- 14 Kasım 2016
- 2.823
- 2.286
- 133
Linkini atarmisn canım videonunBen sabah ilk idrarla son kez deneyecegim ☺
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Linkini atarmisn canım videonunBen sabah ilk idrarla son kez deneyecegim ☺
Youtube a Pregnancy blood test yaz canım çıkar. Baya video var..Linkini atarmisn canım videonun
Ay sna bişey anlatcam ama gülme bana sabah evde test yaptım negatif tabi yumurtlamadan 8 gün geçti bende kendi kendime bir deney yaptım evde şeker cihazı vardı gebelik diyabetim olduğu ićin idrar testini parmağımı dedim 3 damla kan ile yaptım 2.ćizgi çıktı ama silik
Smyy21 testte çığır açtın valla birdaha test yapacak olsam kesinlikle bu yöntemi denerim. Tabi önce kesici delici alet bularak ☺
PeriLous ben bunu akıl edemedim işte, kurudu kan... Test murdar old... Başka test de yok :)Bi sakatlık çıkarma da bide ben 3 damla kanı 3 damla su ile sulandırdım kurumasın hemen diye :)))
:))) kafaya takımim derken geldiğim son nokta :)))
Cok çılgın sınız yaaaa... Ama gerçekten çok mantıklı
Amin. :))2 testi de ben hić ettim fazla kan damlattım kop koyu oldu test :))) Ay Allah bize akıl fikir versin :))
Valla simdi arastirdim bircok video var yabanci. Ciddi ciddi bir çığır açar bu olay bu forumda:))) kafaya takımim derken geldiğim son nokta :)))
Tabi becerebilirsek sabah iyi beceri şimdi olmadı fazla kan damlattım sanırım neyse artık bu mevzuyu da yarına bırakıyorum :)Valla simdi arastirdim bircok video var yabanci. Ciddi ciddi bir çığır açar bu olay bu forumda
Canım seninle bat aynı.simdi çok heyecan yaptım inan.kendimden kan çıkartmaya cesaretjm olsa hemen denicem ama maalesef.gebekik belirtilerin varmiydi merak ettim.bende bel ve kasık ağrısı var ,gogudlerde hassasiyet ve şişme var2 testi de ben hić ettim fazla kan damlattım kop koyu oldu test :))) Ay Allah bize akıl fikir versin :))
Videoda zaten idrar ya da su ile sulandırın diyorIdrarla karıştırmak da çok mantıklı. Suyla seyrelecegine idrardaki de katki olur.
Biri de sanki tukuruguyle sulandirdiVideoda zaten idrar ya da su ile sulandırın diyor
Testi ziyan etme canım üstüne 8 damla idrar damla hem az da olsa kanla karışmış olurPeriLous ben bunu akıl edemedim işte, kurudu kan... Test murdar old... Başka test de yok :)
Yarın sabah tüm cesaretimi toparlayıp denemeyi düşünüyorumTesti ziyan etme canım üstüne 8 damla idrar damla hem az da olsa kanla karışmış olur