• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bu ay şansım olsun Bebeğim benimle olsun

Ay sna bişey anlatcam ama gülme bana sabah evde test yaptım negatif tabi yumurtlamadan 8 gün geçti bende kendi kendime bir deney yaptım evde şeker cihazı vardı gebelik diyabetim olduğu ićin idrar testini parmağımı dedim 3 damla kan ile yaptım 2.ćizgi çıktı ama silik :KK71:
:skandal::skandal::skandal::skandal::skandal::skandal:
:oha: :oha: :oha: :oha:
Cok çılgın sınız yaaaa... Ama gerçekten çok mantıklı :sampiyon::sampiyon::sampiyon:

2 testi de ben hić ettim fazla kan damlattım kop koyu oldu test :))) Ay Allah bize akıl fikir versin :))

Gece gece çıldırdık :halay:
kızlar hep 2 yada 3 damla idrar damlatın denir ya kadın 8 damla ile denemiş.. Video ilk mesajda.

Bence bunu bütün forum duymalı. Yeni bir konu açın:KK45: ama ki burasi degil de hamilelik basligi daha aktif. Eminim bircok.kisiyi de heyecanlandiracaktir. Benim.gibi :KK49:

Son düzenleme:
Valla simdi arastirdim bircok video var yabanci. Ciddi ciddi bir çığır açar bu olay bu forumda:halay:
Tabi becerebilirsek sabah iyi beceri şimdi olmadı fazla kan damlattım sanırım neyse artık bu mevzuyu da yarına bırakıyorum :)

2 testi de ben hić ettim fazla kan damlattım kop koyu oldu test :))) Ay Allah bize akıl fikir versin :))
Canım seninle bat aynı.simdi çok heyecan yaptım inan.kendimden kan çıkartmaya cesaretjm olsa hemen denicem ama maalesef.gebekik belirtilerin varmiydi merak ettim.bende bel ve kasık ağrısı var ,gogudlerde hassasiyet ve şişme var

Bende de insülin iğnesi gibi iğne vardı onunla denedim. Başka zaman durmayan kanım, resmen akmadı.. Heyecandan mı ne... :) alabildiğim kadarı da pihtilasti.. Siz neyle kan çıkardınız kızlar

Back