• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bu Başlık Uğurlu Gelsin.. İsteyen Herkes Hamiş Kalsın :)

Doktora gittim canım.. Amh değerim düşük ama önce bi normal deneyin dedi. Agustostan beri deniyoruz. Folik asit dışında bişey kullanmadım. Bi kaç ay daha denerim sonra olmadı doktora tekrar :KK43: klomen forumda kullanan çok görüyorum tam olarak ne oluyor?
Klomen yumurta catlatiyor canım olmazsa onu denersiniz çok hamile kalan var klomenle

canım bugün alacağım test. yarın yapacağım sabahtan hala olmamışsam :/ bu arada şu şekilde belirtilerim var,
fazla akıntı
gaz problemi çok fazla
karnımda karıncalanmalar
arada alt karında batmalar
küçük tuvaletimi zor tutma ve sürekli tuvalete gitme
bel ağrısı
kuyruk sokumu ağrısı
ve ateşim normalkine oranla yüksek. bunlar belirti diyebilr miyiz? yine de tam belli olmadan ve hatta kesede bebişimi görmeden ve hatta düşük yapmadan doğurmadan rahatlamayacağım :KK70:
Herkeste farkli belirtiler oluyor canım inşallah sendekilerde bebek belirtisidir ama bence kesin hamilesin senden ümitliyim yarın sabah pozitiff haberlerini bekliyoruužzz:anneadayı:

Dün kliniğe gittim kızlar prof bana her şeyi yapmışsın artık yapacabilecegin bir şey yok senin istediğin kadar allahın da istemesi lazım dedi eğer illa isterim diyorsan tüp bebek yaparız dedi çok canım sıkkın daha ne yapmam lazım meryem suresi okuyorum 41 güne tamamlayacağım dosyamda bile muntazam yazıyor aynı keza eşim de de sorun yok çok yoruldum :KK14::KK61:

Dün kliniğe gittim kızlar prof bana her şeyi yapmışsın artık yapacabilecegin bir şey yok senin istediğin kadar allahın da istemesi lazım dedi eğer illa isterim diyorsan tüp bebek yaparız dedi çok canım sıkkın daha ne yapmam lazım meryem suresi okuyorum 41 güne tamamlayacağım dosyamda bile muntazam yazıyor aynı keza eşim de de sorun yok çok yoruldum :KK14::KK61:
Canım ne zamandan beri istiyorsunuz

Doktorun da dediği gibi Rabbimin istemesiyle İnşallah Allah ol diyecek ki olsun Bizler sabretmeliyiz.... İnşallah okumuş olduğun Meryem süreleri sana şifa olur en kısa sürede bebişine kavuşursun

bailığı gördükçe girip yazasım geliyor
kızlar testlerimi yorumlarmısınız

Eklentiler

• 23A774A6-4CE8-44AD-A8FB-0E977F6A167A.jpeg
    23A774A6-4CE8-44AD-A8FB-0E977F6A167A.jpeg
    17,1 KB · Görüntüleme: 57
Ağlayacağım artık yaaa. Sabah test yaptım hala negatif. Ve adet de yok :KK43:
Kız Hatice Kaç gün geçti bugünle birlikte ?Bir de bir şey diyeceğim acaba bu koca karının yapmış olduğu ilaçların yan etkisi olmasın Adet olmamasi bı kanmi versen acaba

Doktorun da dediği gibi Rabbimin istemesiyle İnşallah Allah ol diyecek ki olsun Bizler sabretmeliyiz.... İnşallah okumuş olduğun Meryem süreleri sana şifa olur en kısa sürede bebişine kavuşursun
Inşallah elimde tek o kaldı hoş artık esimlede ilişkiyi bıraktık resmen içimden gelmiyor artık inşallah hepiniz sağlıkla bebek sahibi olursunuz

Inşallah elimde tek o kaldı hoş artık esimlede ilişkiyi bıraktık resmen içimden gelmiyor artık inşallah hepiniz sağlıkla bebek sahibi olursunuz
Aaa öyle olmaz ki yumurtlama günlerinde çok calisman lazım :KK48:)inşallah beklemelerin sabrinin mukafatini alirsin

Back