- 8 Ocak 2018
- 468
- 244
- 18
- 31
- Konu Sahibi sadeceMelek
Merhaba arkadaşlar inşallah hepimiz hamis kalırız. Bende beklemedryim. Zaman geçmiyor sanki
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hoşgeldin canımMerhaba arkadaşlar inşallah hepimiz hamis kalırız. Bende beklemedryim. Zaman geçmiyor sanki
hosbuldum canım bata on bir gun var.Hoşgeldin canım
Ne kadar var bata?
Maalesef canım ovulasyon testleri yaptım pozitif çıktı gebelik silik çıktı ama sonra kahverengi kanama başladı galiba kimyasal gebelik yaşıyorumEe canım yok mu güzel haber? :)
Kimyasal gebelik nasıl oluyor canım ben hep duydum ama icerigini bilmiyorum inşallah öyle bisy degildir canım bı doktora git benceMaalesef canım ovulasyon testleri yaptım pozitif çıktı gebelik silik çıktı ama sonra kahverengi kanama başladı galiba kimyasal gebelik yaşıyorum
Belki yerleşme kanaması dur canım hemen ümitsiz olma hakkında hayırlısı inşallahMaalesef canım ovulasyon testleri yaptım pozitif çıktı gebelik silik çıktı ama sonra kahverengi kanama başladı galiba kimyasal gebelik yaşıyorum
Kasımda geçirdim daha yeni gebelik var ama yerleşemeden adetle beraber vücuttan atılıyor. Çok yoruldum artık inan doktora bile gitmek istemiyorum. Zaten kanama başladı heralde düşecektir. Yada belki hiç hamile değilim bilmiyorum ya her seferinde yeni birşey çıkıyorKimyasal gebelik nasıl oluyor canım ben hep duydum ama icerigini bilmiyorum inşallah öyle bisy degildir canım bı doktora git bence
Amin inşallah canım çok sağol. Valla beni güzel birşey bulmaz hiç sanmıyorum yerleşme kanaması olacağını bu kadar uzun sürmezdiBelki yerleşme kanaması dur canım hemen ümitsiz olma hakkında hayırlısı inşallah
hosbuldum canım bata on bir gun var.
Canım inşallah değildir.. ama en azından hamilelik olusabiliyor demek ki.. Bi de bol bol nar ye bence sen kuzum.. Belki duvar ince kaliyordur falan.. Doktora gittin miMaalesef canım ovulasyon testleri yaptım pozitif çıktı gebelik silik çıktı ama sonra kahverengi kanama başladı galiba kimyasal gebelik yaşıyorum
Yedi ay oldu adet düzensizliği var en son eşimle ayin on dördün de beraber olabildik. Sonrası eşim evde olmadığı için kaldı öyle. Moralim bozuldu yaOyy canım tam yumurtlama günleri bol bol değerlendir :) ne kadar oldu denemeye başlayalı?
Yok canım gitmedim. Hiç gitmekte istemiyorum zaten kanama var. Narı ilk defa duydum canım ya ne zaman yemem gerekiyor?Canım inşallah değildir.. ama en azından hamilelik olusabiliyor demek ki.. Bi de bol bol nar ye bence sen kuzum.. Belki duvar ince kaliyordur falan.. Doktora gittin mi
AA oldunmu sokuldunmu tamamen şimdi 10 gün önce adet oldun oylemii bu kimyasalmi oluyor simdiYok canım gitmedim. Hiç gitmekte istemiyorum zaten kanama var. Narı ilk defa duydum canım ya ne zaman yemem gerekiyor?
Daha çok erken test yapsana negatif sonuç alırsın bekle biraz sabırlı ol canmArkadaşlar test yapsam çıkar mı ya öf deli olacam
Pardon canım ya seni Tubairfan la karistirdimYok canım gitmedim. Hiç gitmekte istemiyorum zaten kanama var. Narı ilk defa duydum canım ya ne zaman yemem gerekiyor?
Canım önceki sefer doktora gittiğimde o bana çoğu kadın bunu yaşar ama anlamaz demişti. Bende ovulasyon pozitif çıktı hcg de silik çıkınca heralde yine kimyasal gebelik dedim. Çünkü geçen seferde öyle olmuştu kanda da pozitif çıkmıştı ama sonra adetle düşük yapmıştım.AA oldunmu sokuldunmu tamamen şimdi 10 gün önce adet oldun oylemii bu kimyasalmi oluyor simdi
Ben iki üç ay öncesinde 12 gün üstüne adet olmustum çok şaşırmıştim ama hiç aklıma kimyasal gelmedi ay şimdi jeton dank etti acaba anlamadan bir kimyasal gebelikmi yaşadım
Bende bunu okumadan cevap yazdım bile :)Pardon canım ya seni Tubairfan la karistirdim
Daha erken canım ya beklemek zor ama yapacak birşeyde yokArkadaşlar test yapsam çıkar mı ya öf deli olacam
Anladım canım şimdi inşallah bu kez öyle birşey olmamıstir eğer bebis olmazsa bile dert etme elbet zamanı vardır bak bizlerde uğraşıyoruz aylardır tık yok ama yılmak yok yola devamCanım önceki sefer doktora gittiğimde o bana çoğu kadın bunu yaşar ama anlamaz demişti. Bende ovulasyon pozitif çıktı hcg de silik çıkınca heralde yine kimyasal gebelik dedim. Çünkü geçen seferde öyle olmuştu kanda da pozitif çıkmıştı ama sonra adetle düşük yapmıştım.