- 21 Ekim 2017
- 1.056
- 1.374
- 133
- Konu Sahibi sadeceMelek
-
Klomen yumurta catlatiyor canım olmazsa onu denersiniz çok hamile kalan var klomenleDoktora gittim canım.. Amh değerim düşük ama önce bi normal deneyin dedi. Agustostan beri deniyoruz. Folik asit dışında bişey kullanmadım. Bi kaç ay daha denerim sonra olmadı doktora tekrarklomen forumda kullanan çok görüyorum tam olarak ne oluyor?
Herkeste farkli belirtiler oluyor canım inşallah sendekilerde bebek belirtisidir ama bence kesin hamilesin senden ümitliyim yarın sabah pozitiff haberlerini bekliyoruužzzcanım bugün alacağım test. yarın yapacağım sabahtan hala olmamışsam :/ bu arada şu şekilde belirtilerim var,
fazla akıntı
gaz problemi çok fazla
karnımda karıncalanmalar
arada alt karında batmalar
küçük tuvaletimi zor tutma ve sürekli tuvalete gitme
bel ağrısı
kuyruk sokumu ağrısı
ve ateşim normalkine oranla yüksek. bunlar belirti diyebilr miyiz? yine de tam belli olmadan ve hatta kesede bebişimi görmeden ve hatta düşük yapmadan doğurmadan rahatlamayacağım
Ağlayacağım artık yaaa. Sabah test yaptım hala negatif. Ve adet de yokHerkeste farkli belirtiler oluyor canım inşallah sendekilerde bebek belirtisidir ama bence kesin hamilesin senden ümitliyim yarın sabah pozitiff haberlerini bekliyoruužzz
Canım ne zamandan beri istiyorsunuzDün kliniğe gittim kızlar prof bana her şeyi yapmışsın artık yapacabilecegin bir şey yok senin istediğin kadar allahın da istemesi lazım dedi eğer illa isterim diyorsan tüp bebek yaparız dedi çok canım sıkkın daha ne yapmam lazım meryem suresi okuyorum 41 güne tamamlayacağım dosyamda bile muntazam yazıyor aynı keza eşim de de sorun yok çok yoruldum
Hangi konuda yardım istiyorsun canım?Lütfen bana yardım edermisiniz çok kafam karışık
Doktorun da dediği gibi Rabbimin istemesiyle İnşallah Allah ol diyecek ki olsun Bizler sabretmeliyiz.... İnşallah okumuş olduğun Meryem süreleri sana şifa olur en kısa sürede bebişine kavuşursunDün kliniğe gittim kızlar prof bana her şeyi yapmışsın artık yapacabilecegin bir şey yok senin istediğin kadar allahın da istemesi lazım dedi eğer illa isterim diyorsan tüp bebek yaparız dedi çok canım sıkkın daha ne yapmam lazım meryem suresi okuyorum 41 güne tamamlayacağım dosyamda bile muntazam yazıyor aynı keza eşim de de sorun yok çok yoruldum
Kız Hatice Kaç gün geçti bugünle birlikte ?Bir de bir şey diyeceğim acaba bu koca karının yapmış olduğu ilaçların yan etkisi olmasın Adet olmamasi bı kanmi versen acabaAğlayacağım artık yaaa. Sabah test yaptım hala negatif. Ve adet de yok
Tebrikler canım hamilesinbailığı gördükçe girip yazasım geliyor
kızlar testlerimi yorumlarmısınız
Ovu testi değil dimi bunlarbailığı gördükçe girip yazasım geliyor
kızlar testlerimi yorumlarmısınız
Ovu testi değil dimi bunlar
3 yıl oldu hiç korunmadık bir kimyasalim oldu sadeceCanım ne zamandan beri istiyorsunuz
Tebrikler canım hamilesinçift çizgi gayet net gözüküyor
Inşallah elimde tek o kaldı hoş artık esimlede ilişkiyi bıraktık resmen içimden gelmiyor artık inşallah hepiniz sağlıkla bebek sahibi olursunuzDoktorun da dediği gibi Rabbimin istemesiyle İnşallah Allah ol diyecek ki olsun Bizler sabretmeliyiz.... İnşallah okumuş olduğun Meryem süreleri sana şifa olur en kısa sürede bebişine kavuşursun
Peki adetin ne zaman adete yakın ovu testleri pozitif çıkarsa çoğu kez hamilelige işaret oluyormuşahh canımmm ovu testi
keşke gebelik testi olsa
Ayyy canım inşallah Allah kalbinize göre veririnşallah bir gün bunu cümleyi birdaha söylersin canım bana :)
varya içimden bişey kaydı sanki nasıl hoşuma giti
Peki adetin ne zaman adete yakın ovu testleri pozitif çıkarsa çoğu kez hamilelige işaret oluyormuş
Aaa öyle olmaz ki yumurtlama günlerinde çok calisman lazımInşallah elimde tek o kaldı hoş artık esimlede ilişkiyi bıraktık resmen içimden gelmiyor artık inşallah hepiniz sağlıkla bebek sahibi olursunuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?