Aslında en doğrusu o ama ben o ay beklemekten ve regl gecikmelerime teşhis koymadıklarından sinirlerim bozuk olduğu için dayanamayıp özel hastaneye gittim doktorum çok çok iyi bir doktor çıktı beni sakinleştirdi dur bakalım önce yumurta takibi yapalım olmazsa rahim filmi çekeriz klomen başlarız dedi onu dinledim ve o ay bitkisel kürlerin de sayesinde regl'imin 15. günü yumurtam çatladı. Bu arada doktorum regl'imin 11 günü falan ultrason ile baktı yumurtan gelişmiş ama rahim duvarın ince bu iyi değil tutunamaz dedi ve ben de o gün koşup doğal nar suyu aldım her gün bir iki bardak içtim ve 6 günde ideal olmuştu kalınlığı. Sonra 14.15.16 günler sabaha karşı ilişki olacak dedi doktorum hatta 17 gün öğlen kontrol ettiğinde işimizi sağlama alalım eve git dedi. Emek olmadan olmuyor bazı şeyler. Çok okudum kadın biyolojisini iyice öğrendim şimdi oğlumu bekliyorum onun hakkındaki herşeyi de okuyorum Allah'ın izniyle. Şimdi ben önce Allah'a sığındım sonra boş boş oturmadım doktoruma gittim ve saraçoğlunu takip ettim, kendi değerlerimi öğrendim ona göre çözümler denedim çok şükür karşılığını aldım ama Allah dilemese ne yapsam olmazdı.