BU AY VE KASIM BAŞI GEBELİK BEKLEYEN KAÇ KİŞİYİZ

Ben de biliyorum da işte sitede bazılarının ki 1 hafta önceden çıkıyor diye şansımı denedim djskjdkd
Evet bazen bende okuyorum şaşırırıyorum:).
Bende çok merak ediyorum ama artık negatif görmek beni çok üzdüğü için test bile kalmadı evde almadım da. Reglm de yakın zaten. Son 5 gün

Evet bazen bende okuyorum şaşırırıyorum:).
Bende çok merak ediyorum ama artık negatif görmek beni çok üzdüğü için test bile kalmadı evde almadım da. Reglm de yakın zaten. Son 5 gün
Ben de sıkıldım artık bazen hiçbir zamann çift çizgi göremeyecem gibi geliyor. Negatife o kadar alıştım ki. Bu ay için de umudum yok çünkü benim de bugün regl ağrısı gibi ağrı başladı. Bir yandan da regl ile hamilelik belirtileri aynı falan diyorlar. Bakalım hepimiz için hayırlısı olsun 🥲

Ben de sıkıldım artık bazen hiçbir zamann çift çizgi göremeyecem gibi geliyor. Negatife o kadar alıştım ki. Bu ay için de umudum yok çünkü benim de bugün regl ağrısı gibi ağrı başladı. Bir yandan da regl ile hamilelik belirtileri aynı falan diyorlar. Bakalım hepimiz için hayırlısı olsun 🥲
Evet aynı oluyor :)))

Slm kızlar. Benimde bat 10 Kasım. Yumurtlama günüm 27 Eylül. Yumurtlama günü. Öncesi ve sonrası 3 gün ilişki oldu. Yumurtlama sağ taraftan oldu. Ama iki gün sonra sol tarafimda sürekli ağrı var. Bacağıma vuruyo. Birde dolgunluk hissediyorum sol tarafta. Sümüksü akintim olmaz normalde. Ama bir haftadır sümüksü akıntı oluyo. Hatta bugün sağ kasığımda da ağrı var. Yerleşme ağrısını bu şekilde hisseden oldumu hiç. Biz 3 yıldır ugrasiyoz. İlk defa yumurtlamadan sonra kasık ağrım devam etti.

Gittim doktora test yapmiyim dedim evde riske girmedim önce muayene etti doktor rahim duvarın bayağı kalınlaşmış umutlandır Mak istemem ama dedi kan testi aldılar bana dua et olur mu hayırlı haberler ulaşSın
Canım inşallah istediğin sonucu alırsın. Dualarım seninle. Bizimle de paylaş olur mu☺

Gittim doktora test yapmiyim dedim evde riske girmedim önce muayene etti doktor rahim duvarın bayağı kalınlaşmış umutlandır Mak istemem ama dedi kan testi aldılar bana dua et olur mu hayırlı haberler ulaşSın
İnşallah en güzel haber gelsin sana bugün

Kızlar merhaba benim de sat 4 ekim bat 9 kasım. 6-7 aydır deniyoruz. 2-3 ay önce öylesine kadın doğum doktoruna gittiğimde tsh değerim 8 küsür diye hamile kalamazsın demişti 2-3 aydır tiroid ilacı içiyorum değerim düzeldi. Şimdi hamile kalmamak için hiçbir nedenim yok ama hala kalamıyorum. Bu ay Ovülasyon testi ile ilerledim ve farkettim ki flo uygulamasında gösterilen Ovülasyon tarihiyle testlerdeki Ovülasyon tarihi alakasız. Uygulamanın gösterdiğindrn 1 hafta sonra pik oldu. Belki de bunca zamandır yanlış tarihleri değerlendirdim bilmiyorum çünkü geç yumurtluyorum. Adete 7 kaldı ve 2 gündür kasık ağrıları yaşıyorum başka belirtim yok. Hatta bazen kas sıkışması gibi bacağıma vuruyor. Öyle işte. Umarım bu ay hepimize uğurlu gelir🥰
Mutlaka bir kadindogum doktoru ile ilerle.Yumurta takibi yapılır.Bilir kişi eline biram kendini.

X