- 4 Şubat 2010
- 3.764
- 727
- 163
Seni de listeye ekliyorum o zaman ☺2.Bebek isteyenlerde bu gün Ben de 2.yi istiyorum kızlar korunmayı bıraktık 1 ay olmadı 1 ay oldu düştü 1 ay korunduk bu ay yeniden istiyoruz BAT 14 Mart
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Seni de listeye ekliyorum o zaman ☺2.Bebek isteyenlerde bu gün Ben de 2.yi istiyorum kızlar korunmayı bıraktık 1 ay olmadı 1 ay oldu düştü 1 ay korunduk bu ay yeniden istiyoruz BAT 14 Mart
Yaa inşallah benim de öyle olur...Önceki gebeligimde bütün adet belirtilerini yaşamıştım. Bat gününmüş test yapabilirsin aslında ☺
İnşallah canım... O kadar ihtiyacım var ki o güzel haberi almaya...@KirmiziBasliksizKiz bize de haber ver merak ederim ben. İnşallah sonuç istediğin gibidir.
Olmasa bile üzülme inan böylesi daha hayırlıdır. Herkesin doğum ve ölüm tarihi bellidir. Eğer ki olmazsa bil ki bebeğin için yazılan doğum gününe daha zaman varmış..İnşallah canım... O kadar ihtiyacım var ki o güzel haberi almaya...
O günü ne zamandır bekliyorum bir bilsen :) Öyle tabiki canım, Rabbim hayırlı zamanda nasip etsin dedim hep, inşallah o zaman gelmiştir artıkOlmasa bile üzülme inan böylesi daha hayırlıdır. Herkesin doğum ve ölüm tarihi bellidir. Eğer ki olmazsa bil ki bebeğin için yazılan doğum gününe daha zaman varmış..
İnşallah o zaman bu zamandır ☺O günü ne zamandır bekliyorum bir bilsen :) Öyle tabiki canım, Rabbim hayırlı zamanda nasip etsin dedim hep, inşallah o zaman gelmiştir artık
Inşallahhhhhhhhhh :)İnşallah o zaman bu zamandır ☺
Teşekkür ederim ilk gibi heyecan yapıyorumSeni de listeye ekliyorum o zaman ☺
Al benden de okadarTeşekkür ederim ilk gibi heyecan yapıyorum
Dayanamadım test yaptım.. Maalesef negatif...@KirmiziBasliksizKiz bize de haber ver merak ederim ben. İnşallah sonuç istediğin gibidir.
Regl görene kadar umutsuzluk yok lütfen...Dayanamadım test yaptım.. Maalesef negatif...
Bir yanım çok kırgın, diğer yanım ümitvar...Regl görene kadar umutsuzluk yok lütfen...
Geç yumurtlamis olabilir misin?Kızlar bn bugün de olmadım dedim ki herhalde artık pozitif ama yoook gene negatif hiç de gecikmem niye böyle oluyo yaa
Meryem suresini okuyorum zaten canım.. Sagolasin... İnşallah rabbim hepimize nasip eder en kısa zamanda hayırlısıylaB BirGunesDoguyor Regl olana kadar ümit hep olsun. Benim 6 günüm var ama dayanamadım test yaptım ve tabiki sonuç negatif
Bu ay ümidim yok keza yumurtladigimi bile adamakilli hissedemedim. Regl olsam da kürlere başlasam diye bekliyorum. Bu arada söylemeden geçemeyeceğim.. Ben ilk gebeliğimde Meryem suresini okumaya başlamıştım ki 7. Günü hamile olduğumu öğrendim. Şiddetle tavsiye ederim, okuyun.
Amin inşallah.Meryem suresini okuyorum zaten canım.. Sagolasin... İnşallah rabbim hepimize nasip eder en kısa zamanda hayırlısıyla