• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bu Başlık Uğurlu Gelsin.. İsteyen Herkes Hamiş Kalsın :)

Slm kizlar bugün gecikmemin ücüncü günü bel agrisi ve göyüs agrisi haric birsey hissedemiyorum ne akintim var nede regl sancim var gene gidip bir test almamak için kendimi zor tutuyorum :(

Slm kizlar bugün gecikmemin ücüncü günü bel agrisi ve göyüs agrisi haric birsey hissedemiyorum ne akintim var nede regl sancim var gene gidip bir test almamak için kendimi zor tutuyorum :KK43:
Canım çok müdahale etmek istemiyorum ama bi test yapsan mı? Pozitif çıkarsa doktora gidersin. Düşük tehlikesi varsa doktor bi ilaç vs verir belki? Beklemenin sana bi faydası yok bence.. Ama yine de sen bilirsin canım..

Canım çok müdahale etmek istemiyorum ama bi test yapsan mı? Pozitif çıkarsa doktora gidersin. Düşük tehlikesi varsa doktor bi ilaç vs verir belki? Beklemenin sana bi faydası yok bence.. Ama yine de sen bilirsin canım..
Tesekür ederim canim ama bir iki gün daha bekleyip regl olmasam testte bir sey cikmasa dahi pazartesi doktruma giderim en azinda niye regl olmadigimin cevabini alirim.yarim saat önce carsida dolasirken birden attes basti eve geldim ve atesim hala devam ediyor ve atesim ciktigindan beri bel agrim gitti Allahiiiiiimmm neler yasiyorum bu aralar hayirlisi olur insallah :)

Tesekür ederim canim ama bir iki gün daha bekleyip regl olmasam testte bir sey cikmasa dahi pazartesi doktruma giderim en azinda niye regl olmadigimin cevabini alirim.yarim saat önce carsida dolasirken birden attes basti eve geldim ve atesim hala devam ediyor ve atesim ciktigindan beri bel agrim gitti Allahiiiiiimmm neler yasiyorum bu aralar hayirlisi olur insallah :)

Canlarimmmm arkadaslarim nasilsiniz ben pek iyi sayilmam sizlerde durumlar nasil var mi hayirli haberleriniz belirtileriniz? :KK200::halay:o_O:rapci:

Canım inşallah bebiş içindir :)
Kızlar benim de kaç gündür olan belirtiler gitti :( bugün hiç bi belirti yoktu. Dun de çok sinirlendim acaba onun mu etkisi oldu ki üff valla keşke bu akildaki soruları öğrenmenin bir yolu olsa..

Canım inşallah bebiş içindir :)
Kızlar benim de kaç gündür olan belirtiler gitti :KK43: bugün hiç bi belirti yoktu. Dun de çok sinirlendim acaba onun mu etkisi oldu ki üff valla keşke bu akildaki soruları öğrenmenin bir yolu olsa..

Inşallah canim ya idrar testimde negatif cikti :( neyse bakalim senin bat ne zamandi?

Kızlar bu durumla karşılaşan oldumu dün kanda bhcg 2çıktı yumurtlamam 14gün önce oldu adetin 3 gün gecikti yumurtlamam geç olduğu için doktor pazartesi günü gel dedi szce pzrtesi gününe kadar yükselir mi kandaki beta çok sancım var hep yatıyorum goguslerimagrio ve şişti szce hamiş miyim kafam karıştı ya

Kızlar bu durumla karşılaşan oldumu dün kanda bhcg 2çıktı yumurtlamam 14gün önce oldu adetin 3 gün gecikti yumurtlamam geç olduğu için doktor pazartesi günü gel dedi szce pzrtesi gününe kadar yükselir mi kandaki beta çok sancım var hep yatıyorum goguslerimagrio ve şişti szce hamiş miyim kafam karıştı ya
Bende ayni durumdayim canim grcikmemin 3 günü hala regl olmadim ama regl belirtilerini yasiyorum gec döllenme olduysa kan deyerin yükselir canim.insallah regl olmazsin da hayirli bir haber alirsin bende göyüs agrisi ve bel agrisi simdiyse bas agrisi basladi hayirlisi olsun canim Allah kimsenin kucagini bosbirakmasin:)

Bende ayni durumdayim canim grcikmemin 3 günü hala regl olmadim ama regl belirtilerini yasiyorum gec döllenme olduysa kan deyerin yükselir canim.insallah regl olmazsin da hayirli bir haber alirsin bende göyüs agrisi ve bel agrisi simdiyse bas agrisi basladi hayirlisi olsun canim Allah kimsenin kucagini bosbirakmasin:)
Amin cnm benim yaa doktor da pazartesi günü gel diyince de umitlenmekte istemiom pazartesi olmaz artık bana

Evet bugün ki belirtilerimi yazayım eğer hamileysem bilgi olsun. Ya da psikolojikse de bilgi olmuş olur.

- göğüs ağrısı eğilince özellikle hafif bir ağrı oluşuyor.
- hafif kasık ağrısı regl olacakmış gibi fakat reglime daha 9 gün var.
- beyaz akıntı oldukça azaldı. (yumurtlama tamamen bitti)
- duygusallık hali var.

Evet bugün ki belirtilerimi yazayım eğer hamileysem bilgi olsun. Ya da psikolojikse de bilgi olmuş olur.

- göğüs ağrısı eğilince özellikle hafif bir ağrı oluşuyor.
- hafif kasık ağrısı regl olacakmış gibi fakat reglime daha 9 gün var.
- beyaz akıntı oldukça azaldı. (yumurtlama tamamen bitti)
- duygusallık hali var.
Aynı sorunlar ben de var adetim 4 gün geçti kan tahlilimde beta 2 çıktı yumurtlamam geç olduğu için pazartesi cagrdi doktorum inşallah yükselme olur eğer bu ayda bişey olmazsa hiç kafama takip acaba bu ay oldumu kendimi sartlandirmicam psikolojik olarak da oluomuş

Bu arada bugün bir çitin üstünden geçerken sol kasığıma kramp girdi çok feci. ama sağdan yumurtlamıştım. reglime daha 10 gün var herhangi bir tehlike olduğunu sanmam ama böyle bir şey yaşayan oldu mu?
O bazen bendede oluyor ama yumurtlama dönemim olmasada oluyor daha dün az biraz ağır kaldırdım gerçekten şiddetli bi ağrı hissettim umarım olumsuz birşey değildir

Aynı sorunlar ben de var adetim 4 gün geçti kan tahlilimde beta 2 çıktı yumurtlamam geç olduğu için pazartesi cagrdi doktorum inşallah yükselme olur eğer bu ayda bişey olmazsa hiç kafama takip acaba bu ay oldumu kendimi sartlandirmicam psikolojik olarak da oluomuş
seni takipteyim o zaman bakalım sonucun ne olacak çok merak ediyorum ya. ben kesin regl olurum yine. 8. denemem bu... tabii nasip kısmet...

O bazen bendede oluyor ama yumurtlama dönemim olmasada oluyor daha dün az biraz ağır kaldırdım gerçekten şiddetli bi ağrı hissettim umarım olumsuz birşey değildir
galiba kasılıyor yumurtalıkların olduğu yer bende anlamadım. olumsuz olduğunu sanmam ya zaten bebeğin tutunacağı varsa tutunuyormuş.

Slm kizlar bugün regl gecikmemin 4 günü ve hala tik yok gene bir test alip yaptim ama negativ kadin doktorumu arayip pazartesiye randevu aldim insallah baska birsey cikmaz.Allah hepimize hayirlisni nasip etsin kizlar:)

Back