- 19 Ekim 2015
- 194
- 73
- 98
- Konu Sahibi sadeceMelek
-
Öyle tabi canım ya Allah ne zaman nasip ederse o zaman olur. İnşallah hepimize en yakın zamanda nasip kısmet olurAnladım canım şimdi inşallah bu kez öyle birşey olmamıstir eğer bebis olmazsa bile dert etme elbet zamanı vardır bak bizlerde uğraşıyoruz aylardır tık yok ama yılmak yok yola devam
Napalim Rabbim ne zaman isterse ozaman olacak inşallah sıkıntı yapıp kendini yıpratma
Bozma moralini canım belki de tutmuştur o gün :)Yedi ay oldu adet düzensizliği var en son eşimle ayin on dördün de beraber olabildik. Sonrası eşim evde olmadığı için kaldı öyle. Moralim bozuldu ya
Yok canım gitmedim. Hiç gitmekte istemiyorum zaten kanama var. Narı ilk defa duydum canım ya ne zaman yemem gerekiyor?
Ay inşallah canım.Bozma moralini canım belki de tutmuştur o gün :)
Sağol canım olsun yinede öğrendiğim iyi oldu.Canım inşallah kimyasal değildir ama sen her gün bir tane nar ye yine ne olur ne olmaz.. Normalde öncesinde yemek tavsiye oluyor. Yani bi kere değerler düşmeye başlayınca bi faydası yok galiba
Ağrı olması normal de daha iyiMerhaba kizlar bende 18inde catlatma ignesi oldum 3 tane yumurtam vardi beklemedeyim ama karnimda rahmimin ustunde bi agri bi agri oturup kalkarken bile zorlaniyorum kabizlikta var sizce ondan kaynakli mi yoksa igneden mi bilemiyorum
İnşallah bebiş seninledir canım.. Sen ye her gün mutlaka.. Yine faydası olur bence..Sağol canım olsun yinede öğrendiğim iyi oldu.
Aynen ben yiyeyim elbet birşeye şifa olur :)İnşallah bebiş seninledir canım.. Sen ye her gün mutlaka.. Yine faydası olur bence..
Canım sende varmı birşeyler bari senden güzel haberler alalımİnşallah bebiş seninledir canım.. Sen ye her gün mutlaka.. Yine faydası olur bence..
Canım ne yaptın merak ettim seni..Ben daha yumurtlama günlerindeyim. Çalışmalara kısmen devam ediyoruz :)Canım sende varmı birşeyler bari senden güzel haberler alalım
Benide ekle o zaman canım inşallah hayırlı gelir hepimize bat 3 şubatKızlar merhaba.. Totem yapıp bu başlığı uğurlu başlık yaptım kendimce..Rabbim dileyen isteyen herkese nasip etsin inşallah bu güzel duyguyu benim bat 22 Kasım.. İnşallah gelir meleklerimiz
Buyrun beraber bekleyelim

@sadeceMelek 22 Kasım
Açık renkti ve sadece bi pecetelik gelip durdu ama ağrım çok varRengi nasıldı canım?
Bugun fazla ayaktaydim ondan olabilir miRengi nasıldı canım?
Canım pembeydiyse rengi yerleşme kanaması olabilirBugun fazla ayaktaydim ondan olabilir mi
bugün yapacaktım ama böyle olunca yapmadımCanım pembeydiyse rengi yerleşme kanaması olabilir
Ayy hadi inşallah yaa.. Test yapmadın mı hiç
Canım bence yarın ilk idrar ile yap bi test.. Insallah güzel haberler verirsin bize de :) sonra da bizim için dua edersin inşallahbugün yapacaktım ama böyle olunca yapmadım
İnşalah benim birazda pzkoljik olabilir fazla düşünüyorum ama kanamam olmazsa sabah yaoacagimCanım bence yarın ilk idrar ile yap bi test.. Insallah güzel haberler verirsin bize de :) sonra da bizim için dua edersin inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?