- 31 Temmuz 2017
- 994
- 557
- 103
- 41
- Konu Sahibi sadeceMelek
-
Bugün yarın çıkar bence artık canım.. 2 gün sonra bi tekrar yap testi inşallah çıkar bu defa..İnşallah canm ama bugun test yaptım kabak gbi negatif,gerci bu yerleşme kanamasısysa zaten cıkmaz dimi idrarda
champix diye sigarayı bıraktırma ilacı kullandım. ben irademe pek güvenmedim çünkü tek başıma o kadar stresle sigarayı bırakamam. en azından kendimi tanıyorum :)Şuan ilk dikkatimi çeken şey sigarayı bırakmış olman nasıl yaptın ben nerdeyse 2 yıldır bırakmayı düşünenlerdenim
çok teşekkür ederim inşallah hepimize sağlıklı, hayırlı hamilelikler nasip olsun. :)Hadi yaaehehe belki de bu bir işaret o zaman :) inşallah tutmuştur valla senin kadar sevinirim öyle olursa..
Yine mi korunacagimchampix diye sigarayı bıraktırma ilacı kullandım. ben irademe pek güvenmedim çünkü tek başıma o kadar stresle sigarayı bırakamam. en azından kendimi tanıyorum :)
hamilelikte de bırakamayacağımı düşündüğüm için, hamile kalmadan önce bıraktım. ilacı kullanırken korundum. bu arada tavsiye ediyorum kesinlikle ilacı. sigarayı bıraktırma merkezleri ücretsiz veriyor.
inan ki değecek. için o kadar rahat olacak ki... ve sigara hamile kalmayı zorlaştırmakta. bırakmak şart her türlü.Yine mi korunacagimay kafayı yicem ama ekran görüntüsü aldım ben çok şükür kendimden eminim gebe olduğumu ögrendigim an icmeyecegime eminim ama ne kadar erken bırakırsam o kadar iyi tabi
Inşallah ilk fırsatta gideceğim direk ilacı istesem verirler miinan ki değecek. için o kadar rahat olacak ki... ve sigara hamile kalmayı zorlaştırmakta. bırakmak şart her türlü.
Amin canım inşallah,olmazsam tekrar yapıcam o güne kadar yapmıcam,İnşallah olmamRegl gününe kadar keske yapmasaydin erken yapilan testler gercekten can sıkıcı oluyor insallah regl olmazsan testini günün gecince tekrarlarsin Allah hayirlisini nasip etsin canim.
Benim regl geceli iki gün oldu yarim saat önce evde test yaptim maleseffff kocamannn bir negativAmin canım inşallah,olmazsam tekrar yapıcam o güne kadar yapmıcam,İnşallah olmam
inşallah olmazsın canım haber ver mutlakaBenim regl geceli iki gün oldu yarim saat önce evde test yaptim maleseffff kocamannn bir negativbir kac gün sonra Gene tekrarlarim insallah regl olmazsam
Kızlar günaydın sabah test yaptim bozuk çıktı biraz önce sağlık ocağına gttim yarın cikiomus sonuçlar inşallah hamileyimdir dua edin Rabbim hepimizin yar ve yardımcısı olsun
Kızlar pyro clinic erken gebelik testi yaptım bide ucuz testlerden,sonuc bu,bata 3/4 gün kaldı sanırım yok
Belki geç döllenmedir canım.. İnşallah..Benim regl geceli iki gün oldu yarim saat önce evde test yaptim maleseffff kocamannn bir negativbir kac gün sonra Gene tekrarlarim insallah regl olmazsam
Öyle yapıcam canım tabi inşallah adet olmamCanım merakla bekliyorum inşallah güzel çıkar sonuç :)
Canım daha erken olabilir adet günü tekrar test yap bence..
Belki geç döllenmedir canım.. İnşallah..
Canm yerleşme kanaması falan olabilir yormamaya calıs kendini uzat ayagını dinlen benceKızlarr acil bakin bana yaa benim adetime 8 gun var az once baktim ki kahverrngi siyah gibi koyu kan gelmis ic camasirjm batmis biraz bu neyin nesidir bel karin agrim falan hic biseyim yok korktumm valla bugunde cok agir kaldirdim is yaptim bir suruadet mi oluyorum ki (
Canım ya insallah yerleşme kanamasıdır. Ama hemen dinlen.. Yorma kendini..Kızlarr acil bakin bana yaa benim adetime 8 gun var az once baktim ki kahverrngi siyah gibi koyu kan gelmis ic camasirjm batmis biraz bu neyin nesidir bel karin agrim falan hic biseyim yok korktumm valla bugunde cok agir kaldirdim is yaptim bir suruadet mi oluyorum ki (
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?