Bu Başlık Uğurlu Gelsin.. İsteyen Herkes Hamiş Kalsın :)

Şuan ilk dikkatimi çeken şey sigarayı bırakmış olman nasıl yaptın ben nerdeyse 2 yıldır bırakmayı düşünenlerdenim
champix diye sigarayı bıraktırma ilacı kullandım. ben irademe pek güvenmedim çünkü tek başıma o kadar stresle sigarayı bırakamam. en azından kendimi tanıyorum :)
hamilelikte de bırakamayacağımı düşündüğüm için, hamile kalmadan önce bıraktım. ilacı kullanırken korundum. bu arada tavsiye ediyorum kesinlikle ilacı. sigarayı bıraktırma merkezleri ücretsiz veriyor.

Merhaba kizlar uzun suredir bebis hasreti ceken biri olarak.Allah hepimize saglikli hayirli melekler nasip etsin. Benim üc yildir iki kimyalsal gebeligim oldu sonuncusu 7 ay önce kaybetim hic bir sorun yokken olmuyor ama kismet hayilisi olsun diye beklemedeyim simdi ise regl günüm geceli iki gün oldu insallah bebistendir gecikmembir kac gun bekleyeyim diyorum Allah kimsenin kucagini bosbirakmasin. Aminnn.

Yine mi korunacagim ay kafayı yicem ama ekran görüntüsü aldım ben çok şükür kendimden eminim gebe olduğumu ögrendigim an icmeyecegime eminim ama ne kadar erken bırakırsam o kadar iyi tabi

kızlar benim lekelenme bitti,sanırım yerlesme kanamasıydı yinede umutlanmak istemiyorum ama kupkuruyum simdide hic akıntım yok bekleyecem inşallah devamı gelmez

Yine mi korunacagim ay kafayı yicem ama ekran görüntüsü aldım ben çok şükür kendimden eminim gebe olduğumu ögrendigim an icmeyecegime eminim ama ne kadar erken bırakırsam o kadar iyi tabi
inan ki değecek. için o kadar rahat olacak ki... ve sigara hamile kalmayı zorlaştırmakta. bırakmak şart her türlü.

Kızlar pyro clinic erken gebelik testi yaptım bide ucuz testlerden,sonuc bu,bata 3/4 gün kaldı sanırım yok

Eklentiler

• 4FABB23B-67FA-4EDF-BE40-6CE8C7D2A794.jpeg
    29,9 KB · Görüntüleme: 48
Son düzenleme:
Regl gününe kadar keske yapmasaydin erken yapilan testler gercekten can sıkıcı oluyor insallah regl olmazsan testini günün gecince tekrarlarsin Allah hayirlisini nasip etsin canim.

Regl gününe kadar keske yapmasaydin erken yapilan testler gercekten can sıkıcı oluyor insallah regl olmazsan testini günün gecince tekrarlarsin Allah hayirlisini nasip etsin canim.
Amin canım inşallah,olmazsam tekrar yapıcam o güne kadar yapmıcam,İnşallah olmam

Kızlar günaydın sabah test yaptim bozuk çıktı biraz önce sağlık ocağına gttim yarın cikiomus sonuçlar inşallah hamileyimdir dua edin Rabbim hepimizin yar ve yardımcısı olsun

Canım merakla bekliyorum inşallah güzel çıkar sonuç :)

Kızlar pyro clinic erken gebelik testi yaptım bide ucuz testlerden,sonuc bu,bata 3/4 gün kaldı sanırım yok

Canım daha erken olabilir adet günü tekrar test yap bence..

Benim regl geceli iki gün oldu yarim saat önce evde test yaptim maleseffff kocamannn bir negativ bir kac gün sonra Gene tekrarlarim insallah regl olmazsam
Belki geç döllenmedir canım.. İnşallah..

Kızlarr acil bakin bana yaa benim adetime 8 gun var az once baktim ki kahverrngi siyah gibi koyu kan gelmis ic camasirjm batmis biraz bu neyin nesidir bel karin agrim falan hic biseyim yok korktumm valla bugunde cok agir kaldirdim is yaptim bir suru adet mi oluyorum ki (

Canm yerleşme kanaması falan olabilir yormamaya calıs kendini uzat ayagını dinlen bence

Canım ya insallah yerleşme kanamasıdır. Ama hemen dinlen.. Yorma kendini..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…