- 19 Nisan 2015
- 1.953
- 1.624
- 133
- 30
Şimdi aklıma geldi kusura bakma :))Kız daha önce niye söylemedin ben de hemen kurudu resmen cebellestim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Şimdi aklıma geldi kusura bakma :))Kız daha önce niye söylemedin ben de hemen kurudu resmen cebellestim
Smyy2 bununla ilgili bir konu açsana bize denek lazım bolcaŞimdi aklıma geldi kusura bakma :))
Benim açmaya gerek yok nette videosu var yabancı biri yapmış bide çekmişSmyy2 bununla ilgili bir konu açsana bize denek lazım bolca
Hadi ya süpermiş ama bence sen aç yinede bak bizim haberimiz yoktu ☺Benim açmaya gerek yok nette videosu var yabancı biri yapmış bide çekmiş
Arıyorum bulursam atıcam çok önce denk gelmiştim ilk kızımdan önceVideonun linkini atabilir misin ?
Baya baktım da bulamadım canımVideonun linkini atabilir misin ?
Buldum idrarla karıştırmış biriVideonun linkini atabilir misin ?
:))) Yalnız değilmişizBuldum idrarla karıştırmış biri
Hoşgeldin canım listeye ekliyorumMerhaba canım bat 9 mart
Gebelik olabilir canımBenim de bat bugündü ama dünden beri kahverengi akıntı var azar azar
Yani ikisinde de hcg bencede daha mantıklıAslında idrarla karıştırmak daha mantikli gibi çünkü ikisindeki değer birleşir çok çok önceden çıkmış olur testte ama oranlarını anlamadım
Attım ama yenisini yapar atarım :)Smyy21 bize testlerin fotosunu atabilir misin?
Kızlar adetime az kaldı normalde sivilcem çıkar gögüslerim ağırdır ama hiçbiri olmadı test yapayım dedim çıkmadı bat 9 mart sizce olur muHoşgeldin canım listeye ekliyorum
Bir adet 16 mart da benden..Merhabalar,
Eskiden burada ay ay topic açar BATı beklerdik. Birbirimize destek olunca daha kolay geçerdi zaman. Şimdi ben de ikinci bebeğimi istiyorum. İnşallah bu topic uğurlu gelir. Hatta eski sistem bir detablo yapıyorum. Katılmak isteyenler buyursun :)
- Mavi-hayal 5 Mart Batı bekliyor..
- LeylaKaya 9 Mart Batı bekliyor
- PeriLous 12 Mart Batı bekliyor..
- Smyy21 14 Mart Batı bekliyor..