• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bu Başlık Uğurlu Gelsin.. İsteyen Herkes Hamiş Kalsın :)

Inş cnm sem nasılsın
İnşallah canım :) benim içimden hiç kötü bişey geçmiyor senin için inşallah güzel geçer bütün bu yolculuğun :)
Ben de batı bekliyorum canım yarın veya sonraki gün olmam gerekiyor. Kafam karışık :( bugün sabah test yaptım bişey çıkmadı :( tam ayın 25inde ilişki olmuştu. Yumurtlama dönemimdi aşağı yukarı.. Olsa bişey bugünkü testte çıkardı Heralde diye düşünüyorum o nedenle umutsuzum :(

İnşallah canım :) benim içimden hiç kötü bişey geçmiyor senin için inşallah güzel geçer bütün bu yolculuğun :)
Ben de batı bekliyorum canım yarın veya sonraki gün olmam gerekiyor. Kafam karışık :KK43: bugün sabah test yaptım bişey çıkmadı :KK43: tam ayın 25inde ilişki olmuştu. Yumurtlama dönemimdi aşağı yukarı.. Olsa bişey bugünkü testte çıkardı Heralde diye düşünüyorum o nedenle umutsuzum :KK43:
Erken gebelıkte cıkbılır bıkac gun daha bekle sen cnm az once sılıncı hafıf kahve parlak bı akıntı geldı benden cok hafıf kahve korkuyorum ıns sıkıntı yoktur

Erken gebelıkte cıkbılır bıkac gun daha bekle sen cnm az once sılıncı hafıf kahve parlak bı akıntı geldı benden cok hafıf kahve korkuyorum ıns sıkıntı yoktur
Canım yerleşme kanaması gecirmedinse o olabilir. Ama yine de imkanın varsa doktora git bi istersen.. İçin rahat etsin.. Stres yapma yorma kendini de..

Canım yerleşme kanaması gecirmedinse o olabilir. Ama yine de imkanın varsa doktora git bi istersen.. İçin rahat etsin.. Stres yapma yorma kendini de..
Gecırmedım cnm hafıf kahvlydı ztn cokcok az dr a gıdıcem 4 gıbı az kaldı işteyım zaten ısım oturarak allahtan

Ben galiba soktayimm adetime 2 gün varken bugün kan testi yaptırdım iş çıkışı yarını bekleyemedim hastaneyi aradım ve sonuç 77 dedi ben şimdi hamilemiyimm Allahimm

Ben galiba soktayimm adetime 2 gün varken bugün kan testi yaptırdım iş çıkışı yarını bekleyemedim hastaneyi aradım ve sonuç 77 dedi ben şimdi hamilemiyimm Allahimm
Ayyy evet canım hamilesiinn :halay:
Gözün aydın :KK49:
2 gün sonra tekrar kan ver artışına baksınlar..
Hadi bize de anlat neler yaptın? Özel bişey yaptın mı?

Back