- 13 Nisan 2017
- 1.489
- 1.440
- 83
- Konu Sahibi sadeceMelek
Kasıga ağrı saplanmasi bencede hamilelik belirtisi demek istedim. Bendede öyle oluyor. Arkadaslara yardimci olmak amaciyla alıntı yaptimYanlış alıntı mı yaptın
Doğru olan ne mlamadım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kasıga ağrı saplanmasi bencede hamilelik belirtisi demek istedim. Bendede öyle oluyor. Arkadaslara yardimci olmak amaciyla alıntı yaptimYanlış alıntı mı yaptın
Doğru olan ne mlamadım
Canım yerleşme kanaması olmasın :)Kızlarr bata 4 gün kaldı ama ısrarrla test yapmıcam :) bugun kasık agrılarım cok siddetlendi bide demin biraz is yaptım bi baktım hafif kahverengi nokta nokta akıntım olmus acaba erkenmi adet olcam korktum
İnşallah öyledir canım bekliyorum bakalım devam etcekmiCanım yerleşme kanaması olmasın :)
Hee tamam bakalım bi de ömrümde ilk kez ilişki sırasında oldu dün o konuda fikrin var mı battı yaniKasıga ağrı saplanmasi bencede hamilelik belirtisi demek istedim. Bendede öyle oluyor. Arkadaslara yardimci olmak amaciyla alıntı yaptim
Adete yakın zamanda oluyor bende. Sağ kasıkta batma hissi böyle yolda yürürken olmuştuHee tamam bakalım bi de ömrümde ilk kez ilişki sırasında oldu dün o konuda fikrin var mı battı yani
Anladım CAnım sağol Benim daha on gün varAdete yakın zamanda oluyor bende. Sağ kasıkta batma hissi böyle yolda yürürken olmuştu
Kızlarr bata 4 gün kaldı ama ısrarrla test yapmıcam :) bugun kasık agrılarım cok siddetlendi bide demin biraz is yaptım bi baktım hafif kahverengi nokta nokta akıntım olmus acaba erkenmi adet olcam korktum
Ayy inşallah canımmm :))) hayırlısı bakalımYerlesme kanamasi bencede canim hadi hayirlisi olsun :) bebis mi geliyor acaba
Şuan ilk dikkatimi çeken şey sigarayı bırakmış olman nasıl yaptın ben nerdeyse 2 yıldır bırakmayı düşünenlerdenimhaha başlığı evlilik yıl dönümümde açmışsın
benim bat 23 Aralık.
Bu ay için umutluyum. Geçen ay sigarayı bıraktım ve yumurtlama dönemimin başını olmasa bile ortalarını iyi değerlendirdim. Bugün ovulasyon haftasının son günü. İnşallah bu sefer tutmuştur. 8 aydır denemekteyim.
Gerçi hiçbir zaman 2 günde 1 diye çalışmadım. O sebepten tutmamış olabilir.
Ca akıntın nasil cok mu. Bnde oldu yerleşme kanamsi bnde dedm adet olucam galiba. Ama böle pembemsi bı akinti glci cok az gldi ama 3 gün içerisinde 3 kere oldu blki. Bide boyle akinti oluyormu adettwn onceKızlar nasıl gidiyo bekleyişler?? Benim kahverengi akıntım devam ediyo bata 3 gün kaldı acabaa adetmi olucam diyorum
haha başlığı evlilik yıl dönümümde açmışsın
benim bat 23 Aralık.
Bu ay için umutluyum. Geçen ay sigarayı bıraktım ve yumurtlama dönemimin başını olmasa bile ortalarını iyi değerlendirdim. Bugün ovulasyon haftasının son günü. İnşallah bu sefer tutmuştur. 8 aydır denemekteyim.
Gerçi hiçbir zaman 2 günde 1 diye çalışmadım. O sebepten tutmamış olabilir.
Canım ben yerleşme diye düşünüyorum hala.. İnsallah öyledirKızlar nasıl gidiyo bekleyişler?? Benim kahverengi akıntım devam ediyo bata 3 gün kaldı acabaa adetmi olucam diyorum
İnşallah canm ama bugun test yaptım kabak gbi negatif,gerci bu yerleşme kanamasısysa zaten cıkmaz dimi idrardaCanım ben yerleşme diye düşünüyorum hala.. İnsallah öyledir
Benim normalde adetten bir gün önce kahverengi akıntım olur ama bu 4 gün önce basladı bilemedim bende,sulu kahverengi bi akıntı test yaptım ama cıkmadı beklicez bakalım sen o ara test yapmısmıydınCa akıntın nasil cok mu. Bnde oldu yerleşme kanamsi bnde dedm adet olucam galiba. Ama böle pembemsi bı akinti glci cok az gldi ama 3 gün içerisinde 3 kere oldu blki. Bide boyle akinti oluyormu adettwn once
Malesef o enfeksiyon . Yumurtlama gunu yaklastiginda . Kasik fitigi oldugundaKesinlikle doğru katılıyorum
Benim adetten 2 3 gun once oldu ama test yapmadm adet gunu test yapmistim..Benim normalde adetten bir gün önce kahverengi akıntım olur ama bu 4 gün önce basladı bilemedim bende,sulu kahverengi bi akıntı test yaptım ama cıkmadı beklicez bakalım sen o ara test yapmısmıydın
Anladım canm bende beklicem bakalım hayırlısıBenim adetten 2 3 gun once oldu ama test yapmadm adet gunu test yapmistim..