Şuan hamileyim canım 8 haftalıkMrb mesajı yeni gördüm son durum ne
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Şuan hamileyim canım 8 haftalıkMrb mesajı yeni gördüm son durum ne
Ne kadar güzel haber sağlıkla gelsin inşallahŞuan hamileyim canım 8 haftalık
Daha yeni yumurtlama donemi gibi gözüküp 12 gun varsa belli olmaz 2 gun once yumurtlamış oluyorsunuz ve dollenme 6 ile 10 gun falan sürüyorArkadaşlar merhabalar,
Yumurtlama dönemim geçtikten sonra sağ ve sol kasıkta aşırı ağrım var, sol bacağım da hafif ağrıyor daha adetime 12 gün var.. Yani yumurtlamadan sonra da bu şekilde ağrı yaşayanlar var mıdır?? Göğüsümün kahverengi kısmında da kabarcıklar var ve dokunduğumda da etrafında acıma hissediyorum tam uçları değil göğüs kenarlarımda hamilelik mi diyeceğim fakat döllenme hemen kendini belli eder mi bu şekilde hiç bir şey anlamadım yardımcı olursanız sevinirim![]()
Ben ovulasyon la takip ederim ne olur neolmaz yumurtlama olursa girerim kaçırmam diue ama bişe olcagını da sanmam canım.Kızlar kafama takılan birşey var. Adet bitiminden sonra gün aşırı ilişki oldu diyelim. E haliylede gebelik şüphesi var. Sonraki adete 1 hafta varsa bu son haftayı da değerlendirmek gerekir mi ? Ya yerleşme olduysa ve ilişkiye girince bi zararı olursa ?
Yardımıma koştun yine kuzum benimmBen ovulasyon la takip ederim ne olur neolmaz yumurtlama olursa girerim kaçırmam diue ama bişe olcagını da sanmam canım.
En iyisi yapmak kuzum ya en azından kaçırmazsın nokta atışı olur. Şimdi ne kadar oldu kimyasal geçireliYardımıma koştun yine kuzum benimmKimyasal sonrası test olaylarının hiç birini artık yapmak istemiyorum İnan. Ama yumurtlama konusunda belki bi şans daha vardır diyede öylece adeti beklemekte istemiyorum. Kafam iyice karıştı.
![]()
O iki aydada ovulasyon testi yaptınz mı ve hangi günleri değerlendirdinz bu arada hayırlı olsnSelam kızlar adetine bir hafta ve civarı kalan lar buyrun beraber bekleyelim zaman geçsinben yumurtlamayı gordum degerlendirdim ve heyecanlı bekleyişteyim bat 17 haziran
Güncelleme: kızlar bu topiği actık tan 2 ay sonra gebe kaldım darısı sizlere inşallah![]()
Ovulasyon larım daha gelmemişti hamile kaldığım ay rahim flimi çekilmiştim sonra hemen olduO iki aydada ovulasyon testi yaptınz mı ve hangi günleri değerlendirdinz bu arada hayırlı olsn
Merhaba, bende bu ay daha yumurtlamam olmadı adetimin 23 günü, bu ay olmayacak sanıırm '(Hoşgeldin batdaşımm
Benım de yok ama ovulasyon kullandım ıkıncı kez gecen ay yumurtlama olmadan ovulasyon bitti gerci ona gore almıstım ama gecen ay gec yumırtlamısım 42. gün oldum düşün bu ay tekrar aldım ve yumurtlamayı gordum persembe çatladıilk oldugu için sanırım umut ediyorum birde cok guzel degerlendirdim
Belirtin var mı ufak tefek te olsa
Benimde geçen ay yumurtlama olmadı adetim gecikti tarlusal içtim yine adet olmadım tarlusaldan sonra onbeşinci günde yumurtlama oldu iki hafta oldu ve iki gündür minik damla kahve akıntım oluyor adet belirtisi miMerhaba, bende bu ay daha yumurtlamam olmadı adetimin 23 günü, bu ay olmayacak sanıırm '(
Yerleşme kanaması da olabilir, inşşalah hamilesiniz dir, sonucu buraya yazarsınız :)Benimde geçen ay yumurtlama olmadı adetim gecikti tarlusal içtim yine adet olmadım tarlusaldan sonra onbeşinci günde yumurtlama oldu iki hafta oldu ve iki gündür minik damla kahve akıntım oluyor adet belirtisi mi
Bu sabah adet oldumYerleşme kanaması da olabilir, inşşalah hamilesiniz dir, sonucu buraya yazarsınız :
Bugun lerde olur inşallah bazen gecikip 20 li gunlerce sarkabiliyorMerhaba, bende bu ay daha yumurtlamam olmadı adetimin 23 günü, bu ay olmayacak sanıırm '(
Muane falan oldunuz mu sorun nedir kiYaklaşık 5 yıldır her ayı değerlendiriyorum ama olmuyor :) yine bekleyelim![]()
Neler yapmadım diyelim.Muane falan oldunuz mu sorun nedir ki
Sebepsiz ilterlife miNeler yapmadım diyelim.
2 gebelik kaybı + 1 kimyasal
Hısteroskopi
2 defa rahim filmi
Defalarca muayene
klomen
klomen çatlatma iğnesi
femara
tüp bebek
c life macun
aktarlar
ınofolic combi
kürler ısırgan bal tarcın
soğan kürü vs vs
Genetik tahlil
Pıhtılaşma testleri
3 4 defa sperm testi
Sperm desteği için takviyeler
Çakşır kökü
böyle sayınca ne kadar herşeyi denemişim. Muhtemelen arada saymadıklarımda var sanırım zorlamamak gerek artık