- 30 Kasım 2017
- 233
- 106
- 18
- 32
- Konu Sahibi sadeceMelek
Kayserideyim
Kayseri
Kuzuumm burdayım ben.. :) ya ne dicem bi daha git sen doktora.. Şehirdeki en iyi doktor kimse ona git.. Senin orayı bilmiyorum ama burda özelde en pahalı 75 lira randevusu.. Devlet de özel de de kim iyiyse sizin orda ona git. Çünkü bazen kist 1 günde bile olabiliyormuş. Senin üzerinden baya geçmiş. Adetin 3. Günü git bu arada ama.. Öyle 21. Gün falan değil.. Bi kan ver hormonlara baktır bi de muayene etsin.. Bişey çıkmazsa soğan kürü falan onları deneriz :)
Kayseri
Kayserideyim canim ben burdada 75 liraymis huma ; ( adet oluyumda gitcem 3. Gunu dedigin gibi baktirayim bi olmazsa sogana devammKuzuumm burdayım ben.. :) ya ne dicem bi daha git sen doktora.. Şehirdeki en iyi doktor kimse ona git.. Senin orayı bilmiyorum ama burda özelde en pahalı 75 lira randevusu.. Devlet de özel de de kim iyiyse sizin orda ona git. Çünkü bazen kist 1 günde bile olabiliyormuş. Senin üzerinden baya geçmiş. Adetin 3. Günü git bu arada ama.. Öyle 21. Gün falan değil.. Bi kan ver hormonlara baktır bi de muayene etsin.. Bişey çıkmazsa soğan kürü falan onları deneriz :)