- 30 Kasım 2017
- 233
- 106
- 18
- 32
- Konu Sahibi sadeceMelek
Sıkma canini ya napalim Rabbim geciktiriyosa guzellestiriyodur merak etme
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Doğru diyorsun canımSıkma canini ya napalim Rabbim geciktiriyosa guzellestiriyodur merak etme
Üzülme canım inşallah bu ay olurGünaydın kızlar.. Malesef ben bu ay kırmızılari gördüm 
Mutsuzluk diplerinde yüzüyorum
Puffss olsun canım üzülme biraz daha sabretmelisin demekki inşallah 2018 uğurlu gelirGünaydın kızlar.. Malesef ben bu ay kırmızılari gördüm 
Sağol canım İnşallah.. isteyen herkesin tez vakitte olur inşallah..Üzülme canım inşallah bu ay olur
Üff inşallah canım.. Bu ay çok mutsuz etti çalışmalar iyiydi diye.. Bu yıl zaten çok berbat geçti. İnsallah dediğin gibi 2018 sayesinde güzel başlar :)Puffss olsun canım üzülme biraz daha sabretmelisin demekki inşallah 2018 uğurlu gelir
Hayirli haberleri gelecek ay aliriz insallah canim üzülme bizimde sinavimiz sabir edip beklemekmis.hayirlisi olur insallah:)Günaydın kızlar.. Malesef ben bu ay kırmızılari gördüm 
İnşallah canım çabuk gelsin o hayırlı vakit inşallah :) yaa bi test mi yapsan?kızlar üzülmeyin inşallah Allah hayırlı vakitte verecek... benim dün akşam çok başım ağrıdı. dedim aha adet oluyorum. ama sabah kalktım birşey yok. normalde başım ağrır birkaç saat sonra da adet olurdum. ve bugün de olmazsa onuncu gün olacak geçeli
İnşallah canım.. Hadi güzel haberlerini alalım yarın.. Yaz buraya da mutlaka :)Kızlar yarın sabah doktora gidiorum adetim 8 gün geçti yok kan tahlilimde beta 2 çıkmıştı geçen hafta yumurtlamam geç oldu die yarın yükselmiş bakick Dr inşallah yükselmiştir
Öyle canım.. Çok aratmasın Rabbim hayırlı zamanda gelsin bebişler inşallah.. Bekliycez inşallah bu yıl bize mutlu gelecek :)Hayirli haberleri gelecek ay aliriz insallah canim üzülme bizimde sinavimiz sabir edip beklemekmis.hayirlisi olur insallah:)
Canım doktora falan gittinmi herangi bi ilac falan kullandinmi klomen vs. Bide kaç ay oldu korunmayaliÜff inşallah canım.. Bu ay çok mutsuz etti çalışmalar iyiydi diye.. Bu yıl zaten çok berbat geçti. İnsallah dediğin gibi 2018 sayesinde güzel başlar :)
İnşallah cnm benim yazarımİnşallah canım.. Hadi güzel haberlerini alalım yarın.. Yaz buraya da mutlaka :)
Doktora gittim canım.. Amh değerim düşük ama önce bi normal deneyin dedi. Agustostan beri deniyoruz. Folik asit dışında bişey kullanmadım. Bi kaç ay daha denerim sonra olmadı doktora tekrar klomen forumda kullanan çok görüyorum tam olarak ne oluyor?Canım doktora falan gittinmi herangi bi ilac falan kullandinmi klomen vs. Bide kaç ay oldu korunmayali
Veee yine bi hüsran sabah kalktığımda kırmızı gördüm cnmİnşallah canım.. Hadi güzel haberlerini alalım yarın.. Yaz buraya da mutlaka :)
Ya üff.. artık gelsin bu bebekler.. Neyse canım demek ki bizimkiler başak burcu olacak hiç de sevmem ya..Veee yine bi hüsran sabah kalktığımda kırmızı gördüm cnm
Ne burç olursa olsun da önemli değil cnm bugünden itibaren hafızamdan gebe kaldinmi düşüncesini kaldriorum relax olursa olurYa üff.. artık gelsin bu bebekler.. Neyse canım demek ki bizimkiler başak burcu olacak hiç de sevmem ya..
canım bugün alacağım test. yarın yapacağım sabahtan hala olmamışsam :/ bu arada şu şekilde belirtilerim var,İnşallah canım çabuk gelsin o hayırlı vakit inşallah :) yaa bi test mi yapsan?