Bu Başlık Uğurlu Gelsin.. İsteyen Herkes Hamiş Kalsın :)

Öyle tabi canım ya Allah ne zaman nasip ederse o zaman olur. İnşallah hepimize en yakın zamanda nasip kısmet olur

Yok canım gitmedim. Hiç gitmekte istemiyorum zaten kanama var. Narı ilk defa duydum canım ya ne zaman yemem gerekiyor?

Canım inşallah kimyasal değildir ama sen her gün bir tane nar ye yine ne olur ne olmaz.. Normalde öncesinde yemek tavsiye oluyor. Yani bi kere değerler düşmeye başlayınca bi faydası yok galiba

Merhaba kizlar bende 18inde catlatma ignesi oldum 3 tane yumurtam vardi beklemedeyim ama karnimda rahmimin ustunde bi agri bi agri oturup kalkarken bile zorlaniyorum kabizlikta var sizce ondan kaynakli mi yoksa igneden mi bilemiyorum

Merhaba kizlar bende 18inde catlatma ignesi oldum 3 tane yumurtam vardi beklemedeyim ama karnimda rahmimin ustunde bi agri bi agri oturup kalkarken bile zorlaniyorum kabizlikta var sizce ondan kaynakli mi yoksa igneden mi bilemiyorum
Ağrı olması normal de daha iyi

Benide ekle o zaman canım inşallah hayırlı gelir hepimize bat 3 şubat

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…