazdım :) hayırlı olsun canım. İnsallah sağlıcakla kucağına da alırsın.
Bizi de bilgilendir.. Bişey yaptın mı ekstra? Belirtilerin nelerdi?
Hayırlı uğurlu olsun inşallahValla cnm ılk once havuc ve ıncır yedım gecen ay yumurtmam olmamıstı dr progestan vermıstı kullanıyodum 16.gunde yumurtladımı farkettm ıkıgunde bır ılıskı oluyodu yumurtlayınca ıkı gun ust uste oldu ılıskıden 7 gun sonra bel kasık agrılarm gunde bır ıkı defa yoklamaya basladı goguslermın sekıllerının degıstını farkettım acımaya basladı damarları cıktı tabı ben ılac kullandım ıcın yasadıklarım ılactan sandm 8.gun tes yaptm baya sonra kalın beyaz cızgı cıktı ruyamda gordm test yap cızft cızgı cıkcakmdıyodu bıses ogun yaptm teste 3 saat sonra bellı belırsız cızgı gordm 11.gunde daha net coktı ıste daha dr a gıtmedım atada kasık batmalarm oluyo adet yenı gectı gunu
Ayy canım resmen malum olmuş rüyanda.. Ya bi havuç incirden faydalanan çok oluyor önümüzdeki ay ben de mi yesem?Valla cnm ılk once havuc ve ıncır yedım gecen ay yumurtmam olmamıstı dr progestan vermıstı kullanıyodum 16.gunde yumurtladımı farkettm ıkıgunde bır ılıskı oluyodu yumurtlayınca ıkı gun ust uste oldu ılıskıden 7 gun sonra bel kasık agrılarm gunde bır ıkı defa yoklamaya basladı goguslermın sekıllerının degıstını farkettım acımaya basladı damarları cıktı tabı ben ılac kullandım ıcın yasadıklarım ılactan sandm 8.gun tes yaptm baya sonra kalın beyaz cızgı cıktı ruyamda gordm test yap cızft cızgı cıkcakmdıyodu bıses ogun yaptm teste 3 saat sonra bellı belırsız cızgı gordm 11.gunde daha net coktı ıste daha dr a gıtmedım atada kasık batmalarm oluyo adet yenı gectı gunu
Evet cnm denedım be buay oldu salı gıdıcem hayırlısıyla guzel haberler alırız cıg yedım gundenbıtanr dene belkı olurAyy canım resmen malum olmuş rüyanda.. Ya bi havuç incirden faydalanan çok oluyor önümüzdeki ay ben de mi yesem?
Sen çok erken öğrenmişsin ne güzel :) ama doktora gidip mutlaka bu kesinleştir bi değerlerin düzgün artıyor mu diye de kontrol ettir mutlaka canım.
Çok sevindim senin adına vallahi
İnşallah canım.. Bize de haber ver sonucu :)Evet cnm denedım be buay oldu salı gıdıcem hayırlısıyla guzel haberler alırız cıg yedım gundenbıtanr dene belkı olur
Ekliyorum canım.. Hayırlısı olsun tez vakitte kavuş inşallah.. Bu günleri de değerlendir :))Beni de ekleri misimiz 14 şubat sevgililer günü
Meryem suresi dua zincirimize katılmak isteyen hamile veya hamile olmak isteyenler beni etiketleyebilir arkadaşlar
Amin amin inşallahEkliyorum canım.. Hayırlısı olsun tez vakitte kavuş inşallah.. Bu günleri de değerlendir :))
Ins cnm salıngıdıcemİnşallah canım.. Bize de haber ver sonucu :)
Önümüzdeki ay ben de yiycem inşallah gerek kalmaz ama.. Faydasını gören çok bu incirin..
Benım yumurtlamadan 7 gun sonra cokto belırtıler okdr erken cıkarmı hıc bılmıyorum ıns hamılesındırKızlar merhaba .
Benim tuhaf belirtilerim var hayatımda asla yaşamadığım şeyler.
Son adet günü 13 ocak. Geçen hafta göğüslerim ağrımaya başladı durup dururken, bide daha önce hiç gözüme batmayan yeşil damarlar gördüm acayip uykum var kaç gündür. İştahım bir var bir yok. Başım dönüyor hafif, bas ağrısı var. Hesaplamaya göre 26 ocak yumurtlama günüm. Ama ben bu ay ne kasigim agridi nede akıntım oldu.
Adetim 9 şubatta. Ve biz geri çekilme yöntemiyle korunuyoruz. Yanı bebek yapma planımız Yok.
Canim valla bilmiyorum ki. Hamilelik değilse de ne olabilir . Hiç önceden yaşamadım bunlarıBenım yumurtlamadan 7 gun sonra cokto belırtıler okdr erken cıkarmı hıc bılmıyorum ıns hamılesındır
Kışıden kısıye degışebılır oda var hamılede olabılırsınCanim valla bilmiyorum ki. Hamilelik değilse de ne olabilir . Hiç önceden yaşamadım bunları
canm sen daha yeni yumurtluyorsun bu kadar erken hamilelik belirtisi olmaz,belkide yeni yumurtluyorsunKızlar merhaba .
Benim tuhaf belirtilerim var hayatımda asla yaşamadığım şeyler.
Son adet günü 13 ocak. Geçen hafta göğüslerim ağrımaya başladı durup dururken, bide daha önce hiç gözüme batmayan yeşil damarlar gördüm acayip uykum var kaç gündür. İştahım bir var bir yok. Başım dönüyor hafif, bas ağrısı var. Hesaplamaya göre 26 ocak yumurtlama günüm. Ama ben bu ay ne kasigim agridi nede akıntım oldu.
Adetim 9 şubatta. Ve biz geri çekilme yöntemiyle korunuyoruz. Yanı bebek yapma planımız Yok.
Yumurtlama günüm 26 ocakti telefonumda bulunan bir program sayesinde bunu öğrenebiliyorum. Bende öyle düşündüm ama 2 gün geçmesine rağmen hiç bir değişiklik YOk bende ayni seyleri yasıyorum. Bu ay akıntım hiç olmadı kasiklarim normalde cinsellik esnasında duracak kadar agriir ama bu ay bunu yaşamadım. Hastalık falandır diye de endişe ediyorum açıkcasıcanm sen daha yeni yumurtluyorsun bu kadar erken hamilelik belirtisi olmaz,belkide yeni yumurtluyorsun
seni cok endişeye düşürecek durumdaysan bir doktora görünmeni tavsiye ederim cunku 3 günde bebek zaten rahime bile inmemiş olur 6-8 günlerde yerleşir en erken yerleştikten sonra belirti yasarsın.yada psikolojik olabilir bu durum.cunku bende yasadım bu tur seylerYumurtlama günüm 26 ocakti telefonumda bulunan bir program sayesinde bunu öğrenebiliyorum. Bende öyle düşündüm ama 2 gün geçmesine rağmen hiç bir değişiklik YOk bende ayni seyleri yasıyorum. Bu ay akıntım hiç olmadı kasiklarim normalde cinsellik esnasında duracak kadar agriir ama bu ay bunu yaşamadım. Hastalık falandır diye de endişe ediyorum açıkcası
Haklısın canım. Zamana bırakıyorum ayni seyleri yaşamaya devam edersem doktora görünürüm :)seni cok endişeye düşürecek durumdaysan bir doktora görünmeni tavsiye ederim cunku 3 günde bebek zaten rahime bile inmemiş olur 6-8 günlerde yerleşir en erken yerleştikten sonra belirti yasarsın.yada psikolojik olabilir bu durum.cunku bende yasadım bu tur seyler
Canım ne yaptın gittin mi doktoraBenım yumurtlamadan 7 gun sonra cokto belırtıler okdr erken cıkarmı hıc bılmıyorum ıns hamılesındır
Merhaba
Benm bat 8 şubat beni de ekleyebilir misin?
Bnde klomen ve çatlatma iğnesi vurundum bu ay.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?