BU AY VE KASIM BAŞI GEBELİK BEKLEYEN KAÇ KİŞİYİZ

Ilk basta igne icinde beta hcg hormonu oldugundan vucudun tipki gebeymis gibi belirtiler gostermesi normal, zamanla o belirtiler azaliyor, sonradan baslayan belirtilere dikkat etmek lazim. Mesela karij gurultusu yanlisim yoksa hamilelerde progesteron yukselince oluyor bagirsak hareketlerindeki degisim ve yavas sindirme sureci neticesinde. Yani bu iyi bi belirti baslangici olabilir. Insallah guzel haber alirsin.

Kızlar merhaba benim de sat 4 ekim bat 9 kasım. 6-7 aydır deniyoruz. 2-3 ay önce öylesine kadın doğum doktoruna gittiğimde tsh değerim 8 küsür diye hamile kalamazsın demişti 2-3 aydır tiroid ilacı içiyorum değerim düzeldi. Şimdi hamile kalmamak için hiçbir nedenim yok ama hala kalamıyorum. Bu ay Ovülasyon testi ile ilerledim ve farkettim ki flo uygulamasında gösterilen Ovülasyon tarihiyle testlerdeki Ovülasyon tarihi alakasız. Uygulamanın gösterdiğindrn 1 hafta sonra pik oldu. Belki de bunca zamandır yanlış tarihleri değerlendirdim bilmiyorum çünkü geç yumurtluyorum. Adete 7 kaldı ve 2 gündür kasık ağrıları yaşıyorum başka belirtim yok. Hatta bazen kas sıkışması gibi bacağıma vuruyor. Öyle işte. Umarım bu ay hepimize uğurlu gelir

Evet ovülasyon testi yapılmalı çünkü hiç kimsenin belli değil telefondaki uygulamalara göre değerlendirmemek lazım. Benimde o şekilde tam 7 ayım çöp oldu.

Peki 7 aydan sonra doğru günü bulunca oldu mu direkt?
Doğru günü ararken, doktor görüşmesi ile pcos olduğumu öğrendim. Sonra doktor kendi tedavi yaptı. Ovülasyon testiyle de takip ettim, doktor kendi geliştirip çatlattığı için henüz bunu bilemiyorum

Doğru günü ararken, doktor görüşmesi ile pcos olduğumu öğrendim. Sonra doktor kendi tedavi yaptı. Ovülasyon testiyle de takip ettim, doktor kendi geliştirip çatlattığı için henüz bunu bilemiyorum
Anladım sizde bu ay için bekliyorsunuz. Belirtileriniz var mı peki?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…