-
- Konu Sahibi solmaztamar
Doktoru aradım sormak için direkt negatif dedi moralim bozuldu çokCanım o zaman ümitlendirmek istemem ama yükselebilir. Bu sitede bazılarının 2 ya da 2 küsür oluyordu sonra yükseliyordu. Adetine kaç gün var
Canım üzülme. Kaç aydır deniyorsun kaç yaşindasınDoktoru aradım sormak için direkt negatif dedi moralim bozuldu çok
30 yaşındayım tam 1 sene olduCanım üzülme. Kaç aydır deniyorsun kaç yaşindasın
Daha yaşın çok genç. Allah nasip ettiğinde en yakın zamanda olur. Kan değerlerinize baktırdınız mı hiç. Mesela benim ilk zamanlar tiroid değerim yüksek diye olmuyormuş. Şimdi düştü ama hala olmado30 yaşındayım tam 1 sene oldu
Amin canım kan değerlerime baktılar sorun yoktu bu ay regl olsaydım doktora gidip bu fsh amh filan onlara bakacaklardı bakalım olunca gidecem artık doktor 4 5 gün içinde regl olmazsan gel ilaç yazalım regl olman için dediDaha yaşın çok genç. Allah nasip ettiğinde en yakın zamanda olur. Kan değerlerinize baktırdınız mı hiç. Mesela benim ilk zamanlar tiroid değerim yüksek diye olmuyormuş. Şimdi düştü ama hala olmado
Evet 4-5 gün bekleyin ne olur ne olmaz geç döllenme ihtimali varAmin canım kan değerlerime baktılar sorun yoktu bu ay regl olsaydım doktora gidip bu fsh amh filan onlara bakacaklardı bakalım olunca gidecem artık doktor 4 5 gün içinde regl olmazsan gel ilaç yazalım regl olman için dedi
Bakalım canım Allah isteyen herkese sağlıklı sıhhatli nasip etsinEvet 4-5 gün bekleyin ne olur ne olmaz geç döllenme ihtimali var
Hayırlısı olsunSonuç 2 çıkmış canım hamile değilim hayırlısı böyleymiş
Sonuç 2 çıkmış canım hamile değilim hayırlısı böyleymiş
Adetin 2.günü başlanıyor 5 gün kullanman için bir hap veriyor 5.gün çağırıyor hap iyi gelmişse hap ile ilerliyor yoksa iğneye geçiyor.Sonrasinda 3 günde bir çağırıyor.Duruma göre çatlama gününü hesaplayıp iğneni yazıyor sonrasında kan tahlili ile bilgi veriyorsun.özel doktorlar yumurta takibi paket fiyat ile gidiliyor.Sgk da yapılıyormu bilmiyorum.Ama pko var ise veya bekledin olmadı ise mutlaka takip şartKaç günde bir doktora gitmek gerek yumurta takibi için
Ay inşallah gebeliktir arkadaşım. Ağır kaldırma, kendini yoracak bir iş yapma tutunmaya çalışmasına yardımcı ol:)Slm kızlar. Benimde bat 10 Kasım. Yumurtlama günüm 27 Eylül. Yumurtlama günü. Öncesi ve sonrası 3 gün ilişki oldu. Yumurtlama sağ taraftan oldu. Ama iki gün sonra sol tarafimda sürekli ağrı var. Bacağıma vuruyo. Birde dolgunluk hissediyorum sol tarafta. Sümüksü akintim olmaz normalde. Ama bir haftadır sümüksü akıntı oluyo. Hatta bugün sağ kasığımda da ağrı var. Yerleşme ağrısını bu şekilde hisseden oldumu hiç. Biz 3 yıldır ugrasiyoz. İlk defa yumurtlamadan sonra kasık ağrım devam etti.
Benim de 8 kasım, henüz hiçbir belirtim yok diye test yapmadım. Sizde var mıydı belirti? Ne zaman yapsak acaba test, ben de bilemedimBat 8 kasım dün kan verdim negatifti kızlar aceleci mi davrandım acaba adetime 5 gün vardı dün
Belirti vardı ama test negatif çıktı dün kan verdim ağzımın içi hep yara oldu benim diğer gebeliğimde de öyle oldu mide ekşimesi var çok fazla kasık batması göğüs sızlaması var ama test negatif çıktıBenim de 8 kasım, henüz hiçbir belirtim yok diye test yapmadım. Sizde var mıydı belirti? Ne zaman yapsak acaba test, ben de bilemedim