• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bu Başlık Uğurlu Gelsin.. İsteyen Herkes Hamiş Kalsın :)

Kizlar bisy sorcam ozele mi gitmek lazim tedavi icin yoksa devlete mi ? Devlete gittim hasta cok oldugu icin ilgilenilmiyor dogru duzgun ozelde para tuzagi para icin git gel yapiyolar kafam karisti yoksa gitmesem mi sogan kuru incir kurumu desenem :)

kızlar hepimize ugur getirsin bu konu:) bende 1 yıldır istiyorum hicbi sorun yok ama olmadı bu ay sogan suyu ictim bakalım,bata 6 gün kaldı dün akşam kasıgımda böyle elektrik çarpması gibi seyirme oldu,yürürken bile kasıgımda batmalar oluyo,acık sarı su gbi yogun akıntım var gögüslerim cok agrıyo ama bu ay sismedi hamilelik belirtisi olabilirmi sizce test yapmak istemiyorum erken diye

Bi kac gun daha bekle bence canim erken olunca dogru sonucu vermiyo testler en garantisi kan testi aslinda onada bekle derim bi kac gun daha ;)

Kizlar bisy sorcam ozele mi gitmek lazim tedavi icin yoksa devlete mi ? Devlete gittim hasta cok oldugu icin ilgilenilmiyor dogru duzgun ozelde para tuzagi para icin git gel yapiyolar kafam karisti yoksa gitmesem mi sogan kuru incir kurumu desenem :)
canm öncelikle bir sorunun olup olmadıgı doktor kontrolünde belirlensin,her kür herkese iyi gelmeyebiliyor bence önce doktora görünmelisin ve bunun icin hastane degil doktor önemli arastır en iyi doktor nerdeyse oraya git özel yada devlet

aynen canm daha önce hep erken yaptım hüsran oldu bekleyecem bu ay

Aslinda bes ay oncesinde devlete gitmistim rahim iyi dedi yumurtaliklar iyi dedi hormonlarimda gayet iyi cikti sadece o ay yumurtlama olmamisti adetimi 21. Gunuydu. Simdi tekrar mi gitmek lazim bilmiyorum herhangi bi tedaviyede baslanmadi olmuyor nedense :(

Aslinda bes ay oncesinde devlete gitmistim rahim iyi dedi yumurtaliklar iyi dedi hormonlarimda gayet iyi cikti sadece o ay yumurtlama olmamisti adetimi 21. Gunuydu. Simdi tekrar mi gitmek lazim bilmiyorum herhangi bi tedaviyede baslanmadi olmuyor nedense :KK43:
benimkide sebepsiz rahim filmi dısında herseye bakıldı esimede bakıldı ama sorun cıkmadı ama olmadı da her ay aynı olmayabiliyor canm gitmekte fayda var

4 yillik evliyim. Korunmadığm, hâlde bebegimiz olmadi.. esm ve ben ayrı ayrı hastaneye gittik test yaptırdik ve oyle kaldı devami olmadi. Sonuçlari bile gösterememstik. Rahatlığa gel :halay:. Ve ilk gebeligim 2016 aralik ayinda oldu hatta 15 gun adetim gecikti ama dedm hamile değilimdir . Çünkü her ay test yapıp sonucu negatif gormk çok kötü. Ama gebeligim boş gebelik oldu. Ondan snra haziran ayında bı gebligim oldu ama oda maalesef bebeğimij kalbi durdu.iki bucuk ayliyken. Ve suan 4 gun once hamile olduğunu öğrendim. Daha kucuck keseyi bile gormedik ins sag salim dünyaya glir.. gerckdende hiç beklenmedik anlarda oluyor.. ama bn hic bir zmn umudumu kesmedim Allah'ım biliyorum olck er yada gec glck dedim ... Şükür oldu... Tedavisiz uc yıl snra oldu. Adetm bir gun geciksin hemen bakardm şu şu gebelik belirtisi mi die. Psikolojim bozulmuştu. Rabbim sana ve isteyen herkese nasip etsn. Aslinda sen bnm duamdasn. Çünkü kendime ne kadar dua ettiysem tanımadığım insanlara da dua ettm. Rabbim kucagini bos birakmasn ins. Senin ve isteyen herkesin. İçinde de bnm :). Nasip iste hic sorun olmadığı halde birdn bire kendiliğinden oldu gerckden kafaya takmamak lazm. Sadece esmin bi degeri düşüktü oda cok sıkıntı değil demişti doktor.

Canimmmm Allah saglicakla kucagina almayi nasip etsin rabbim uzuuuuun omur versin cok duygulandim okuyunca ne kadar guzel olmus ilk gebeligine ve ikinciye cok uzuldum insallah bi daha ayni sikintilari yasamazsin tez vakitte saglikli bi sekilde kucagina alirsin insAllahhhhhh :KK200::anneadayı::anne:

Amin inşallah Allah razı olsun. Sali gunu gidicem hasteneye ama kndimi düşünmekden alamıyorum korkuyorum. Yine aynı seyler olursa die. Rabbim kimsenin kucağını bos bırakmasn. Herkese nasip etsn ins.

Kasiklarda damar atmasi gibi birsey var benimde 2 taraftada 1 haftadan fazla oldu hic gecmiyor . Canim yanmiyor ama hissediyorumda . Belimde agri var hafif idrara sık cikiyorum . . Arastirdim gebelikte ilk 1 hafta baslayip 1 aylik olana kadar böyle olurmus . Erken gebelik testi regl'e 5 6 gun kala sonuc veriyormus . Bende negatif cikti 16 gun var bata . Rabbim tum isteyenlerin dilegini kabul eder insallah :) rabbim kabul etmeyecegi dilegi hayal ettirmezmis er yada gec O BEBEK BURAYA GELECEK :olamaz::KK53::-)

sağol kuzum rahim ve yumurtalıklar temiz diyor dr iki aydır düzenli gidiyorum
ama kanama bitince ilişki oldu mecburen
bu ay ya tutacak ya adet olucam hayırlısı bakalım :)

Canım bi sorun yoksa bu ay olmadı yakın zamanda olur nasılsa.. :super:
Bekleyelim bakalım batı ne olacak :)

Ayyy inşallah kuzum son 2 gün allahım benim gibi bebek isteyen bütün kullarının hamile kaldığı sağlıklı bebek getirdiklerini nasip etsin inşallah

Hadi inşallah güzel haberini alalım canım 2 gün sonra.. :) amiinn bu arada..

kızlar hepimize ugur getirsin bu konu:) bende 1 yıldır istiyorum hicbi sorun yok ama olmadı bu ay sogan suyu ictim bakalım,bata 6 gün kaldı dün akşam kasıgımda böyle elektrik çarpması gibi seyirme oldu,yürürken bile kasıgımda batmalar oluyo,acık sarı su gbi yogun akıntım var gögüslerim cok agrıyo ama bu ay sismedi hamilelik belirtisi olabilirmi sizce test yapmak istemiyorum erken diye

Amin canım hepimize uğurlu gelsin inşallahh :) normalde bu dediklerin hamilelik belirtisi ama bazen vücudumuz bize oyun yapabiliyor :spor: insallah hamilelik içindir ama bunca belirti :) :dua:

Kuzuumm burdayım ben.. :) ya ne dicem bi daha git sen doktora.. Şehirdeki en iyi doktor kimse ona git.. Senin orayı bilmiyorum ama burda özelde en pahalı 75 lira randevusu.. Devlet de özel de de kim iyiyse sizin orda ona git. Çünkü bazen kist 1 günde bile olabiliyormuş. Senin üzerinden baya geçmiş. Adetin 3. Günü git bu arada ama.. Öyle 21. Gün falan değil.. Bi kan ver hormonlara baktır bi de muayene etsin.. Bişey çıkmazsa soğan kürü falan onları deneriz :)

4 yillik evliyim. Korunmadığm, hâlde bebegimiz olmadi.. esm ve ben ayrı ayrı hastaneye gittik test yaptırdik ve oyle kaldı devami olmadi. Sonuçlari bile gösterememstik. Rahatlığa gel :halay:. Ve ilk gebeligim 2016 aralik ayinda oldu hatta 15 gun adetim gecikti ama dedm hamile değilimdir . Çünkü her ay test yapıp sonucu negatif gormk çok kötü. Ama gebeligim boş gebelik oldu. Ondan snra haziran ayında bı gebligim oldu ama oda maalesef bebeğimij kalbi durdu.iki bucuk ayliyken. Ve suan 4 gun once hamile olduğunu öğrendim. Daha kucuck keseyi bile gormedik ins sag salim dünyaya glir.. gerckdende hiç beklenmedik anlarda oluyor.. ama bn hic bir zmn umudumu kesmedim Allah'ım biliyorum olck er yada gec glck dedim ... Şükür oldu... Tedavisiz uc yıl snra oldu. Adetm bir gun geciksin hemen bakardm şu şu gebelik belirtisi mi die. Psikolojim bozulmuştu. Rabbim sana ve isteyen herkese nasip etsn. Aslinda sen bnm duamdasn. Çünkü kendime ne kadar dua ettiysem tanımadığım insanlara da dua ettm. Rabbim kucagini bos birakmasn ins. Senin ve isteyen herkesin. İçinde de bnm :). Nasip iste hic sorun olmadığı halde birdn bire kendiliğinden oldu gerckden kafaya takmamak lazm. Sadece esmin bi degeri düşüktü oda cok sıkıntı değil demişti doktor.
Canım çok tebrik ederim :) başlığımız sana da uğurlu gelsin ve bu defa sağlıkla gelsin inşallah bebeğin :dua::anneadayı::emir_bebek:

Kasiklarda damar atmasi gibi birsey var benimde 2 taraftada 1 haftadan fazla oldu hic gecmiyor . Canim yanmiyor ama hissediyorumda . Belimde agri var hafif idrara sık cikiyorum . . Arastirdim gebelikte ilk 1 hafta baslayip 1 aylik olana kadar böyle olurmus . Erken gebelik testi regl'e 5 6 gun kala sonuc veriyormus . Bende negatif cikti 16 gun var bata . Rabbim tum isteyenlerin dilegini kabul eder insallah :) rabbim kabul etmeyecegi dilegi hayal ettirmezmis er yada gec O BEBEK BURAYA GELECEK :olamaz::KK53::-)
Canım sen benden de sabirsizsin :KK70: 16 gün varken daha yumurtlama döneminde olursun ki..

Bende baktirmadim daha rahim filmine esimede henuz bakilmadi canim belkide esimde sikinti 2 sene olcak evleneli
Eşine mutlaka baktır canım cunku bu durumun yarısı kadın yarısı erkek tarafından olmuyor,bi sıkıntı varsa vakit kaybetmezsin en azından

Canım sen daha yumurtlama dönemindesin o kasık agrılarıda muhtemelen o yuzden inşallah hamile kalırsın bu ay

Canım bi sorun yoksa bu ay olmadı yakın zamanda olur nasılsa.. :super:
Bekleyelim bakalım batı ne olacak :)

Hadi inşallah güzel haberini alalım canım 2 gün sonra.. :) amiinn bu arada..

Amin canım hepimize uğurlu gelsin inşallahh :) normalde bu dediklerin hamilelik belirtisi ama bazen vücudumuz bize oyun yapabiliyor :spor: insallah hamilelik içindir ama bunca belirti :) :dua:
İnşallah canım,her ay bikaç belirti yasıyorum valla hep hüsran oldu,ama bu ay içimden bi ses hamilesin diyo umarım psikolojimin bir oyunu degildir bu :)

Back