-
- Konu Sahibi solmaztamar
Allah isteyen herkese nasip etsin dualarım sizinleKızlar selam,
SAT 6 Ekim, BAT 5 KASIM
8 aydır deniyoruz ama bir tık yok.
Bu ay İnşAllah uğurlu olur bizim için. Ekim aylarında çoğu kişi hamile kalıyormuş diye bir deyim var))
Kızlar bugün test yaptım tekrar dünde yapmıştım bu testten hiç bişey çıkmamıştı acaba mı dedirtti bu banaİnşallah sadece erken olduğu için negatiftir. Biraz daha bekleyelim bakalım
Hayır canım, sadece Duphaston doktor yazdıİnşallah canım hayırlısıylainositol kullandın mi hiç
Allah isteyen herkese nasip etsin dualarım sizinle
Bu ilacı ne için yazmış ki doktorHayır canım, sadece Duphaston doktor yazdıbu
Adet dongumun duzene girmesi ve progesteron degerimin artmasi icinBu ilacı ne için yazmış ki doktor
Baya geçmiş gebelik ihtimali var inşallah bebeğin seninledirMerhaba kızlar
Benmde sat 5 Ekim bat 31ekim idi hâlâ adet olmadım karnimda kasıklarımda sancılar ağrılar mide bulantısı yanmalarim var ara ara ateş basmalarim oluyor henüz test de yapmadım bir iki gün sonra yapmayı düşünüyorum bakalım
Anladım canım benim de adetler düzensiz, doktor ovulex yazdı, yumurtalamaya yardımcı, onu kullandım bakalım adet olacak mıyım normalde dün olmam gerekiyordu, heyecanla bekliyorum, Rabb'im kimsenin kucağını boş bırakmasınAdet dongumun duzene girmesi ve progesteron degerimin artmasi icin
Amin canimAnladım canım benim de adetler düzensiz, doktor ovulex yazdı, yumurtalamaya yardımcı, onu kullandım bakalım adet olacak mıyım normalde dün olmam gerekiyordu, heyecanla bekliyorum, Rabb'im kimsenin kucağını boş bırakmasın
İnşallah canım, adet düzensizliği var diye yumurtalama günümü bilemiyorum, ovulasyon testi yaptım 3 Ekim pik çıktı o günü değerlendirdik, heyecanla bekliyoruzAmin canimInsAllah her sey gonlunuzce olur
Bata ne kadar kaldı ?Ben de bugün test yaptım. Tek çizgi çıktı. Galiba benim de bu ay olmadı. Artık test yaparken bile umitsizce yapıyorum