Bu Başlık Uğurlu Gelsin.. İsteyen Herkes Hamiş Kalsın :)

Kız Hatice Kaç gün geçti bugünle birlikte ?Bir de bir şey diyeceğim acaba bu koca karının yapmış olduğu ilaçların yan etkisi olmasın Adet olmamasi bı kanmi versen acaba
geç yumurtladığımı düşünmek istiyorum hala 12 gün olacak bugün de olmaz isem. haftasonu sınavlarım var o zmana kadar olmazsam adet haftabaşı doktora gitcem direk

Kızlar cnm çok sıkkın adetin 3 üncü günü genel kontrolüm vardı Dr klomen vercekti yine kist oluşmuş Yasmin verdi tekrar ya her ay bi kist bitio tekrar oluşuo korunmak istemioruz kist yüzünden Yasmin iciom yasmini içmesem olur mu yaa hep ertelenio

Canim sogan suyu mu kullansan?

Aynen soğan suyu gerçekten cok başarı sonuç veriyor miyom kist baya temizlik yapıyor yani sabah akşam 15 gün aç karnına icc adetten temizlendikten 3 gün sonra başla
Eminim bir cok ilaçtan daha faydalı..

Ve hala adet olmadim. Ayin sekizinde olmam lazimdi. Diger ayin yumurtlama donemlerine geldim. Suan beklemedeyim. Haftasonu sinavim var. Onumuzdeki hafta ici durumumda degisiklik olmazsa doktora gidecegim. Size de yazarim sonucu
Yeni bir test yaptinmi ay yada git kan ver nasıl sabrediyorsun ben olsam kirrk kere test ve kan vermiştim

Ama şunu da bilmelisin soğan kürü kullanirken hamilelik dusunulmuyormus

Yeni bir test yaptinmi ay yada git kan ver nasıl sabrediyorsun ben olsam kirrk kere test ve kan vermiştim
Canim uniden mezun olmam bu haftasonundaki sinava bagli. Bir de bir proje yetistirmem lazim pazartesiye yüklü bir ücret alacagim. Onun icin eve kapattim kendimi mecburen.

Bence sogan kuru direk engel degil. Cunku sogan kuru kullanip o ay hemen hamile kalanlar var. Ama dogum kontrol haplarinda bu cok zor

Canim uniden mezun olmam bu haftasonundaki sinava bagli. Bir de bir proje yetistirmem lazim pazartesiye yüklü bir ücret alacagim. Onun icin eve kapattim kendimi mecburen.
Baya stresli bir dönem desin O zaman belki de Stresten olmayabilir İnşallah başka bir sıkıntı çıkmaz önüne ya bebiş tendir ya da Stresten dir Hadi bakalım hayırlısı

Bence sogan kuru direk engel degil. Cunku sogan kuru kullanip o ay hemen hamile kalanlar var. Ama dogum kontrol haplarinda bu cok zor
Yok engel değil hamileliğe soğan kürü kullanmak fakat düşük riski oluşturuyormus diye okumuştum ama ne kadar doğru Ben de bilmiyorum

Aynen soğan suyu gerçekten cok başarı sonuç veriyor miyom kist baya temizlik yapıyor yani sabah akşam 15 gün aç karnına icc adetten temizlendikten 3 gün sonra başla
Eminim bir cok ilaçtan daha faydalı..
Yarın basliycam soğan kürü ne kabuklarını soyuozmu bide diane doğum kontrol hapını kullanmiyimi temizler mi soğan kürü

Yarın basliycam soğan kürü ne kabuklarını soyuozmu bide diane doğum kontrol hapını kullanmiyimi temizler mi soğan kürü
Sen bilirsin canim. Ben sogan kürü kullandim hap kullanmadim tertemiz olmustu. Ama senin tercihin. Ben hic ilac kullanmiyorum yillardir karsiyim

Takvime göre benim bat yarın. Benim reglim son aylarda kafasına göre takıldığı için geç de gelebilir çünkü geç yumurtladım bu ay

17/18 aralık yumurtlama oldu
22 aralık kan testi 0.1 çıktı (evet biraz aceleci davrandım )
25 aralık-03 ocak arası yurtdışındayım, umarım iyi haberlerle dönerim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…