- 9 Ocak 2015
- 19.386
- 80.618
- 798
senin kitapların kaç sayfalıkNisan ayını 11 kitap ile kapattım. Gerçi 3-4 tanesi hikayeydi. 1 saat içinde bitti
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
senin kitapların kaç sayfalıkNisan ayını 11 kitap ile kapattım. Gerçi 3-4 tanesi hikayeydi. 1 saat içinde bitti
senin kitapların kaç sayfalık
kitap seçimi çok güzel tebrik ederim çok örnek birisin bırak 11 kitap okumayı 2 kıtabı 1 ayda anca okuyorum arttırmam gerekBab-ı Aşk - 243 sayfa
Robinson Crusoe - 336 sayfa
Türklerin Tarihi - 320 sayfa
Bab-ı Esrar - 396 sayfa
Satranç - 80 sayfa
Çakıcı'nın İlk Kurşunu - 148 sayfa
Martı Jonathan Livingston - 96 sayfa
Yabancı - 119 sayfa
Nutuk - 638 sayfa
Beyaz Zambaklar Ülkesinde - 240 sayfa
Siz Kimi Kandırıyorsunuz - 380 sayfa
Nisan ayı bunlardan ibaret..
kitap seçimi çok güzel tebrik ederim çok örnek birisin bırak 11 kitap okumayı 2 kıtabı 1 ayda anca okuyorum arttırmam gerek
Bülbülü Öldürmek kitabını merak ediyorum?okudunuz mu?tavsiye eder misiniz?Elimde "Doktor Jivago" ve "Bülbülü Öldürmek" var, galiba Bülbülü Öldürmek'ten başlayacağım..
Sen hangi kitabı okuyorsun?
Kusura bakma bildirim gelmemiş öesajını yeni gördüm bende uzuuun zamamdır tv izlemiyorum ama telde özellikle kk da çok takışdığımdan az okuyorum maalesefbenim vaktim bol. işe giderken servis kullanıyorum. serviste okuyorum günde 1,5 saat. TV izlemiyorum.
Zaten TV izlemeyi bırakınca okuyorsun, akıyor. Gerçi artık yaz geldi sayılır, sosyalleşme daha fazla oluyor haliyle. Okumaya çok vakit ayıramam.
Önerim çantanda mutlaka bir kitap bulundur. Yolda geçen vakit çok güzel değerleniyor. Kafede arkadaş beklerken vs okursun. İster istemez 6-7 kitaba çıkarsın.
benim vaktim bol. işe giderken servis kullanıyorum. serviste okuyorum günde 1,5 saat. TV izlemiyorum.
Zaten TV izlemeyi bırakınca okuyorsun, akıyor. Gerçi artık yaz geldi sayılır, sosyalleşme daha fazla oluyor haliyle. Okumaya çok vakit ayıramam.
Önerim çantanda mutlaka bir kitap bulundur. Yolda geçen vakit çok güzel değerleniyor. Kafede arkadaş beklerken vs okursun. İster istemez 6-7 kitaba çıkarsın.
Kitap okumanın zorlaması olmaz bazı insanlar gerçekten kitap aşığıdır.ben okul yıllarımda her tenefüste elimde bir roman bi bankta oturur okur okurdum hep.hala kitabımı çantama atmadan dışarı çıkmam.yastığımın yanında,elimin altında,gözümün önünde hep kitap ve en çok kitaba ğara harcarım,kıyarım kiyafet vs. Alınca ah ben bunla şu şu kitabı alırıdım derim kitap okumak bi tutkusur bi rüzgarına kapıldın mı tamam işte sen kitap tutkunu olmuşsundur..Bi ara heveslenmistim kitap okumaya, bir kitabı bir kac haftada bitirmeye gayret ediyordum. Sonra okulum başladı ve ders kitapları sayesinde binlerce sayfa okudum. Özenirim elinde kitapla gezenlere ama nerdeee bende o alışkanlık istek..
Kitap okumanın zorlaması olmaz bazı insanlar gerçekten kitap aşığıdır.ben okul yıllarımda her tenefüste elimde bir roman bi bankta oturur okur okurdum hep.hala kitabımı çantama atmadan dışarı çıkmam.yastığımın yanında,elimin altında,gözümün önünde hep kitap ve en çok kitaba ğara harcarım,kıyarım kiyafet vs. Alınca ah ben bunla şu şu kitabı alırıdım derim kitap okumak bi tutkusur bi rüzgarına kapıldın mı tamam işte sen kitap tutkunu olmuşsundur..
Teşekkür ederim... Sizde okuyun! Kitap okumamak çok büyük bir eksikliktir...Ne mutlu size bol kitapli günler dilerim
Teşekkür ederim... Sizde okuyun! Kitap okumamak çok büyük bir eksikliktir...Ne mutlu size bol kitapli günler dilerim
Teşekkür ederim... Sizde okuyun! Kitap okumamak çok büyük bir eksikliktir...
Teşekkür ederim... Sizde okuyun! Kitap okumamak çok büyük bir eksikliktir...
Biliyorum.. Dilerim, inşallah
Tebrikler ben daha 1 tane bile okumadım