- 25 Ekim 2024
- 13
- 3
- 27
-
- Konu Sahibi solmaztamar
Ay benimde 6 gün kaldı bugün dahil çok heyecanlıyım insallah hamişizdir bat 1 benimde normalde , birçok belirti var ama psikolojik mi değilmi korkuyorum bu ay ilk denememiz bütün önemli günleri değerlendirdimKızlar adete son 6 gun cok heyecanlandim az kaldigini görünce yaaaa.....
Ayy çok sevindim sizin adınıza belirtileriniz neydi kaç gün önceden başladı acabaSonucum 52 çıktı
Hayırlı olsunn sağlıkla kucağınıza alın inşallahSonucum 52 çıktı
İnşallah olmuştur canimmmmAy benimde 6 gün kaldı bugün dahil çok heyecanlıyım insallah hamişizdir bat 1 benimde normalde , birçok belirti var ama psikolojik mi değilmi korkuyorum bu ay ilk denememiz bütün önemli günleri değerlendirdim
Yaaaaa ne harika bir haber, hayırlı olsun canimmmmSonucum 52 çıktı
Yukarıda yazdım canım çıkınca direk görürsün uzun uzun anlattımAyy çok sevindim sizin adınıza belirtileriniz neydi kaç gün önceden başladı acaba
Kızlar merhaba benim adetimde 3 gün geçikti normalde günü gününe olurum kasıklarımda baskı hissediyorum gerinirken bile kasıklarım alt karnım kramp girmiş gibi acı oluyor normalde adet öncesi göğüs ağrım olurdu ama bu sefer uçları çok hassas ve sert üstüne yatamıyorum südyen takamıyorum bile idrarım bira gibi ara ara köpüklenmeler oluyor 3 yıldır istiyoruz Ağustos 27 de rahim filmi çektirdim eylüldede adet gördüm birde canım birşey istiyor bi ısırık alıyorum midem bulanmaya başlıyor aşırı gaz ve tuvalet problemim var karnımda rahim kısmında sürekli farklı bir hissiyat var mide yanmalarım aşırı sizce hamilelik olabilirmi test alsam çıkar mı lütfen yardımcı olurmusunuzAyy çok sevindim sizin adınıza belirtileriniz neydi kaç gün önceden başladı acaba
TebrikkklerrSonucum 52 çıktı
Çok sevindimmm. Allah sağ salim kucağınıza almayıda nasip etsin inşallah. Darısı bizlere olsunSonucum 52 çıktı
Ben yeniden baktirdim 21ci gunde 1,5 cikti yine. Demekki bu ay da olmadi(Ama benim bu değerim yumurtlamadan sonraki sonuç adet zamanı 0.131 di mesela çatladıktan sonra böyle oldu
13 aydır deniyoruz tık yokKızlar selam,
SAT 6 Ekim, BAT 5 KASIM
8 aydır deniyoruz ama bir tık yok.
Bu ay İnşAllah uğurlu olur bizim için. Ekim aylarında çoğu kişi hamile kalıyormuş diye bir deyim var))
Ben galiba en sonda tup bebege basvurucam. Olmuyor boyle napalim. Yasim da az degil13 aydır deniyoruz tık yokmaalesef pkos var
Regl gecikmesi sonrası düzensiz adet sonrası gebelik çok oluyormuş sabredin ablamda da öyle olmuştuMerhaba , benim de sat 1 ekim biz de bir sene olmak üzere deneyeli sürekli adet gecikmesi yaşayıp adet oluyorum çok düzensiz 40-42 günde 50li günlerde falan döngüm. Doktora gittim ultrason hormon her şey normal çıktı. Artık benim de çok moralim bozuluyor umudum kırılıyor iki ay daha deneyin dedi son gittiğim Dr ona göre rahim filmi gerekitse aşılama dedi. Az önce bir haber aldık Eylül'de evlenen tanıdığımız 1 aylık hamileymiş ağlayacak gibi oldum. Öyle içimi dökmek için yazdım insan bir zaman sonra çok üzülüyor.
beklenen adet tarihi ve son adet tarihiKızlar birşey merak ediyorum çok gördüm bunu bat günü sat günü nedir acaba
Kaç yaşındasınBen galiba en sonda tup bebege basvurucam. Olmuyor boyle napalim. Yasim da az degil
30Kaç yaşındasın