• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bu ay şansım olsun Bebeğim benimle olsun

Al benden de okadar :KK73:
Ay sna bişey anlatcam ama gülme bana sabah evde test yaptım negatif tabi yumurtlamadan 8 gün geçti bende kendi kendime bir deney yaptım evde şeker cihazı vardı gebelik diyabetim olduğu ićin idrar testini parmağımı dedim 3 damla kan ile yaptım 2.ćizgi çıktı ama silik :KK71:

Ay sna bişey anlatcam ama gülme bana sabah evde test yaptım negatif tabi yumurtlamadan 8 gün geçti bende kendi kendime bir deney yaptım evde şeker cihazı vardı gebelik diyabetim olduğu ićin idrar testini parmağımı dedim 3 damla kan ile yaptım 2.ćizgi çıktı ama silik :KK71:
İdrar testine kan mı damlattın :KK57: Vallahi yeni bir test şekli icat edeceksin ve herkes kanının son damlasına kadar testlere kullanacak :KK71: Ay çok mantıklı geldi ama sonuçta kanda da olsa hcgyi ölüyor Ay hadi inşallah hamilesindir:KK68:

Aklıma girmeeeee
Şeytanım olmaaaa
:))

Smyy21 Smyy21 testte çığır açtın valla birdaha test yapacak olsam kesinlikle bu yöntemi denerim. Tabi önce kesici delici alet bularak ☺

Smyy21 Smyy21 bu insülin iğneleri varya gobekten falan yapılan onların enjektörü iş görür mü?

Back