ilk tahlil sonucu 66 çıktı ama bakalım yükselicekmi. belli olmaz belki geç döllenmedir sonra çıkar senindegunlerimiz yakinmis bizimde gecikti ama negatif inşallah senden güzel haber aliriz
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ilk tahlil sonucu 66 çıktı ama bakalım yükselicekmi. belli olmaz belki geç döllenmedir sonra çıkar senindegunlerimiz yakinmis bizimde gecikti ama negatif inşallah senden güzel haber aliriz
bursadayım canım ben 27 yaşındayım. sen nerelerdensinbu arada nerdensin kaç yaşındasın canim gecikme derdinden soramadim![]()
çok sevindimm hayırlı olsunilk tahlil sonucu 66 çıktı ama bakalım yükselicekmi. belli olmaz belki geç döllenmedir sonra çıkar seninde
izmir bende 26 yaşındayımbursadayım canım ben 27 yaşındayım. sen nerelerdensin
inşallah bakalım 15 hazirandıçok sevindimm hayırlı olsunyumurtlama hangi gündü
güzelmişizmir bende 26 yaşındayımsalı günü kanda çıkmadı mı?
benimde 17 hazırandi pik oldugu guninşallah bakalım 15 hazirandı
Seninde test yaptiysan cikmis olmasi lazim o zamanbenimde 17 hazırandi pik oldugu gun
Verdim negatif malesef regl 2 gündür geçiyorum
Canım benim de gelcek galiba ateşim düştü demekki biz yumurtlamadan sonra 16 gün sonra adet oluyorum bu ay ona göre diyaliz edelim yumurtlamanın( yani pik üstüne) üstüne 16 gün koyalımbugün kırmızılar geldi benim Rabbim önümüzdeki ay nasip eder inşallah![]()
Canım yok ya olsaydı kanda direk çıkıyor 1 haftalık bile olsa bugün muhakkak adet olurum ben dedoktorlar bile adetinizden tam 1 hafta geçmesini bekleyin diyor bekleyin herşeyin hayırlısı rabbim bu mübarek günde herkesin kucağını doldursun herkezin gönlüne gore versin inşALLAH
Aynen canm demekki öyleymiş bu ayda yumurta takibi yapalım bakalim kaçıncı gun gorucez inşallah daha erken görürüzde tutmasa bile gecikme yaşamayızCanım benim de gelcek galiba ateşim düştü demekki biz yumurtlamadan sonra 16 gün sonra adet oluyorum bu ay ona göre diyaliz edelim yumurtlamanın( yani pik üstüne) üstüne 16 gün koyalım
inşllah canım benim de Çok hafif kahve leke geldi bugün ya da yarın sökülürüm ben öyle oluyorum önce kahve geliyorAynen canm demekki öyleymiş bu ayda yumurta takibi yapalım bakalim kaçıncı gun gorucez inşallah daha erken görürüzde tutmasa bile gecikme yaşamayız
sanırım olduuubenimde 17 hazırandi pik oldugu gun
Beta-HCG (Total HCG) | 151.5 | mIU/mL | - | |
benimde bu sabah oyle oldu daha sokulmedi daha agrisi var sıradainşllah canım benim de Çok hafif kahve leke geldi bugün ya da yarın sökülürüm ben öyle oluyorum önce kahve geliyor
maşallah güzel artmış canim sağlıkla kucağına al inşallahhhsanırım olduuu
Beta-HCG (Total HCG) 151.5 mIU/mL -
amin innşallah en yakın zamanda güzel haberler alın sizdeemaşallah güzel artmış canim sağlıkla kucağına al inşallahhh![]()