- 30 Kasım 2017
- 233
- 106
- 18
- 32
- Konu Sahibi sadeceMelek
-
Kuzuumm burdayım ben.. :) ya ne dicem bi daha git sen doktora.. Şehirdeki en iyi doktor kimse ona git.. Senin orayı bilmiyorum ama burda özelde en pahalı 75 lira randevusu.. Devlet de özel de de kim iyiyse sizin orda ona git. Çünkü bazen kist 1 günde bile olabiliyormuş. Senin üzerinden baya geçmiş. Adetin 3. Günü git bu arada ama.. Öyle 21. Gün falan değil.. Bi kan ver hormonlara baktır bi de muayene etsin.. Bişey çıkmazsa soğan kürü falan onları deneriz :)
Kayserideyim canim ben burdada 75 liraymis huma ; ( adet oluyumda gitcem 3. Gunu dedigin gibi baktirayim bi olmazsa sogana devammKuzuumm burdayım ben.. :) ya ne dicem bi daha git sen doktora.. Şehirdeki en iyi doktor kimse ona git.. Senin orayı bilmiyorum ama burda özelde en pahalı 75 lira randevusu.. Devlet de özel de de kim iyiyse sizin orda ona git. Çünkü bazen kist 1 günde bile olabiliyormuş. Senin üzerinden baya geçmiş. Adetin 3. Günü git bu arada ama.. Öyle 21. Gün falan değil.. Bi kan ver hormonlara baktır bi de muayene etsin.. Bişey çıkmazsa soğan kürü falan onları deneriz :)
Aynen canim gitcez bu ay insallah :)Eşine mutlaka baktır canım cunku bu durumun yarısı kadın yarısı erkek tarafından olmuyor,bi sıkıntı varsa vakit kaybetmezsin en azından
İnşallah güzel sonuclar alırsınız canım :)Esimi ikna ettim sukur sali gunu gitcez kizlar bakalim doktor ne dicek burdan yazarimmm hormonlarima baktirmistim 5 ay once iyiydi simdiye degistimi bilmiyorum :) burdan yazarim sonuclari
İnşallah güzel sonuclar alırsınız canım :)
Ayy insanlar genelde hamile kaldıklarında hissediyotlarmis :) hadi bakalım inşallah senin de hislerin kuvvetlidir :) gelir bebiş :)İnşallah canım,her ay bikaç belirti yasıyorum valla hep hüsran oldu,ama bu ay içimden bi ses hamilesin diyo umarım psikolojimin bir oyunu degildir bu :)
Kayserideyim
Kayseri
Kayserideyim canim ben burdada 75 liraymis huma ; ( adet oluyumda gitcem 3. Gunu dedigin gibi baktirayim bi olmazsa sogana devamm
Yumurtlama gunum 7 siydiCanım sen daha yumurtlama dönemindesin o kasık agrılarıda muhtemelen o yuzden inşallah hamile kalırsın bu ay
35 gunde bir oluyorum :) regl amaCanım sen benden de sabirsizsin16 gün varken daha yumurtlama döneminde olursun ki..
Yum sonrası 1 günde yum dönemi olarak sayılıyorYumurtlama gunum 7 siydi
Canım yumurtlama doneminmis bence.. Değerlendir bol bol35 gunde bir oluyorum :) regl ama
Kesinlikle doğru katılıyorumSelam kızlar herkesin hayırlı sonuçlar alması dileğiyle....
Kasığa arada bıçak gibi girip çıkmak var yaa
Bu olay kaç gün olursa hamilelik belirtisidir
Bnm sadece ömrümde bi gün o da gün içinde iki üç kere saplandı
Bu zamana kadar hiç olmadı
Bu konuda ne düşünüyorsunuz
Yanlış alıntı mı yaptınKesinlikle doğru katılıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?