- 30 Mayıs 2022
- 1.730
- 2.190
- 63
90 a dayadım merdiveni boyum 1.70 hamile kaldigimda 80 kiloydum ve düzenli besleniyordum.Kilo bence en büyük engel yaKaç kilosonuzki
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
90 a dayadım merdiveni boyum 1.70 hamile kaldigimda 80 kiloydum ve düzenli besleniyordum.Kilo bence en büyük engel yaKaç kilosonuzki
Ooo maşallah o zaman daha kolay senin içinElhamdülillah çok şükür bir şey yok canısıı
Allahım inşallahhhOoo maşallah o zaman daha kolay senin için
1 dolu 1 boş şekilden yumurtlama dönemine göre yapmıyorum adet bittiği günün ertesi günü başlıyorum adet gününde 3 gün önce bırakıyorum adet bittince yumurtlama zamanından 1 hafta yada 5 gün önce birakiyorum ovalasyona bakmadım hamile kaldığım ay yumurtalama dönemi FLO uygulamasinda takip ettim yumurtlama döneminde 1 gün dolu 1 gün boş şeklinde yani yumurtlama dönemi bittikten 3 gün sonra tekrar başlayıp adete yakın yine aynı 1 gün durup bı gün oluyoduPeki afedersiniz hanımlar ilişki sıklığı nasıl olmalı hiç bir sorun sıkıntı yokken bu ovulasyon dönemini nasıl değerlendirmek gerekiyor
Bende 29 yaşındayım canım öyle düşünme nasip ne zaman olursa o zaman olur stres yapma kafanı dagitmak için farklı şeylerle ugras yürüyüş spor yap ben dil kursuna gidiyordum sonra eve gelip temizlik yapıp yürüyüş yapıp market alışverişi yapıp eve gelip yemek yapardım öyle öyle unuttugum ay olduBıraktım zaten canim benim yaş 28 ondan da stres yapiyorum içimde hep bı dusunce var işte geç mi kaldım diye
O zaman yumurtlama dönemine 5 gün kala hiç bir şey yok yumurtlama günü bir dolu bir boş olarak yapılacak doğru mudur1 dolu 1 boş şekilden yumurtlama dönemine göre yapmıyorum adet bittiği günün ertesi günü başlıyorum adet gününde 3 gün önce bırakıyorum adet bittince yumurtlama zamanından 1 hafta yada 5 gün önce birakiyorum ovalasyona bakmadım hamile kaldığım ay yumurtalama dönemi FLO uygulamasinda takip ettim yumurtlama döneminde 1 gün dolu 1 gün boş şeklinde yani yumurtlama dönemi bittikten 3 gün sonra tekrar başlayıp adete yakın yine aynı 1 gün durup bı gün oluyodu
Evet adet bitince başla yumurtalama dönemine 5 gün kala bırak yat uzan olayı hiç yapmadım ilişkiden sonra kalkıp oturdum 5 gün neden dersen spermin kalitesi için o kadar ara veriyodumO zaman yumurtlama dönemine 5 gün kala hiç bir şey yok yumurtlama günü bir dolu bir boş olarak yapılacak doğru mudur
Çok teşekkürlerEvet adet bitince başla yumurtalama dönemine 5 gün kala bırak yat uzan olayı hiç yapmadım ilişkiden sonra kalkıp oturdum 5 gün neden dersen spermin kalitesi için o kadar ara veriyodum
İnşallah güzel haberler verirsiniz 30 dk günlük yürüyüş yapmayı deneyin bı de avakado yedim günlük o da fayda etti ve havuç tükettim günlük yumurta çatlaması için inşallah faydasi olurÇok teşekkürlerbat 1 mart eğer regl olursam bu yöntemi deneyeceğim canım
![]()
Gün aşırı değerlendirin, muhakkak denk gelirPeki afedersiniz hanımlar ilişki sıklığı nasıl olmalı hiç bir sorun sıkıntı yokken bu ovulasyon dönemini nasıl değerlendirmek gerekiyor
İnşallahGün aşırı değerlendirin, muhakkak denk gelir
İnşallah güzel haberler veririmİnşallah güzel haberler verirsiniz 30 dk günlük yürüyüş yapmayı deneyin bı de avakado yedim günlük o da fayda etti ve havuç tükettim günlük yumurta çatlaması için inşallah faydasi olur
benden de o kadarBu stresten uzak durma ve umursamama nasıl yapılıyo biri bana öğretsin lütfen yaben yapamıyorum
Evet yaaabenden de o kadarlütfen söylesin bilen biri
ziraa günler geçiyor![]()
Hamile olan arkadaşlar, bebek istedikten kaç ay sonra hamilelik haberini öğrendiniz