- Emoji Skoru
- 727
- Puanlar
- 163
Konuyu açtımBence bunu bütün forum duymalı. Yeni bir konu açın ama ki burasi degil de hamilelik basligi daha aktif. Eminim bircok.kisiyi de heyecanlandiracaktir. Benim.gibi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Konuyu açtımBence bunu bütün forum duymalı. Yeni bir konu açın ama ki burasi degil de hamilelik basligi daha aktif. Eminim bircok.kisiyi de heyecanlandiracaktir. Benim.gibi
Sık idrar benim gebelik belirtim habire wc gidiyorsam anla ki hamileyim öyle pek belirtim olmuyor :)Canım seninle bat aynı.simdi çok heyecan yaptım inan.kendimden kan çıkartmaya cesaretjm olsa hemen denicem ama maalesef.gebekik belirtilerin varmiydi merak ettim.bende bel ve kasık ağrısı var ,gogudlerde hassasiyet ve şişme var
Hoşgeldin arkadaşım ekledim.Ekleyen bacım beni de ekler misiniz ?
21 martta adet olacağım.
Rahimde iltihap çıktı
Yarın kontrolüm var.
Bugün yumurtama bakıldı 2 cm yumurta kesesi mi neyse o seyden varmis güya süpermiş herşey. Esimde zaten her erkek gibi mükemmel doğmuş. Henüz o kontrole gitmedi . Iltihap gecsin sıra onda o aklayacak kendini. 2016 agustosta evlendim yasimda 23 . Annemin kizlik soyadının 3. Harfini söylersem tam olacak
Kendimi dinlemediğim halde baya belirti yaşıyorum ama testler negatif ve hamile olmadığıma eminim.Sık idrar benim gebelik belirtim habire wc gidiyorsam anla ki hamileyim öyle pek belirtim olmuyor :)
Öyle düşünme bilemezsin belki Rabbim bu ay sana da bir süpriz hazırlamıştır :) ben daha önceki gebeliğimde adet gördüm bildiğin adetin 3. Günü arkadaş zoruyla test yaptım hamileydim :)))Kendimi dinlemediğim halde baya belirti yaşıyorum ama testler negatif ve hamile olmadığıma eminim.
Döllenmeden sonraki 8.gün
Sana şunu söylim 2 gün önce yani 6. Gün negatifti8.günde çıktı demek vay canına. Peki bubu birde fazla testi olan arkadas hamile olmayan birine denetse
Sana şunu söylim 2 gün önce yani 6. Gün negatifti
Sana şunu söylim 2 gün önce yani 6. Gün negatifti
Benim gebelikte şekerim oluyor ondan evde cihazım vardı onunla parmağımı deldim 3 damla kan damlattım küćük çay tabağı da olur 3 damla da su damlalığın ucuyla karıştırıp damlalığa çektim sonra teste 3 damla damlattım :)Tebrik ederim canim vallahi şaşırdım peki nasil yaptin aydinlat bizi benim de yumurtlama dündü
Olur niye olmasın ben 10 gün geçe adet olduğum halde hamile olduğumu ögrenmiştim :)Kızlar ben hala olmadım ama hala negatif neden böyle anlamiyorum teste de güveniyorum ama hiç bu kadar gecikmezdi bölge olup hamile olabilir mıyım bilemedim
Normal adet mi olmuştun cnm sasirdimOlur niye olmasın ben 10 gün geçe adet olduğum halde hamile olduğumu ögrenmiştim :)
Aynen baya baya adetti yani :))Normal adet mi olmuştun cnm sasirdim
Benim gebelikte şekerim oluyor ondan evde cihazım vardı onunla parmağımı deldim 3 damla kan damlattım küćük çay tabağı da olur 3 damla da su damlalığın ucuyla karıştırıp damlalığa çektim sonra teste 3 damla damlattım :)
Adetim geçsin de hatta 6 haftayı bile beklerim çünkü kese yok bebek yok kan değerini öğrenip napcam kızımda ömrüm hastanede geçti zaten14 martta bende yapayim o zaman inşallah. Siz kan vermeye ne zaman gidersiniz :)