Bu Başlık Uğurlu Gelsin.. İsteyen Herkes Hamiş Kalsın :)

Kizlar baska bisey olmasin siyah gibi kan yani cok koyu korktumm cok da is yaptim 4 5 gundur ilk defa bu ay boyle oldum daha 7 8 gun var adetime

Valla kizlar benim durumumda hic iyi degil bütün gün sırt üstü uzandim bir ara carsiya ciktim bel agrisindan duramadim bide tuhaf olan Ben regl olacagim zaman beyaz akintim olur ama iki gün gecikmesine rahmen hic akintim yok sadece bel ve kasık agrilarim var offfffff yaaaa

Canım az daha bekle geç döllenme falansa.. Ya da bi kan ver istersen

Canım az daha bekle geç döllenme falansa.. Ya da bi kan ver istersen
Canim inanki ben regl 10 gün gecmeden bir doktora gitmen üc senelik evliyim iki kimyalsal gebeligimide regl olmadan iki gün önce ögrendim hemen doktora kosup kontrol olduktan sonra ertesi gün kanamayla kaybetim kendime söz verdim 10 gün gecmeden gitmem artik. Ama hic böyle gecikmem olmamisti hayirlisi deyip bekliyecem canim

Bu arada bugün bir çitin üstünden geçerken sol kasığıma kramp girdi çok feci. ama sağdan yumurtlamıştım. reglime daha 10 gün var herhangi bir tehlike olduğunu sanmam ama böyle bir şey yaşayan oldu mu?

Kizlar dun gece acile gittik kan testi yapti negatfmis sonuc hamile degilsiniz dendi cooooook uzuldum bu ay emindim bide bu lekelenmede olunca kesin demistim tum hayallerim yikildi resmen daha adetime bir hafta var

Anladim canım.. İnsallah bebiştir ve inşallah bu defa sorunsuz kucağına almayı nasip eder Rabbim.. Üzme kendini hemen..

Canım bişey olduğunu sanmıyorum.. Kanama falan olmadı Di mi?

Kizlar dun gece acile gittik kan testi yapti negatfmis sonuc hamile degilsiniz dendi cooooook uzuldum bu ay emindim bide bu lekelenmede olunca kesin demistim tum hayallerim yikildi resmen daha adetime bir hafta var
Canım senin daha var adetine diye hatırlıyorum. Belki çıkmamış olabilir hemen üzülme..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…