• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bu Başlık Uğurlu Gelsin.. İsteyen Herkes Hamiş Kalsın :)

Merhaba kızlar ben yeniyim yakınımda arkadaşım falan olmadığı için dertleşecek kimsemde yok bende size katılabilir miyim? Benimde adetime 9 gün kaldı dün pembe leke gibi bişey geldi ama bugün hiç bişey yok sabırsızlıkla adet günümü bekliyorum içim içimi yiyor
Bebek istiyormusun istemiyormusun tam anlamadim :)

Valla akintim vardi degerlendirdim gun asiri iliski yasadik valla keske gerek kalmasa baska biseye de hamis olsam hepimiz olsak burda paylassak mutlulugumuzu ne guzel olur valla :KK49::süslü::confused:

Ayy insallah canim.. :KK54: ya benim kayinvalidemler geldi. Hiç bişey yapamıyoruz :KK51: yumurtlama gününden sonra tık yok bizde:olamaz: inşallah o zamana kadar bişeyler olmuştur :KK45:

başlığı görünce hoşuma gitti :)
hadi uğurlu gelsin inşallahh :KK36:

:KK54: hoşgeldin canım.. Dediğin gibi hadi uğurlu gelsin hepimize inşallah.. Kaç gün var bata?

Belirti var mı şimdi canım
Sabah uykudan kalkınca sancılı tuvalete gdiom sağlı sollu bi sancı oluo idrarimi yapınca gidio sancı gün içersinde de bazen sağ bazen sol sizlama gibi bi sancı da deil sanki toplu iğne batırıp gibi bir sizlama 1 hafta öncesi beyaz akintim vardı 3gun öncesi yoktu bugün beyaz akıntı var

Ayy insallah canim.. :KK54: ya benim kayinvalidemler geldi. Hiç bişey yapamıyoruz :KK51: yumurtlama gününden sonra tık yok bizde:olamaz: inşallah o zamana kadar bişeyler olmuştur :KK45:

:KK54: hoşgeldin canım.. Dediğin gibi hadi uğurlu gelsin hepimize inşallah.. Kaç gün var bata?

canım benim durum o kadar karışık ki
eylülde düşük yaptım ardından uzun süre kanama bitmedi
yani damla dahi olsa geldi
tam kanama bitti korunmayı bıraktık ama sat ve bat bende olmadıgı için ne zaman olur döllendimi bu ay adet olurmuyum kaçında olur hiçbişey belli değil :)))
biz de korunmuyoruz yani mecburen aralık ta ya adet olucam ya gebe kalıcam bekliyorum bakalım

Sabah uykudan kalkınca sancılı tuvalete gdiom sağlı sollu bi sancı oluo idrarimi yapınca gidio sancı gün içersinde de bazen sağ bazen sol sizlama gibi bi sancı da deil sanki toplu iğne batırıp gibi bir sizlama 1 hafta öncesi beyaz akintim vardı 3gun öncesi yoktu bugün beyaz akıntı var

o kaskta hissedilen batmalar bende de var inşallah hamişizdir

testime bakar mısınız ? sizce bu testte bir şey var mı?

Eklentiler

• 20171208_111353.jpg
    20171208_111353.jpg
    7,4 KB · Görüntüleme: 58
Aslında senin anlattıkların belirti canım inşallah vardır :) toplu iğne batması gibi diyor hamile kalanlar..

canım benim durum o kadar karışık ki
eylülde düşük yaptım ardından uzun süre kanama bitmedi
yani damla dahi olsa geldi
tam kanama bitti korunmayı bıraktık ama sat ve bat bende olmadıgı için ne zaman olur döllendimi bu ay adet olurmuyum kaçında olur hiçbişey belli değil :)))
biz de korunmuyoruz yani mecburen aralık ta ya adet olucam ya gebe kalıcam bekliyorum bakalım
Yaa canım üzüldüm ama düşük sonrası hemen hamile kalan o kadar çok insan var ki.. İnsallah bu defa sağlıklı bir gebeliğin vardır. :dua: :anneadayı:

Yaa canım üzüldüm ama düşük sonrası hemen hamile kalan o kadar çok insan var ki.. İnsallah bu defa sağlıklı bir gebeliğin vardır. :dua: :anneadayı:

sağol kuzum rahim ve yumurtalıklar temiz diyor dr iki aydır düzenli gidiyorum
ama kanama bitince ilişki oldu mecburen
bu ay ya tutacak ya adet olucam hayırlısı bakalım :)

kızlar hepimize ugur getirsin bu konu:) bende 1 yıldır istiyorum hicbi sorun yok ama olmadı bu ay sogan suyu ictim bakalım,bata 6 gün kaldı dün akşam kasıgımda böyle elektrik çarpması gibi seyirme oldu,yürürken bile kasıgımda batmalar oluyo,acık sarı su gbi yogun akıntım var gögüslerim cok agrıyo ama bu ay sismedi hamilelik belirtisi olabilirmi sizce test yapmak istemiyorum erken diye

Back