- 31 Temmuz 2013
- 10.529
- 3.626
Waowwww
Rekorum bir ayda 16 kitap...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Waowwww
Ohoooo helal be helalRekorum bir ayda 16 kitap...
Ohoooo helal be helal
O zaman sizi özele davet ediyorum buyrun efenim :)Bu arada konu sahibesi olarak sizinle de tanışmak isterim.
bende bu ay superım şuan 5. kitabımı okuyorumAyın yarısına gelmedim 4. Kitabıma başlıyorum. 1 ay içinde ise 10 kitabı bulduğum oldu. Biraz da okuma hızıyla alakalı. Bir abla tanıyorum ayda 15 kitap oluyor. Ben birde kalın kalın kitaplar okurum en az sayfaların 300 sayfalı kitaplar.
Bende 7. Yi okuyorum7. Kitabımi okuyorum bu ay hatta 8 olur diye düşünüyorum yaşasın kitap okumak
Süperekim ayinin 9. kitabina basladim
Çak bir beslik yeni bir kitap aldım sürekli ortalıkta gördüm merak ettim eyvallah adı gormussundur belki okudum bakayım nasıl bisey o da 8. Kitabım olacakBende 7. Yi okuyorum
Yok görmedim hadi bakalım çok iyi bende kk dan bi arladaşla kitap kardeşliği yaptım(o bana kargoyla yolluyor ben okuyorum ona geri yolluyorum artı kendiminkilerdende yolluyorum o okuyo vs.) iyi oldu bu ay baya yollamıştı kk dan gene kitap alışverişi yapmıştım okunacak çok kitabım varÇak bir beslik yeni bir kitap aldım sürekli ortalıkta gördüm merak ettim eyvallah adı gormussundur belki okudum bakayım nasıl bisey o da 8. Kitabım olacak
Aynen bende ilk defa bu ay bu kadar okudum genelde en fazla 3-4 okurumher ay boyle olsa ne guzel olurdu :) hep evde ve bol bos vakte sahip olmanin getirileri bunlar da :)
A ne kadar güzel bir şey hem çokta mantıklı bu fikri beğendim benYok görmedim hadi bakalım çok iyi bende kk dan bi arladaşla kitap kardeşliği yaptım(o bana kargoyla yolluyor ben okuyorum ona geri yolluyorum artı kendiminkilerdende yolluyorum o okuyo vs.) iyi oldu bu ay baya yollamıştı kk dan gene kitap alışverişi yapmıştım okunacak çok kitabım var
Evet süper oldu benim içindeA ne kadar güzel bir şey hem çokta mantıklı bu fikri beğendim ben
Ben 7. Kitabımı okuyorum b uay acayip yoğundum ama her boş vakitte okudim1 tane bile bitiremedim.
Yorgunluktan. İşten güçten kafamı toparlayıp kitap bitiremiyorum.
Bundan kurtulmam lazım.