- 11 Ekim 2017
- 12.316
- 11.879
- 298
- 34
- Konu Sahibi sadeceMelek
Arada kahve gelıyo cnm yaAyy canım hadi gözün aydın
Çok sevindim valla kuzum.. Insallah hep böyle sorunsuz geçer tüm süreç.. Kanama devam ediyor mu?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Arada kahve gelıyo cnm yaAyy canım hadi gözün aydın
Çok sevindim valla kuzum.. Insallah hep böyle sorunsuz geçer tüm süreç.. Kanama devam ediyor mu?
Allah allah.. Doktor ne diyor?Arada kahve gelıyo cnm ya
Amiin inşallah canım :)Aptal gibiyim valla hala inanamıyorum çok sağol canım darısı başına olsun inşallah .. ovulasyon testiyle yumurtlamayı takip ettim cnm koyu olan günleri değerlendirdim başka birşey yapmadım
Valla dr bı sebep söylemedı bolboll dınlen dokkt et dedı bebegı gorunce ztn benm ona odaklandmAllah allah.. Doktor ne diyor?
Amiin inşallah canım :)
Yaa ne güzel bişey tabi ki.. sağlıkla gelir inşallah kucağına..
Koyu günleri derken gün aşırı mi oldu nasıl oldu canım? Siliklestigi günü degerlendirdiniz mi bi de?
Canım dikkat et o zaman.. Bol bol dinlen yorma kendini.. Sağlıkla gelecek inşallah miniğin :)Valla dr bı sebep söylemedı bolboll dınlen dokkt et dedı bebegı gorunce ztn benm ona odaklandm
Isten geldm uzanıyorum kuzummsen nasılsn ay ben cok fenaym butun gun gecmedı bulantım yaCanım dikkat et o zaman.. Bol bol dinlen yorma kendini.. Sağlıkla gelecek inşallah miniğin :)