Gebeliğe Hazırlık Bu ayı degerlendirip gününü bekleyenler gelin beraber bekleyelim😍😍😍😍

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

eger ıkı kez yumurtluyorsan bıle o gunlerı degerlendırmıssındır ınsallah. boyle ıkı yumurtlama ıle ıkız hamıle kalanı okumustum bıkez.

Canım ovulasyoj gebelik testi değil biliuosun onunla karar verme umutsuz olma -Yagmur- benim koyu çıkması gebe olduğum anlamına gelemz ki belki 2 kez yumurtladım
Hiç akıntım yoktu
Karnıma bi ağrı girdi bugün
Lavaboya gittim aşırı derecede yoğun bi akınto afedersin rengi yeşil
Enfeksiyon tarzı bi olayım yok tek sefer geldi zaten
Bu ikinci yumurtlama belirtisi olabilir diye düşündüm

17si bat inşallah ya artık gelsin nazlı bebiş afedersin ishal miyim acaba diyorum o da değil 1-2 dk sürüyo içim bulanıyo o an sonra geçiyo ama belirti gözüyle bakmıyorum artık yaa darlandım

Aynen canım benimde her ay yaşadığım şeyler hemen hemen ondan çok sallamoyorum sen kaç aydır bekliyosun bebeişini

Ama herkes. Öyle ogrenıyor

Ama herkes. Öyle ogrenıyor
Yok bee yanılanlarda çok oluyor sen takma kafana
Ay varya benimde yine test yaapsım geldi heyecan yaptım hee
Ya aslında lh sadece yumurtlamadan sorumlu değil aynı zamanda progesteron ve östrojen salınımını da düzenliyo ayrıca yumurtalık ve böbrek kistlerinde yüksek çıkabiliyo. Ama gebeliği tespit edebilmesi için östrojen ve progesteronun bayağı bir artmış olması gerekir sanki o da her gebede ilk haftalarda fırlar diye bişe yoktur bence ya aynı gün döllenme olduğunda bile beta hcg aynı çıkmıyo insanlarda karıştırdım kafaları ama

Aynen beynim yandı

Hoşbuldumm bende de düne kadar normal aylarda olan belirtiler bile yoktu dün ve özellikle bugün ümitlenmeye başladım bakalım dediğin gibi allah büyük herşeyin zamanı var. Bizde de sıkıntı yok. Bu ay da olmazsa doktor çağırdı yeni bi yol çizecez bakalım inşallah vardır da uğraştırmaz beni bizi hepimizi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…