- 31 Temmuz 2017
- 994
- 557
- 103
- 41
- Konu Sahibi sadeceMelek
-
İnsallah canim..Öyle yapıcam canım tabi inşallah adet olmam
Ben de bugün birine acayip sinirlendim. Sonra kasigima çok kötü ağrı girdi ben de çok korkuyorumGercekten mi is yaptim valla kac gundur cok agir kaldirdimm bisey olur mu ki
Canım genelde pembe ve kahverengi oluyormuş yerleşme.. Koyu kahve falan olabilir mi? İstersen bi doktora mi gorunsenKizlar baska bisey olmasin siyah gibi kan yani cok koyu korktumm cok da is yaptim 4 5 gundur ilk defa bu ay boyle oldum daha 7 8 gun var adetime
Insallah yerlesme kanamasidir canim arkadaslarin dedigi gibi yorma kendini dinlen haydi hayirlisi olur insallah:)Kizlar baska bisey olmasin siyah gibi kan yani cok koyu korktumm cok da is yaptim 4 5 gundur ilk defa bu ay boyle oldum daha 7 8 gun var adetime
Insallah yerlesme kanamasidir canim arkadaslarin dedigi gibi yorma kendini dinlen haydi hayirlisi olur insallah:)
Canım az daha bekle geç döllenme falansa.. Ya da bi kan ver istersenValla kizlar benim durumumda hic iyi degil bütün gün sırt üstü uzandim bir ara carsiya ciktim bel agrisindan duramadim bide tuhaf olan Ben regl olacagim zaman beyaz akintim olur ama iki gün gecikmesine rahmen hic akintim yok sadece bel ve kasık agrilarim var offfffff yaaaa
İnsallah canim.. :)Insallah canimmmm insallah dusuk olmasin da yeter kiRabbim hepimize versin hayirli saglikli evlatlar dua edin canlarimm hamis olmusumdur inşallah :)
Canim inanki ben regl 10 gün gecmeden bir doktora gitmen üc senelik evliyim iki kimyalsal gebeligimide regl olmadan iki gün önce ögrendim hemen doktora kosup kontrol olduktan sonra ertesi gün kanamayla kaybetim kendime söz verdim 10 gün gecmeden gitmem artik. Ama hic böyle gecikmem olmamisti hayirlisi deyip bekliyecem canimCanım az daha bekle geç döllenme falansa.. Ya da bi kan ver istersen
birkaç test yapıp veriyorlarInşallah ilk fırsatta gideceğim direk ilacı istesem verirler mi
Anladim canım.. İnsallah bebiştir ve inşallah bu defa sorunsuz kucağına almayı nasip eder Rabbim.. Üzme kendini hemen..Canim inanki ben regl 10 gün gecmeden bir doktora gitmen üc senelik evliyim iki kimyalsal gebeligimide regl olmadan iki gün önce ögrendim hemen doktora kosup kontrol olduktan sonra ertesi gün kanamayla kaybetim kendime söz verdim 10 gün gecmeden gitmem artik. Ama hic böyle gecikmem olmamisti hayirlisi deyip bekliyecem canim
Canım bişey olduğunu sanmıyorum.. Kanama falan olmadı Di mi?Bu arada bugün bir çitin üstünden geçerken sol kasığıma kramp girdi çok feci. ama sağdan yumurtlamıştım. reglime daha 10 gün var herhangi bir tehlike olduğunu sanmam ama böyle bir şey yaşayan oldu mu?
Canım senin daha var adetine diye hatırlıyorum. Belki çıkmamış olabilir hemen üzülme..Kizlar dun gece acile gittik kan testi yapti negatfmis sonuc hamile degilsiniz dendi cooooook uzuldum bu ay emindim bide bu lekelenmede olunca kesin demistim tum hayallerim yikildi resmen daha adetime bir hafta var
6 gun var canim evet yanlis olma ihtimali varmidir ki kan testininCanım senin daha var adetine diye hatırlıyorum. Belki çıkmamış olabilir hemen üzülme..
Aynı bizim senle :) tabi ki var.. İnsanlar adet günü bile negatif sonuç alıp sonra hamile olduğunu öğreniyor.. Adet geçene kadar bekle bence.. Bi de yorma kendini dikkat et6 gun var canim evet yanlis olma ihtimali varmidir ki kan testinin
Aynı bizim senle :) tabi ki var.. İnsanlar adet günü bile negatif sonuç alıp sonra hamile olduğunu öğreniyor.. Adet geçene kadar bekle bence.. Bi de yorma kendini dikkat et
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?