• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bu Başlık Uğurlu Gelsin.. İsteyen Herkes Hamiş Kalsın :)

haha başlığı evlilik yıl dönümümde açmışsın :D
benim bat 23 Aralık.
Bu ay için umutluyum. Geçen ay sigarayı bıraktım ve yumurtlama dönemimin başını olmasa bile ortalarını iyi değerlendirdim. Bugün ovulasyon haftasının son günü. İnşallah bu sefer tutmuştur. 8 aydır denemekteyim.
Gerçi hiçbir zaman 2 günde 1 diye çalışmadım. O sebepten tutmamış olabilir.

haha başlığı evlilik yıl dönümümde açmışsın :KK70:
benim bat 23 Aralık.
Bu ay için umutluyum. Geçen ay sigarayı bıraktım ve yumurtlama dönemimin başını olmasa bile ortalarını iyi değerlendirdim. Bugün ovulasyon haftasının son günü. İnşallah bu sefer tutmuştur. 8 aydır denemekteyim.
Şuan ilk dikkatimi çeken şey sigarayı bırakmış olman nasıl yaptın ben nerdeyse 2 yıldır bırakmayı düşünenlerdenim

Kızlar nasıl gidiyo bekleyişler?? Benim kahverengi akıntım devam ediyo bata 3 gün kaldı acabaa adetmi olucam diyorum :KK43:

Kızlar nasıl gidiyo bekleyişler?? Benim kahverengi akıntım devam ediyo bata 3 gün kaldı acabaa adetmi olucam diyorum :KK43:
Ca akıntın nasil cok mu. Bnde oldu yerleşme kanamsi bnde dedm adet olucam galiba. Ama böle pembemsi bı akinti glci cok az gldi ama 3 gün içerisinde 3 kere oldu blki. Bide boyle akinti oluyormu adettwn once

haha başlığı evlilik yıl dönümümde açmışsın :KK70:
benim bat 23 Aralık.

Hadi yaa :KK9: ehehe belki de bu bir işaret o zaman :) inşallah tutmuştur valla senin kadar sevinirim öyle olursa.. :dua: :KK49:

Ca akıntın nasil cok mu. Bnde oldu yerleşme kanamsi bnde dedm adet olucam galiba. Ama böle pembemsi bı akinti glci cok az gldi ama 3 gün içerisinde 3 kere oldu blki. Bide boyle akinti oluyormu adettwn once
Benim normalde adetten bir gün önce kahverengi akıntım olur ama bu 4 gün önce basladı bilemedim bende,sulu kahverengi bi akıntı test yaptım ama cıkmadı beklicez bakalım sen o ara test yapmısmıydın

Enfeksiyon varmis malesef .. yumurtlama donemimde benim agrim olmazdi hic halada oyle

Benim normalde adetten bir gün önce kahverengi akıntım olur ama bu 4 gün önce basladı bilemedim bende,sulu kahverengi bi akıntı test yaptım ama cıkmadı beklicez bakalım sen o ara test yapmısmıydın
Benim adetten 2 3 gun once oldu ama test yapmadm adet gunu test yapmistim..

Back