Kizlar bu ay gebelik düşünen kasim ayi gebelik planlayalar buraya hadi gelin konuşalım

Son ilişkimin üzerinden tam 10 gün geçti bugün kasığımın sağ tarafında garip bir sızlama hissediyorum regl olacakmışım gibi ve bu sızlamayı üst bacağıma kadar hissediyorum reglime 6 gün var daha sizce bu bir belirti olabilir mi?

Son ilişkimin üzerinden tam 10 gün geçti bugün kasığımın sağ tarafında garip bir sızlama hissediyorum regl olacakmışım gibi ve bu sızlamayı üst bacağıma kadar hissediyorum reglime 6 gün var daha sizce bu bir belirti olabilir mi?
Gebelikte de regl belirtileri aynı resmen az kalmış ama eğer ki test veya kan verebilirsen daha net bir sonuç alabilirsin canım

Gebelikte de regl belirtileri aynı resmen az kalmış ama eğer ki test veya kan verebilirsen daha net bir sonuç alabilirsin canım
Normalde bu tarz belirtilerim olmuyordu ilk defa ekim ayında düşündük, kimyasalla sonuçlandı o zaman beklenen regl tarihimin ilk gününde başlamıştı kramplarım tabi o daha şiddetliydi. Yerleşme ortalama 10 gün sonra olurmuş bugün de tesadüfen farkettim 10 gün geçmiş

X