• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Bu ayı degerlendirip gününü bekleyenler gelin beraber bekleyelim😍😍😍😍

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kızlar merhaba bende adetin 18 günü endokrin doktorum çeşitli kan testleri yapmıştı içinde beta hcg de yapmış ve sonuç <2 bu şekilde adetime 11 gün vardı bu şekilde gebelik olup yükselebilirmi yoksa beta hcg adet ortasında gebelik olmasa da olurmu vücutta

Yarın regl olursam yumurtlamadan sonra 16. Gün de adet olduğum anlamına geliyor bu da gecikmenin tüm sebebini açıklar tabi yarın regl olursak yarın doktor randevum var bakalım orda belli olacak

bugün kırmızılar geldi benim Rabbim önümüzdeki ay nasip eder inşallah 🙏
Canım benim de gelcek galiba ateşim düştü demekki biz yumurtlamadan sonra 16 gün sonra adet oluyorum bu ay ona göre diyaliz edelim yumurtlamanın( yani pik üstüne) üstüne 16 gün koyalım

doktorlar bile adetinizden tam 1 hafta geçmesini bekleyin diyor bekleyin herşeyin hayırlısı rabbim bu mübarek günde herkesin kucağını doldursun herkezin gönlüne gore versin inşALLAH
Canım yok ya olsaydı kanda direk çıkıyor 1 haftalık bile olsa bugün muhakkak adet olurum ben de

Canım benim de gelcek galiba ateşim düştü demekki biz yumurtlamadan sonra 16 gün sonra adet oluyorum bu ay ona göre diyaliz edelim yumurtlamanın( yani pik üstüne) üstüne 16 gün koyalım
Aynen canm demekki öyleymiş bu ayda yumurta takibi yapalım bakalim kaçıncı gun gorucez inşallah daha erken görürüzde tutmasa bile gecikme yaşamayız

Aynen canm demekki öyleymiş bu ayda yumurta takibi yapalım bakalim kaçıncı gun gorucez inşallah daha erken görürüzde tutmasa bile gecikme yaşamayız
inşllah canım benim de Çok hafif kahve leke geldi bugün ya da yarın sökülürüm ben öyle oluyorum önce kahve geliyor

Back
X