Şuan çok değil de geçen ay ilk kez yaşadım ramazan ayında hatta dedim bak işte bu belirti olabilir çünkğ ben üşürüm adet çncesi
Böyle ayağımı parkeye falab koyunca ohh diyodum ayaklarımın altı yanıyodu ama sonra adet oldım
Şimdi yine ani sıcak basmaları başaldı hayırlısı inşallah
[/QUO
Ovulasyon yaptım silik ben umutlanmıyım hiç.
eger ıkı kez yumurtluyorsan bıle o gunlerı degerlendırmıssındır ınsallah. boyle ıkı yumurtlama ıle ıkız hamıle kalanı okumustum bıkez.Ay inşallah canım ben geçen senede yapmıştım iki kez ama yumurtlamadan sonra hep silik çıkardı baya açık pembe çıkıyodu beklşyorum yine silikleşir dye ama çok silikleşme olmadı
Bide geçen ay adet önceside oldu bana şimdi yine başladı normalde yaşamadığım bişey aniden sıcak basıyor yanıyorum böyle sonra geöiyor
Benim bugün başladı sabahtan beri iki kez kısa süreli adet sancısı gibi sancı geldi niye bilmemKızlar bide benim yumurtlamadan sonraki günlerde regl ağrısı gibi ağrım oldu
Şimdide ara ara ağrıyor karnım
Sizede oldu mu
Benim bugün başladı sabahtan beri iki kez kısa süreli adet sancısı gibi sancı geldi niye bilmem
eger ıkı kez yumurtluyorsan bıle o gunlerı degerlendırmıssındır ınsallah. boyle ıkı yumurtlama ıle ıkız hamıle kalanı okumustum bıkez.
Bata kaç gün var canım inşallah gebeliğe işarettir
17si bat inşallah ya artık gelsin nazlı bebişafedersin ishal miyim acaba diyorum o da değil 1-2 dk sürüyo içim bulanıyo o an sonra geçiyo ama belirti gözüyle bakmıyorum artık yaa darlandım
1 yıl oluyo bebişimi bekleyeli. 2 yıl olacak evleneliAynen canım benimde her ay yaşadığım şeyler hemen hemen ondan çok sallamoyorumsen kaç aydır bekliyosun bebeişini
Bende 2 senelik evliyim1 yıl oluyo bebişimi bekleyeli. 2 yıl olacak evleneli ☺ Senin?
Ama herkes. Öyle ogrenıyorCanım ovulasyoj gebelik testi değil biliuosun onunla karar verme umutsuz olma-Yagmur- benim koyu çıkması gebe olduğum anlamına gelemz ki belki 2 kez yumurtladım
Hiç akıntım yoktu
Karnıma bi ağrı girdi bugün
Lavaboya gittim aşırı derecede yoğun bi akınto afedersin rengi yeşil
Enfeksiyon tarzı bi olayım yok tek sefer geldi zaten
Bu ikinci yumurtlama belirtisi olabilir diye düşündüm
Ama herkes. Öyle ogrenıyor
Ama herkes. Öyle ogrenıyor
Ya aslında lh sadece yumurtlamadan sorumlu değil aynı zamanda progesteron ve östrojen salınımını da düzenliyo ayrıca yumurtalık ve böbrek kistlerinde yüksek çıkabiliyo. Ama gebeliği tespit edebilmesi için östrojen ve progesteronun bayağı bir artmış olması gerekir sanki o da her gebede ilk haftalarda fırlar diye bişe yoktur bence ya aynı gün döllenme olduğunda bile beta hcg aynı çıkmıyo insanlarda karıştırdım kafaları amaYok bee yanılanlarda çok oluyor sen takma kafana
Ay varya benimde yine test yaapsım geldi heyecan yaptım hee
Aynen beynim yandıYa aslında lh sadece yumurtlamadan sorumlu değil aynı zamanda progesteron ve östrojen salınımını da düzenliyo ayrıca yumurtalık ve böbrek kistlerinde yüksek çıkabiliyo. Ama gebeliği tespit edebilmesi için östrojen ve progesteronun bayağı bir artmış olması gerekir sanki o da her gebede ilk haftalarda fırlar diye bişe yoktur bence ya aynı gün döllenme olduğunda bile beta hcg aynı çıkmıyo insanlarda karıştırdım kafaları ama
İnsallah bu ay olur nasipseKızlar benimde yumurtlama 5 güne önceydi 23.gün gördüm yumurtlamayi bat 20 haziran a kaydi bakalım bende 5 aydir deniyorum
HoşbuldummYeni batdaşımpositive_ayrimci hoş geldin aramıza . Ben de 2 senelik evliyim benim de 1 sene oldu bebiş bekleyeli. Bir sağlık sorunumuz yok öyle diyorlar bu ay da hsg çekileceğim . Bu aydan nedense hiç umudum yok ama Rabbim büyük diyip bekliyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?