Bu Başlık Uğurlu Gelsin.. İsteyen Herkes Hamiş Kalsın :)

Hadi inşallah

Doğum kontrol hapı diane kullanmiyimi yani
Benim kardesimdede kist vardı doktorun verdiği hapları kullanmadı soğan kürü yaptı şimdi gidecek doktora bakalım sonuç ne yazarım burdan..ilaçlar saglikli bisy değilki insanın hormonlarini altüst ediyor hakkında hayırlısı canim...istersen bu ay soğan kurunu kullan gidersin doktora sonuca göre bidahaki ay ilaclari kullanırsın.
Ama soğan kürünu düzenli yap adetinde bak göreceksin parça parça şeyler geliyor miyom kist temizliyor inşallah sanada şifa olur.

İnşallah hayırlısı pozitif sonuçlar alırsın..bugün bat günün sanırım varmı gelen giden umarım yoktur

Yarın basliycam soğan kürü ne kabuklarını soyuozmu bide diane doğum kontrol hapını kullanmiyimi temizler mi soğan kürü
Ben hem ilaç hem soğan kürü kullanmış biri olarak kesinlikle soğan kürü diyorum. Soğan kürünü bilmiyorken ilaç kullanmıştım ilacı bırakana kadar lekelenme olmuştu çok sancım olmuştu dengem bozulmuştu. Soğan kürü daha etkili oldu bende hemde doğal

Selam arkadaşlar benim bata 4 gün kaldı çok heycanliyim bu ay hic belirtim yoktu benim bata 1hafta kala başladı belirtilerim hele su son iki gündür çok fazla akintim oluyor sanki adet olmusum sanıyorum su gibi bazen beyaz bazen şeffaf kokusuz kasık bel ağrılarım var göğüs uclarim da son bi kaç gündür acımaya başladı hayırlısı bakalım bekliyorum gecen ay bütün belirtiler en başından beri vardı çok emindim hamileyim diyidum ama psikolojik mis maalesef negatifi gördüm bu ay nolcak bakalım sabırla bekliyorum Rabbim hayirlisini versin hepimize insallah

Hayırlısı olsun canm daha varmış gününe stres yapma rahat ol

İnşallah cnm benim çok saol

Konu başlığını okuyunca AMİİNNN diye diye geldim Bir senedir 2. çocuk için deniyoruz ve aslında ilk ay hamile kaldim ama kimyasal gebelikmiş. Sonrası hiç hamile kalamadım. iki aydır da klomen kullanıyorum. Geçen ay iki yumurtaya rağmen yine hüsranla sonuçlandı. Bu ay 3 yumurtam var ama hüsrana uğramaktan çok korkuyorum.

Rabbim gönlüne gore versin inşallah cnm bata kaç gün kaldı belirtilerin var mi çoğu psikolojik oluyor ama

Huu çıtır turtam varmı gelen merak ettim kizzz

Yok be canım ağrıdan kıvranıyorum sabahtan beri ama adet madet yok henüz annem sanahtan beri sıcak su torbasıyla peşimden koşuyor. Ağız tadıyla hasret gideremedim ailemle çok ağrım var. Adet olmadan böyle ağrı çekiyorsam adet olduğumda nasıl olur düşünmek bile istemiyorum. Ölürüm herhalde

Ozaman günün geçti desenee ay hemen bı test yap bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…