- 19 Ekim 2015
- 194
- 73
- 98
- Konu Sahibi sadeceMelek
-
Takvime göre benim bat yarın. Benim reglim son aylarda kafasına göre takıldığı için geç de gelebilir çünkü geç yumurtladım bu ay
17/18 aralık yumurtlama oldu
22 aralık kan testi 0.1 çıktı (evet biraz aceleci davrandım)
25 aralık-03 ocak arası yurtdışındayım, umarım iyi haberlerle dönerim
Benim kardesimdede kist vardı doktorun verdiği hapları kullanmadı soğan kürü yaptı şimdi gidecek doktora bakalım sonuç ne yazarım burdan..ilaçlar saglikli bisy değilki insanın hormonlarini altüst ediyor hakkında hayırlısı canim...istersen bu ay soğan kurunu kullan gidersin doktora sonuca göre bidahaki ay ilaclari kullanırsın.Doğum kontrol hapı diane kullanmiyimi yani
İnşallah hayırlısı pozitif sonuçlar alırsın..bugün bat günün sanırım varmı gelen giden umarım yokturTakvime göre benim bat yarın. Benim reglim son aylarda kafasına göre takıldığı için geç de gelebilir çünkü geç yumurtladım bu ay
17/18 aralık yumurtlama oldu
22 aralık kan testi 0.1 çıktı (evet biraz aceleci davrandım)
25 aralık-03 ocak arası yurtdışındayım, umarım iyi haberlerle dönerim
Hatice varmı sende bisy oldunmu adetBen kabuklariyla beraber yapmistim sogani. Disi kahverengi ici beyaz sogan kullan
Ben hem ilaç hem soğan kürü kullanmış biri olarak kesinlikle soğan kürü diyorum. Soğan kürünü bilmiyorken ilaç kullanmıştım ilacı bırakana kadar lekelenme olmuştu çok sancım olmuştu dengem bozulmuştu. Soğan kürü daha etkili oldu bende hemde doğalYarın basliycam soğan kürü ne kabuklarını soyuozmu bide diane doğum kontrol hapını kullanmiyimi temizler mi soğan kürü
İnşallah hayırlısı pozitif sonuçlar alırsın..bugün bat günün sanırım varmı gelen giden umarım yoktur
Onlar hamilelik belirtisi olarakta gözükebilir ozelliklede batma hade hayirlisiEvet güya bugün ama şimdilik kimsecikler gelmediama eli kulağınsa sanırsam karnım bayağı şiş gibi kasıklarımda batmalar da var
Onlar hamilelik belirtisi olarakta gözükebilir ozelliklede batma hade hayirlisi
Hayırlısı olsun canm daha varmış gününe stres yapma rahat olSelam arkadaşlar benim bata 4 gün kaldı çok heycanliyim bu ay hic belirtim yoktu benim bata 1hafta kala başladı belirtilerim hele su son iki gündür çok fazla akintim oluyor sanki adet olmusum sanıyorum su gibi bazen beyaz bazen şeffaf kokusuz kasık bel ağrılarım var göğüs uclarim da son bi kaç gündür acımaya başladı hayırlısı bakalım bekliyorum gecen ay bütün belirtiler en başından beri vardı çok emindim hamileyim diyidum ama psikolojik mis maalesef negatifi gördüm bu ay nolcak bakalım sabırla bekliyorum Rabbim hayirlisini versin hepimize insallah
Huu çıtır turtam varmı gelenBide sabahtan beri hafif beyaz köpük gibi akıntım varsağol canım hayırlısı neyse o olsun hepimiz için...
Melekcim nerdesinnİnşallah canım.. Hadi güzel haberlerini alalım yarın.. Yaz buraya da mutlaka :)
Saol cnm inşallah bakalımHayırlısı olsun canm daha varmış gününe stres yapma rahat ol
İnşallah cnm benim çok saolBenim kardesimdede kist vardı doktorun verdiği hapları kullanmadı soğan kürü yaptı şimdi gidecek doktora bakalım sonuç ne yazarım burdan..ilaçlar saglikli bisy değilki insanın hormonlarini altüst ediyor hakkında hayırlısı canim...istersen bu ay soğan kurunu kullan gidersin doktora sonuca göre bidahaki ay ilaclari kullanırsın.
Ama soğan kürünu düzenli yap adetinde bak göreceksin parça parça şeyler geliyor miyom kist temizliyor inşallah sanada şifa olur.
Rabbim gönlüne gore versin inşallah cnm bata kaç gün kaldı belirtilerin var mi çoğu psikolojik oluyor amaKonu başlığını okuyunca AMİİNNN diye diye geldim Bir senedir 2. çocuk için deniyoruz ve aslında ilk ay hamile kaldim ama kimyasal gebelikmiş. Sonrası hiç hamile kalamadım. iki aydır da klomen kullanıyorum. Geçen ay iki yumurtaya rağmen yine hüsranla sonuçlandı. Bu ay 3 yumurtam var ama hüsrana uğramaktan çok korkuyorum.
Daha çok var çatlatma iğnesi vurulalı 3 gün oldu. Benim en net belirtim 1 hafta sonra başlayan sık ve şiddetli migren ataklarım oluyor. Hormonlarla alakalı sanırım.Rabbim gönlüne gore versin inşallah cnm bata kaç gün kaldı belirtilerin var mi çoğu psikolojik oluyor ama
Hamilelikte benimde baş ağrısı çok oluyo ilk 3ayDaha çok var çatlatma iğnesi vurulalı 3 gün oldu. Benim en net belirtim 1 hafta sonra başlayan sık ve şiddetli migren ataklarım oluyor. Hormonlarla alakalı sanırım.
Huu çıtır turtam varmı gelenmerak ettim kizzz
Ozaman günün geçti deseneeYok be canım ağrıdan kıvranıyorum sabahtan beri ama adet madet yok henüzannem sanahtan beri sıcak su torbasıyla peşimden koşuyor. Ağız tadıyla hasret gideremedim ailemle çok ağrım var. Adet olmadan böyle ağrı çekiyorsam adet olduğumda nasıl olur düşünmek bile istemiyorum. Ölürüm herhalde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?