BU AY VE KASIM BAŞI GEBELİK BEKLEYEN KAÇ KİŞİYİZ

Kizlar bat 30 ekimdi, 29 ekimde bir defa akıntı gibi açık pembe bir leke oldu, bugünde sadece bir kez kahverengi lekelenme oldu , 29 ekimdeki lekelenmeden sonra umidi kesmiştim regl basliyor diye düşündüm ama hala başlamadı bu da beni istemsizce heyecanlandırıyor. Normalde regl başlangıcım ağrıyla gelir hic agrimda olmadi, sadece göğüslerim cok ağrıyor. Lütfen benim icin dua edermisinizz lekelenmelerim regl baslangici değilde yerlesme lekelenmesi olsun, bu ay 8. Denememiz inanin cok ama cok umudum kırıldı 😖

Kızlar biz bu ay ilk denemeyi yapacaktık ancak benim tam yumurtlama günüm ve 2 gün öncesi sonrası iş seyahatim sebebiyle yalan olmuştu. Ancak saat gibi olan reglim gecikti, hiç de olacak gibi bi aurası yok. Ancak başka bir belirti de yok imkansız diyip salsam mı mevsim geçişidir gecikmiştir diyip yoksa test yapsam mı acaba çıkar mı 2 gün gecikti reglim.
Test yaparsanız çıkacaktır. Hiç belli olmaz belkide hamilesinizdir

Kizlar bat 30 ekimdi, 29 ekimde bir defa akıntı gibi açık pembe bir leke oldu, bugünde sadece bir kez kahverengi lekelenme oldu , 29 ekimdeki lekelenmeden sonra umidi kesmiştim regl basliyor diye düşündüm ama hala başlamadı bu da beni istemsizce heyecanlandırıyor. Normalde regl başlangıcım ağrıyla gelir hic agrimda olmadi, sadece göğüslerim cok ağrıyor. Lütfen benim icin dua edermisinizz lekelenmelerim regl baslangici değilde yerlesme lekelenmesi olsun, bu ay 8. Denememiz inanin cok ama cok umudum kırıldı 😖
Test yap bence çıkar ki yapmışsındır sen

Ay benimde 6 gün kaldı bugün dahil çok heyecanlıyım insallah hamişizdir bat 1 benimde normalde , birçok belirti var ama psikolojik mi değilmi korkuyorum bu ay ilk denememiz bütün önemli günleri değerlendirdim
Benim de adetime 6 gün kaldı aslında belirtileri taşıyorum kaç gündür kasık ağrısı göğüs ağrısı göğüste koyu halkalanma şişme vs sık idrara çıkma var ilk denemem ve denedikten birkaç gün sonra göğüsler şişmeye başladı. Bugün idrar testi yaptım tek çizgi acaba erken mi test yaptım kan için adet gününü bekleyeceğim

Merhaba kızlar. Ben Mayıs ayında bir kayıp yaşamıştım, anomali yüzünden 5 buçuk aylık bebeğimi, melek kızımı kaybettim erken doğum yaparak. Çok zordu... şimdi yeniden bebek istiyoruz, eşimde bende. Ama çok korkuyoruz aynı zamanda tabi. Bu ay denemeler yaptık, özellikle 25-29 Ekim aralığı yumurtlama tarihimdi. Hafif kasık ağrılarım ve şeffafımsı akıntılarım oldu düne kadar ama bugün yok. BAT tarihim 12-14 Kasım aralığı... Umutluyum, bakalım :KK200:

Test yaptınız mi? Bana da beklemek zor geliyor. Bat 14 ekim. Şimdiden erken gebelik testleri siparis ettim dayanamadim.

Merhaba benimde Sat 15 ekim çatlatma iğnesi 25 ekim Bat 8 Kasım.
Ufak tefek regl ağrılarım var umutlanmak korkutuyor beni şuan. Olmazsa diye çok korkuyorum. O yüzden hep olmadı gibi düşünüyorum bu ufak tefek regl ağrılarını. Çünkü geçen ayda çatlatma iğnesi oldum negatif sonuçlandı. :)

Test yaptınız mi? Bana da beklemek zor geliyor. Bat 14 ekim. Şimdiden erken gebelik testleri siparis ettim dayanamadim.
Ben yanlış yazmışım, bat 15 kasım tabiki. Hep dedim bu ay artık düşünmeyeceğim, yine olmuyor olmuyor. Keşke hamile olsam ve keşke bu sefer bebeğim sağlıklı olsa en önemlisi:KK43:

Merhaba benimde Sat 15 ekim çatlatma iğnesi 25 ekim Bat 8 Kasım.
Ufak tefek regl ağrılarım var umutlanmak korkutuyor beni şuan. Olmazsa diye çok korkuyorum. O yüzden hep olmadı gibi düşünüyorum bu ufak tefek regl ağrılarını. Çünkü geçen ayda çatlatma iğnesi oldum negatif sonuçlandı. :)
Umutlanmayalım ama inşallah vardır bebişin. Benimde arada batmalarım oluyor. Gebelik olmazsa doktora kesin görüneceğim ağrılarım için, çünkü oda normal değil

Umutlanmayalım ama inşallah vardır bebişin. Benimde arada batmalarım oluyor. Gebelik olmazsa doktora kesin görüneceğim ağrılarım için, çünkü oda normal değil
Ben bazen şu kocakarı sözlerine çok güvenirim. Benimde çok batmam oluyordu. Bir yaşlı tanıdık dediki. Rahim bebek istiyor doğasında doğurmak bütün şartları sağlamak var o yüzden batmalar normal olur bazı zamanlar korkma demişti. Böyle keskin uzum sürmeyen kısa kısa batmalar vardı. Şiddetini tabi hissedilir ama yine de şöyle bir doğrultuyordu vemi

Bende ovitrellenin etkisi igneden sonraki 10.gun sifirlandi, cunku 8. ve 10.gun kan vermistim, dususu o yuzden biliyorum. O zaman da doktor beta dusuyor hamile degilsin demisti, bu zamana ovitrelle etkisi kalmaz demisti, ayni size dendigi gibi. Ama dogru sonuc 14.gun itibariyle belli oluyor. Sonradan artmisti betam, regl bekliyodum, regl olmayinca yeniden test yapip ogrenmistim.
Bende igneden sonra çeşitli belirtiler yaşadım.Ilk günü zaten sancı oldu çok ikinci gün yine sol ve sağ hep sancı,aşırı üşüme hissetmesi,göğüsler zaten aşırı hassas ben çok belirtili geçirdim bu süreci.Suanda iğne vurulma günüm 28 idi bugün ayın 2 si yani 7 ci gün ancak belirtiler gitti.Gaz sıkışması,karın şişmesi,sancı ooo noluyoor dedim.Insallah allah bu emeklerimizin karşılığını bebekle tatlandırsin

Ben bazen şu kocakarı sözlerine çok güvenirim. Benimde çok batmam oluyordu. Bir yaşlı tanıdık dediki. Rahim bebek istiyor doğasında doğurmak bütün şartları sağlamak var o yüzden batmalar normal olur bazı zamanlar korkma demişti. Böyle keskin uzum sürmeyen kısa kısa batmalar vardı. Şiddetini tabi hissedilir ama yine de şöyle bir doğrultuyordu vemi
Aynen igne batması gibi dimi

X