Kizlar bu ay gebelik düşünen kasim ayi gebelik planlayalar buraya hadi gelin konuşalım

Son ilişkimin üzerinden tam 10 gün geçti bugün kasığımın sağ tarafında garip bir sızlama hissediyorum regl olacakmışım gibi ve bu sızlamayı üst bacağıma kadar hissediyorum reglime 6 gün var daha sizce bu bir belirti olabilir mi?

Son ilişkimin üzerinden tam 10 gün geçti bugün kasığımın sağ tarafında garip bir sızlama hissediyorum regl olacakmışım gibi ve bu sızlamayı üst bacağıma kadar hissediyorum reglime 6 gün var daha sizce bu bir belirti olabilir mi?
Gebelikte de regl belirtileri aynı resmen az kalmış ama eğer ki test veya kan verebilirsen daha net bir sonuç alabilirsin canım

Gebelikte de regl belirtileri aynı resmen az kalmış ama eğer ki test veya kan verebilirsen daha net bir sonuç alabilirsin canım
Normalde bu tarz belirtilerim olmuyordu ilk defa ekim ayında düşündük, kimyasalla sonuçlandı o zaman beklenen regl tarihimin ilk gününde başlamıştı kramplarım tabi o daha şiddetliydi. Yerleşme ortalama 10 gün sonra olurmuş bugün de tesadüfen farkettim 10 gün geçmiş

Normalde bu tarz belirtilerim olmuyordu ilk defa ekim ayında düşündük, kimyasalla sonuçlandı o zaman beklenen regl tarihimin ilk gününde başlamıştı kramplarım tabi o daha şiddetliydi. Yerleşme ortalama 10 gün sonra olurmuş bugün de tesadüfen farkettim 10 gün geçmiş
Ben bu kadar erken kasık ağrıları kramplar yaşamamıştım sadece göğüs ağrısı çok yaşadım bende 6 gün kala kan verdim beta yüksek çıktı bir hafta sonra başladı artık sancılar bel ağrıları ve hala da devam ediyor

Merhaba bu dediklerinizden son 5 aydır yaşamadığım hiçbir şey kalmadı her ay farklı bir belirti oldu ama gebe değildim maalesef çocuk isterken vücutta kendini buna hazırladığı için yeni yeni belirtiler çıkıyor tek belirti adet gecikmesi gerçekten merak ediyorsanız bugün yarın ve diğer günler erken gebelik testi yapın. Boşu umutlandırmayın kendinizi o yüzden tıpatıp aynı regl ve bebek belirtisi. Şimdi geriye dönüp bakıyorum bu bir belirti diyeceğim hiçbir şey kalmamış hiçbir şey 😌

Merhaba kızlar ben bu ay ilk kez ovulasyon testi yapıyorum en son bugün yaptım en alttaki testi sizce yumurtlama yakın mı bugün döngünün 14. Günü

Eklentiler

• IMG_1445.jpeg
    IMG_1445.jpeg
    229,8 KB · Görüntüleme: 37
Kizlar gecen ay olumsuz sonuclananlar bu ay ne yaptınız değerlendirdiniz mi regli gününüz ne zaman belirtililer var mi inşallah bu ay umutlu güzel haberler alıriz ben yumurta günlerini degerlendirdim regl 11 aralik bakalim gorecegiz

Kızlar selammm 🌸🤍Sat 9 kasım Bat 10 aralık gebelik testi yapmaya ne zaman başlayayım sizde durumlar nasıl beraber test yapalım birde ben internetten test sipariş edeceğim öneriniz var mı yalancı sonuç çıkarmayanındannn 😃

Merhaba kızlar reglime 1 hafta var ovulasyonla takip ettim düzenli ilşki oldu bugün dayanamadım test yaptım çok erken ama 🥹 sizce var mı bir şey birde önerdiğiniz test markası var mı kızlar

Eklentiler

• IMG_1527.jpeg
    IMG_1527.jpeg
    246,9 KB · Görüntüleme: 11
X