Gebeliğe Hazırlık Bu ayı degerlendirip gününü bekleyenler gelin beraber bekleyelim😍😍😍😍

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Evet pes etmek yok vazgeçmek yok manevi yönelişimize hep devam edicez inşallah

Yok canım kanama yaşamadım

Caksır cok etkili dıyorlar hadi ınsallah rabbim nasip etsin bu

Evet pes etmek yok vazgeçmek yok manevi yönelişimize hep devam edicez inşallah

Yok canım kanama yaşamadım
Ben yasadım canım yalnıs yazmısım düzelttim belirti var mı ufak tefek neler hissediyorsun benım goguslerim tas gibi sadece ucları acıyor. Hafif anlık kasık batma ları yasıyorum bukadar

Ben yasadım canım yalnıs yazmısım düzelttim belirti var mı ufak tefek neler hissediyorsun benım goguslerim tas gibi sadece ucları acıyor. Hafif anlık kasık batma ları yasıyorum bukadar

Valla bilemiyorum ki canım belirti mi değil mi

Akşamları sol göğüsüm sızlıyor
Kasıklarıma ara ara ağrı giriyor ama çok değil
Midem de sabahları ve akşamları yanma oluyor diyet yapıyorum ondanda olabilir

Yok tatlım ben Salı çatlama gördüm. Benim adetim çatlamadan sonra 16. Gün geliyo
Senin 14. Gün geliyo sanırım
Ah kız bilsem ilk defa yumurtlama gordum ben ıkıncı kullanışım yani ilkinde gormeden bitti o ay da gec yumırtlamısım yani benım adetlerim düzensiz bu ay 15 gün yumurtlama oldu 16. Gün catladı perswmbe yani ben 14 normali diye batımı 17 haziran dedim ama ne olacagı belli olmaz birde ne diyeceğim çatlamanın okdugu günü 1.gün olarak mı kabul ediyoruz yok sa ertesi gun aynı saatte 1. Gun diye mi sayıyoruz kafam karıstı benim benım 2 gün dediğim Aslında 1.gün olabilir mi ozaman benım bat 18 falan olur birde kacıncı gun test yapacaksın elimde 7 adet test var cumartesi başlayayım diyorum

Miğde yanması belirti bence ilk hamıleliğim böle olmustu ve acayip belirtiler hissetmiştim tamam ben hamıleyim demiştim ama sımdı yok ben de avutuyorum kendımı her hamılelik bir olmaz diye bide kız bebek hemen belli etmiyor muş kendini

Çatlama gününü 1 sayıyosun yani bende çatlama gününü 1 sayınca 16. Gün regl oluyo 1 yıldır testi ben regl günü yaparım en erken ya boşa strese gerek yok sen bugünden başla madem 7 tane var gerçi bende de 4 tane var ama negatif görmekten yıldım

İnşallah vardır canımm benimde hayalim hep kızz Rabbim hayırlısını versin tabii

Benim ovulasyon testlerim nasıl sence

16.günüm pikti
Bugün 22.gün

Eklentiler

• 20200611_131804.webp
    6,8 KB · Görüntüleme: 112
  • 20200611_131754.webp
    15,9 KB · Görüntüleme: 109
  • 20200611_114253.webp
    13,2 KB · Görüntüleme: 115
  • 20200605_142910.webp
    69,7 KB · Görüntüleme: 108
Kız bosa harcamış olurum 8 gün cıkmaz ki en erken 10.gun öğreniyorlar oda cok nadir zaten basit testlerden 5 liralık lar varya ama ben İnternetten 10 tanesini 15e almıstım fazla kullanmak nasip olmadı kanla dım 7 tane kaldı işte bakalım

Kızlar bide benim yumurtlamadan sonraki günlerde regl ağrısı gibi ağrım oldu
Şimdide ara ara ağrıyor karnım
Sizede oldu mu

Kızlar bide benim yumurtlamadan sonraki günlerde regl ağrısı gibi ağrım oldu
Şimdide ara ara ağrıyor karnım
Sizede oldu mu
Cok hafif bir şekilde piskolojık değilse tabi oldu bana da Bi de sol kasıgı dan karnıma dogru bişeyler hissettim sanki Bi titreme gibi nasıl anlatsam sanki birşey yukarı cıktı o gece ruyamda karnımın yanındam kasıga dogru et parası cıktıgın gördüm kocaman Dı
Dunde balık. Tuttum ruyamda kız evlada diyor benım goguslerim agırlasmıs bide ucları sızlıyor ıkı gun oncede anlık bir bel sancıısı girdi cıktı iki dakika falan surdu ama nebicimdi kasıldım yani

Bizim gecen bir arkadaşın böle oldu o hergun yaptı git gide koyulaastı adete yakın pik oldu ıkı uc gun kala sanırım normal testlerde cıkmadı adet günü erken gebelik yapmıstı cıkmıstı

Ay inşallah canım ben geçen senede yapmıştım iki kez ama yumurtlamadan sonra hep silik çıkardı baya açık pembe çıkıyodu beklşyorum yine silikleşir dye ama çok silikleşme olmadı

Bide geçen ay adet önceside oldu bana şimdi yine başladı normalde yaşamadığım bişey aniden sıcak basıyor yanıyorum böyle sonra geöiyor

Nem var hava da bence ona takılma eşimde bende patlıyoruz ama ayakların altı yanıyorsa sımdı den gozun aydın :)) (

Nem var hava da bence ona takılma eşimde bende patlıyoruz ama ayakların altı yanıyorsa sımdı den gozun aydın :)) (

Şuan çok değil de geçen ay ilk kez yaşadım ramazan ayında hatta dedim bak işte bu belirti olabilir çünkğ ben üşürüm adet çncesi
Böyle ayağımı parkeye falab koyunca ohh diyodum ayaklarımın altı yanıyodu ama sonra adet oldım
Şimdi yine ani sıcak basmaları başaldı hayırlısı inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…