• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Bu ayı degerlendirip gününü bekleyenler gelin beraber bekleyelim😍😍😍😍

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Arkadaşlar merhabalar,
Yumurtlama dönemim geçtikten sonra sağ ve sol kasıkta aşırı ağrım var, sol bacağım da hafif ağrıyor daha adetime 12 gün var.. Yani yumurtlamadan sonra da bu şekilde ağrı yaşayanlar var mıdır?? Göğüsümün kahverengi kısmında da kabarcıklar var ve dokunduğumda da etrafında acıma hissediyorum tam uçları değil göğüs kenarlarımda hamilelik mi diyeceğim fakat döllenme hemen kendini belli eder mi bu şekilde hiç bir şey anlamadım yardımcı olursanız sevinirim 🙏

Arkadaşlar merhabalar,
Yumurtlama dönemim geçtikten sonra sağ ve sol kasıkta aşırı ağrım var, sol bacağım da hafif ağrıyor daha adetime 12 gün var.. Yani yumurtlamadan sonra da bu şekilde ağrı yaşayanlar var mıdır?? Göğüsümün kahverengi kısmında da kabarcıklar var ve dokunduğumda da etrafında acıma hissediyorum tam uçları değil göğüs kenarlarımda hamilelik mi diyeceğim fakat döllenme hemen kendini belli eder mi bu şekilde hiç bir şey anlamadım yardımcı olursanız sevinirim 🙏
Daha yeni yumurtlama donemi gibi gözüküp 12 gun varsa belli olmaz 2 gun once yumurtlamış oluyorsunuz ve dollenme 6 ile 10 gun falan sürüyor

Kızlar kafama takılan birşey var. Adet bitiminden sonra gün aşırı ilişki oldu diyelim. E haliylede gebelik şüphesi var. Sonraki adete 1 hafta varsa bu son haftayı da değerlendirmek gerekir mi ? Ya yerleşme olduysa ve ilişkiye girince bi zararı olursa ?

Kızlar kafama takılan birşey var. Adet bitiminden sonra gün aşırı ilişki oldu diyelim. E haliylede gebelik şüphesi var. Sonraki adete 1 hafta varsa bu son haftayı da değerlendirmek gerekir mi ? Ya yerleşme olduysa ve ilişkiye girince bi zararı olursa ?
Ben ovulasyon la takip ederim ne olur neolmaz yumurtlama olursa girerim kaçırmam diue ama bişe olcagını da sanmam canım.

Ben ovulasyon la takip ederim ne olur neolmaz yumurtlama olursa girerim kaçırmam diue ama bişe olcagını da sanmam canım.
Yardımıma koştun yine kuzum benimm 🥰Kimyasal sonrası test olaylarının hiç birini artık yapmak istemiyorum İnan. Ama yumurtlama konusunda belki bi şans daha vardır diyede öylece adeti beklemekte istemiyorum. Kafam iyice karıştı. 😞

Yardımıma koştun yine kuzum benimm 🥰Kimyasal sonrası test olaylarının hiç birini artık yapmak istemiyorum İnan. Ama yumurtlama konusunda belki bi şans daha vardır diyede öylece adeti beklemekte istemiyorum. Kafam iyice karıştı. 😞
En iyisi yapmak kuzum ya en azından kaçırmazsın nokta atışı olur. Şimdi ne kadar oldu kimyasal geçireli

Selam kızlar adetine bir hafta ve civarı kalan lar buyrun beraber bekleyelim zaman geçsin 🤗 ben yumurtlamayı gordum degerlendirdim ve heyecanlı bekleyişteyim bat 17 haziran 🙋‍♀️🙋‍♀️
Güncelleme: kızlar bu topiği actık tan 2 ay sonra gebe kaldım darısı sizlere inşallah 🤲
O iki aydada ovulasyon testi yaptınz mı ve hangi günleri değerlendirdinz bu arada hayırlı olsn

Hoşgeldin batdaşımm😆
Benım de yok ama ovulasyon kullandım ıkıncı kez gecen ay yumurtlama olmadan ovulasyon bitti gerci ona gore almıstım ama gecen ay gec yumırtlamısım 42. gün oldum düşün bu ay tekrar aldım ve yumurtlamayı gordum persembe çatladı 😍 ilk oldugu için sanırım umut ediyorum birde cok guzel degerlendirdim🙈🙈
Belirtin var mı ufak tefek te olsa
Merhaba, bende bu ay daha yumurtlamam olmadı adetimin 23 günü, bu ay olmayacak sanıırm '(

Merhaba, bende bu ay daha yumurtlamam olmadı adetimin 23 günü, bu ay olmayacak sanıırm '(
Benimde geçen ay yumurtlama olmadı adetim gecikti tarlusal içtim yine adet olmadım tarlusaldan sonra onbeşinci günde yumurtlama oldu iki hafta oldu ve iki gündür minik damla kahve akıntım oluyor adet belirtisi mi

Benimde geçen ay yumurtlama olmadı adetim gecikti tarlusal içtim yine adet olmadım tarlusaldan sonra onbeşinci günde yumurtlama oldu iki hafta oldu ve iki gündür minik damla kahve akıntım oluyor adet belirtisi mi
Yerleşme kanaması da olabilir, inşşalah hamilesiniz dir, sonucu buraya yazarsınız :)

Muane falan oldunuz mu sorun nedir ki
Neler yapmadım diyelim.
2 gebelik kaybı + 1 kimyasal
Hısteroskopi
2 defa rahim filmi
Defalarca muayene
klomen
klomen çatlatma iğnesi
femara
tüp bebek
c life macun
aktarlar
ınofolic combi
kürler ısırgan bal tarcın
soğan kürü vs vs
Genetik tahlil
Pıhtılaşma testleri
3 4 defa sperm testi
Sperm desteği için takviyeler
Çakşır kökü

böyle sayınca ne kadar herşeyi denemişim. Muhtemelen arada saymadıklarımda var sanırım zorlamamak gerek artık

Neler yapmadım diyelim.
2 gebelik kaybı + 1 kimyasal
Hısteroskopi
2 defa rahim filmi
Defalarca muayene
klomen
klomen çatlatma iğnesi
femara
tüp bebek
c life macun
aktarlar
ınofolic combi
kürler ısırgan bal tarcın
soğan kürü vs vs
Genetik tahlil
Pıhtılaşma testleri
3 4 defa sperm testi
Sperm desteği için takviyeler
Çakşır kökü

böyle sayınca ne kadar herşeyi denemişim. Muhtemelen arada saymadıklarımda var sanırım zorlamamak gerek artık
Sebepsiz ilterlife mi

Back
X