Bu ay şansım olsun Bebeğim benimle olsun

Ekleyen bacım beni de ekler misiniz ?
21 martta adet olacağım.:duduk:
Rahimde iltihap çıktı
Yarın kontrolüm var.
Bugün yumurtama bakıldı 2 cm yumurta kesesi mi neyse o seyden varmis güya süpermiş herşey. :ukala:Esimde zaten her erkek gibi mükemmel doğmuş. :KK59: Henüz o kontrole gitmedi . Iltihap gecsin sıra onda o aklayacak kendini.:63: 2016 agustosta evlendim yasimda 23 . Annemin kizlik soyadının 3. Harfini söylersem tam olacak:halay::halay:

Döllenmeden sonraki 8.gün

Eklentiler

• Screenshot_2017-03-07-07-25-34.jpg
    Screenshot_2017-03-07-07-25-34.jpg
    32,4 KB · Görüntüleme: 65
Canım seninle bat aynı.simdi çok heyecan yaptım inan.kendimden kan çıkartmaya cesaretjm olsa hemen denicem ama maalesef.gebekik belirtilerin varmiydi merak ettim.bende bel ve kasık ağrısı var ,gogudlerde hassasiyet ve şişme var
Sık idrar benim gebelik belirtim habire wc gidiyorsam anla ki hamileyim öyle pek belirtim olmuyor :)

Ekleyen bacım beni de ekler misiniz ?
21 martta adet olacağım.:duduk:
Rahimde iltihap çıktı
Yarın kontrolüm var.
Bugün yumurtama bakıldı 2 cm yumurta kesesi mi neyse o seyden varmis güya süpermiş herşey. :ukala:Esimde zaten her erkek gibi mükemmel doğmuş. :KK59: Henüz o kontrole gitmedi . Iltihap gecsin sıra onda o aklayacak kendini.:63: 2016 agustosta evlendim yasimda 23 . Annemin kizlik soyadının 3. Harfini söylersem tam olacak:halay::halay:
Hoşgeldin arkadaşım ekledim.

Sık idrar benim gebelik belirtim habire wc gidiyorsam anla ki hamileyim öyle pek belirtim olmuyor :)
Kendimi dinlemediğim halde baya belirti yaşıyorum ama testler negatif ve hamile olmadığıma eminim.

Kendimi dinlemediğim halde baya belirti yaşıyorum ama testler negatif ve hamile olmadığıma eminim.
Öyle düşünme bilemezsin belki Rabbim bu ay sana da bir süpriz hazırlamıştır :) ben daha önceki gebeliğimde adet gördüm bildiğin adetin 3. Günü arkadaş zoruyla test yaptım hamileydim :)))

Sana şunu söylim 2 gün önce yani 6. Gün negatifti

17 sinde Almanya ya gidiyoruz adet de 21 inde benim ucak oncesi ogrenmem süper olur vallahi. Ona gore gidip fitil vesaire alirim baska doktora soylerim. Devletteki doktora gitmek istemiyorum burada mecbur kalmadikca kadin dogumcular insani taniyor ve sinir ediyor

Tebrik ederim canim vallahi şaşırdım peki nasil yaptin aydinlat bizi benim de yumurtlama dündü
Benim gebelikte şekerim oluyor ondan evde cihazım vardı onunla parmağımı deldim 3 damla kan damlattım küćük çay tabağı da olur 3 damla da su damlalığın ucuyla karıştırıp damlalığa çektim sonra teste 3 damla damlattım :)

Kızlar ben hala olmadım ama hala negatif neden böyle anlamiyorum teste de güveniyorum ama hiç bu kadar gecikmezdi bölge olup hamile olabilir mıyım bilemedim

Kızlar ben hala olmadım ama hala negatif neden böyle anlamiyorum teste de güveniyorum ama hiç bu kadar gecikmezdi bölge olup hamile olabilir mıyım bilemedim
Olur niye olmasın ben 10 gün geçe adet olduğum halde hamile olduğumu ögrenmiştim :)

Israrla negatif ve bnim de ikinci olacak bir kizim var ayni o zamnki gibi belirtilerim adet olacak gibi hissetmoyorum ama negatifi görünce moralim bozuyo bugün de olmassam yarın doktorlara gidecem

Benim gebelikte şekerim oluyor ondan evde cihazım vardı onunla parmağımı deldim 3 damla kan damlattım küćük çay tabağı da olur 3 damla da su damlalığın ucuyla karıştırıp damlalığa çektim sonra teste 3 damla damlattım :)

14 martta bende yapayim o zaman inşallah. Siz kan vermeye ne zaman gidersiniz :)

14 martta bende yapayim o zaman inşallah. Siz kan vermeye ne zaman gidersiniz :)
Adetim geçsin de hatta 6 haftayı bile beklerim çünkü kese yok bebek yok kan değerini öğrenip napcam kızımda ömrüm hastanede geçti zaten

Back