• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bu Başlık Uğurlu Gelsin.. İsteyen Herkes Hamiş Kalsın :)

kızlar üzülmeyin inşallah Allah hayırlı vakitte verecek... benim dün akşam çok başım ağrıdı. dedim aha adet oluyorum. ama sabah kalktım birşey yok. normalde başım ağrır birkaç saat sonra da adet olurdum. ve bugün de olmazsa onuncu gün olacak geçeli

Kızlar yarın sabah doktora gidiorum adetim 8 gün geçti yok kan tahlilimde beta 2 çıkmıştı geçen hafta yumurtlamam geç oldu die yarın yükselmiş bakick Dr inşallah yükselmiştir

kızlar üzülmeyin inşallah Allah hayırlı vakitte verecek... benim dün akşam çok başım ağrıdı. dedim aha adet oluyorum. ama sabah kalktım birşey yok. normalde başım ağrır birkaç saat sonra da adet olurdum. ve bugün de olmazsa onuncu gün olacak geçeli
İnşallah canım çabuk gelsin o hayırlı vakit inşallah :) yaa bi test mi yapsan?

Üff inşallah canım.. Bu ay çok mutsuz etti çalışmalar iyiydi diye.. Bu yıl zaten çok berbat geçti. İnsallah dediğin gibi 2018 sayesinde güzel başlar :)
Canım doktora falan gittinmi herangi bi ilac falan kullandinmi klomen vs. Bide kaç ay oldu korunmayali

Canım doktora falan gittinmi herangi bi ilac falan kullandinmi klomen vs. Bide kaç ay oldu korunmayali
Doktora gittim canım.. Amh değerim düşük ama önce bi normal deneyin dedi. Agustostan beri deniyoruz. Folik asit dışında bişey kullanmadım. Bi kaç ay daha denerim sonra olmadı doktora tekrar :( klomen forumda kullanan çok görüyorum tam olarak ne oluyor?

İnşallah canım çabuk gelsin o hayırlı vakit inşallah :) yaa bi test mi yapsan?
canım bugün alacağım test. yarın yapacağım sabahtan hala olmamışsam :/ bu arada şu şekilde belirtilerim var,
fazla akıntı
gaz problemi çok fazla
karnımda karıncalanmalar
arada alt karında batmalar
küçük tuvaletimi zor tutma ve sürekli tuvalete gitme
bel ağrısı
kuyruk sokumu ağrısı
ve ateşim normalkine oranla yüksek. bunlar belirti diyebilr miyiz? yine de tam belli olmadan ve hatta kesede bebişimi görmeden ve hatta düşük yapmadan doğurmadan rahatlamayacağım :D

Back