Canim negatif miBen bu gün yapıcam 1 2 saate haber veririm
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Canim negatif miBen bu gün yapıcam 1 2 saate haber veririm
Negatif tek çizgi adet olmadım amaCanim negatif mi
Cnm ben adet oldum kimyasal glb cok net siliktiaşılar oldum kendime de kızıyorum ama nasip artkNegatif tek çizgi adet olmadım ama
Negatif tek çizgi adet olmadım ama
Hissetmiyordum zaten hayırlısı kısmette ne varsaCnm ben adet oldum kimyasal glb cok net siliktiaşılar oldum kendime de kızıyorum ama nasip artk
Negatif tek çizgi adet olmadım ama
Üzülmeyin kızlar her yeni ay yeni bir umut ışığı bu süreçler bazen zorlu geçecek ama sabırla beklemek gerek inşallah bundan sonra güzel haberlereCnm ben adet oldum kimyasal glb cok net siliktiaşılar oldum kendime de kızıyorum ama nasip artk
Gebelikte de regl belirtileri aynı resmen az kalmış ama eğer ki test veya kan verebilirsen daha net bir sonuç alabilirsin canımSon ilişkimin üzerinden tam 10 gün geçti bugün kasığımın sağ tarafında garip bir sızlama hissediyorum regl olacakmışım gibi ve bu sızlamayı üst bacağıma kadar hissediyorum reglime 6 gün var daha sizce bu bir belirti olabilir mi?
Normalde bu tarz belirtilerim olmuyordu ilk defa ekim ayında düşündük, kimyasalla sonuçlandı o zaman beklenen regl tarihimin ilk gününde başlamıştı kramplarım tabi o daha şiddetliydi. Yerleşme ortalama 10 gün sonra olurmuş bugün de tesadüfen farkettim 10 gün geçmişGebelikte de regl belirtileri aynı resmen az kalmış ama eğer ki test veya kan verebilirsen daha net bir sonuç alabilirsin canım
Ben bu kadar erken kasık ağrıları kramplar yaşamamıştım sadece göğüs ağrısı çok yaşadım bende 6 gün kala kan verdim beta yüksek çıktı bir hafta sonra başladı artık sancılar bel ağrıları ve hala da devam ediyorNormalde bu tarz belirtilerim olmuyordu ilk defa ekim ayında düşündük, kimyasalla sonuçlandı o zaman beklenen regl tarihimin ilk gününde başlamıştı kramplarım tabi o daha şiddetliydi. Yerleşme ortalama 10 gün sonra olurmuş bugün de tesadüfen farkettim 10 gün geçmiş
Merhaba bu dediklerinizden son 5 aydır yaşamadığım hiçbir şey kalmadı her ay farklı bir belirti oldu ama gebe değildim maalesef çocuk isterken vücutta kendini buna hazırladığı için yeni yeni belirtiler çıkıyor tek belirti adet gecikmesi gerçekten merak ediyorsanız bugün yarın ve diğer günler erken gebelik testi yapın. Boşu umutlandırmayın kendinizi o yüzden tıpatıp aynı regl ve bebek belirtisi. Şimdi geriye dönüp bakıyorum bu bir belirti diyeceğim hiçbir şey kalmamış hiçbir şeyNormalde bu tarz belirtilerim olmuyordu ilk defa ekim ayında düşündük, kimyasalla sonuçlandı o zaman beklenen regl tarihimin ilk gününde başlamıştı kramplarım tabi o daha şiddetliydi. Yerleşme ortalama 10 gün sonra olurmuş bugün de tesadüfen farkettim 10 gün geçmiş
Burdakı hangisi c hangisi tMerhaba kızlar ben bu ay ilk kez ovulasyon testi yapıyorum en son bugün yaptım en alttaki testi sizce yumurtlama yakın mı bugün döngünün 14. Günü
Lh yazan taraftakiBurdakı hangisi c hangisi t
Kimyasal gebelik geçiyorsun canim çok üzüldüm ben yaşadığım icin eminimbenim beta hcg 29 cikti 3 gun once bugun de kanamam var cok degil ama asiri agrim var ayakta duramiyorum bu agri normal mi?
3 gun sonraki hcg 29 dan 11 e dusmusKimyasal gebelik geçiyorsun canim çok üzüldüm ben yaşadığım icin eminim
Evet canım kimyasal gebelik kanama ile atti gecmis olsun3 gun sonraki hcg 29 dan 11 e dusmus
kimyasal gebelik miydi bu simdi?
kanamayla attim mi acaba?