Bu Başlık Uğurlu Gelsin.. İsteyen Herkes Hamiş Kalsın :)

haha başlığı evlilik yıl dönümümde açmışsın
benim bat 23 Aralık.
Bu ay için umutluyum. Geçen ay sigarayı bıraktım ve yumurtlama dönemimin başını olmasa bile ortalarını iyi değerlendirdim. Bugün ovulasyon haftasının son günü. İnşallah bu sefer tutmuştur. 8 aydır denemekteyim.
Gerçi hiçbir zaman 2 günde 1 diye çalışmadım. O sebepten tutmamış olabilir.

Şuan ilk dikkatimi çeken şey sigarayı bırakmış olman nasıl yaptın ben nerdeyse 2 yıldır bırakmayı düşünenlerdenim

Kızlar nasıl gidiyo bekleyişler?? Benim kahverengi akıntım devam ediyo bata 3 gün kaldı acabaa adetmi olucam diyorum

Kızlar nasıl gidiyo bekleyişler?? Benim kahverengi akıntım devam ediyo bata 3 gün kaldı acabaa adetmi olucam diyorum
Ca akıntın nasil cok mu. Bnde oldu yerleşme kanamsi bnde dedm adet olucam galiba. Ama böle pembemsi bı akinti glci cok az gldi ama 3 gün içerisinde 3 kere oldu blki. Bide boyle akinti oluyormu adettwn once

Hadi yaa ehehe belki de bu bir işaret o zaman :) inşallah tutmuştur valla senin kadar sevinirim öyle olursa..

Ca akıntın nasil cok mu. Bnde oldu yerleşme kanamsi bnde dedm adet olucam galiba. Ama böle pembemsi bı akinti glci cok az gldi ama 3 gün içerisinde 3 kere oldu blki. Bide boyle akinti oluyormu adettwn once
Benim normalde adetten bir gün önce kahverengi akıntım olur ama bu 4 gün önce basladı bilemedim bende,sulu kahverengi bi akıntı test yaptım ama cıkmadı beklicez bakalım sen o ara test yapmısmıydın

Enfeksiyon varmis malesef .. yumurtlama donemimde benim agrim olmazdi hic halada oyle

Benim normalde adetten bir gün önce kahverengi akıntım olur ama bu 4 gün önce basladı bilemedim bende,sulu kahverengi bi akıntı test yaptım ama cıkmadı beklicez bakalım sen o ara test yapmısmıydın
Benim adetten 2 3 gun once oldu ama test yapmadm adet gunu test yapmistim..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…