BU AY VE KASIM BAŞI GEBELİK BEKLEYEN KAÇ KİŞİYİZ

Ayy çok sevindim sizin adınıza belirtileriniz neydi kaç gün önceden başladı acaba
Kızlar merhaba benim adetimde 3 gün geçikti normalde günü gününe olurum kasıklarımda baskı hissediyorum gerinirken bile kasıklarım alt karnım kramp girmiş gibi acı oluyor normalde adet öncesi göğüs ağrım olurdu ama bu sefer uçları çok hassas ve sert üstüne yatamıyorum südyen takamıyorum bile idrarım bira gibi ara ara köpüklenmeler oluyor 3 yıldır istiyoruz Ağustos 27 de rahim filmi çektirdim eylüldede adet gördüm birde canım birşey istiyor bi ısırık alıyorum midem bulanmaya başlıyor aşırı gaz ve tuvalet problemim var karnımda rahim kısmında sürekli farklı bir hissiyat var mide yanmalarım aşırı sizce hamilelik olabilirmi test alsam çıkar mı lütfen yardımcı olurmusunuz Bunu yazmıştım canım

Regl gecikmesi sonrası düzensiz adet sonrası gebelik çok oluyormuş sabredin ablamda da öyle olmuştu

Kızlar biz bu ay ilk denemeyi yapacaktık ancak benim tam yumurtlama günüm ve 2 gün öncesi sonrası iş seyahatim sebebiyle yalan olmuştu. Ancak saat gibi olan reglim gecikti, hiç de olacak gibi bi aurası yok. Ancak başka bir belirti de yok imkansız diyip salsam mı mevsim geçişidir gecikmiştir diyip yoksa test yapsam mı acaba çıkar mı 2 gün gecikti reglim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…