• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bu ay kaç kitap okudunuz?

senin kitapların kaç sayfalık

Bab-ı Aşk - 243 sayfa
Robinson Crusoe - 336 sayfa
Türklerin Tarihi - 320 sayfa
Bab-ı Esrar - 396 sayfa
Satranç - 80 sayfa
Çakıcı'nın İlk Kurşunu - 148 sayfa
Martı Jonathan Livingston - 96 sayfa
Yabancı - 119 sayfa
Nutuk - 638 sayfa
Beyaz Zambaklar Ülkesinde - 240 sayfa
Siz Kimi Kandırıyorsunuz - 380 sayfa

Nisan ayı bunlardan ibaret..

Bab-ı Aşk - 243 sayfa
Robinson Crusoe - 336 sayfa
Türklerin Tarihi - 320 sayfa
Bab-ı Esrar - 396 sayfa
Satranç - 80 sayfa
Çakıcı'nın İlk Kurşunu - 148 sayfa
Martı Jonathan Livingston - 96 sayfa
Yabancı - 119 sayfa
Nutuk - 638 sayfa
Beyaz Zambaklar Ülkesinde - 240 sayfa
Siz Kimi Kandırıyorsunuz - 380 sayfa

Nisan ayı bunlardan ibaret..
kitap seçimi çok güzel tebrik ederim çok örnek birisin bırak 11 kitap okumayı 2 kıtabı 1 ayda anca okuyorum arttırmam gerek

kitap seçimi çok güzel tebrik ederim çok örnek birisin bırak 11 kitap okumayı 2 kıtabı 1 ayda anca okuyorum arttırmam gerek

benim vaktim bol. işe giderken servis kullanıyorum. serviste okuyorum günde 1,5 saat. TV izlemiyorum.

Zaten TV izlemeyi bırakınca okuyorsun, akıyor. Gerçi artık yaz geldi sayılır, sosyalleşme daha fazla oluyor haliyle. Okumaya çok vakit ayıramam.

Önerim çantanda mutlaka bir kitap bulundur. Yolda geçen vakit çok güzel değerleniyor. Kafede arkadaş beklerken vs okursun. İster istemez 6-7 kitaba çıkarsın.

benim vaktim bol. işe giderken servis kullanıyorum. serviste okuyorum günde 1,5 saat. TV izlemiyorum.

Zaten TV izlemeyi bırakınca okuyorsun, akıyor. Gerçi artık yaz geldi sayılır, sosyalleşme daha fazla oluyor haliyle. Okumaya çok vakit ayıramam.

Önerim çantanda mutlaka bir kitap bulundur. Yolda geçen vakit çok güzel değerleniyor. Kafede arkadaş beklerken vs okursun. İster istemez 6-7 kitaba çıkarsın.
Kusura bakma bildirim gelmemiş öesajını yeni gördüm bende uzuuun zamamdır tv izlemiyorum ama telde özellikle kk da çok takışdığımdan az okuyorum maalesef :(

ya ben bazen dışarıda kitap taşımaya korkuyorum kitapların uçları hemen atıyor ve üzülüyorum bu duruma sizinde öyle oluyor mu çantada taşırken yoksa kılıf mı kullanıyorusnz

Haziran ayında 3 kita okudum :KK51:
İdare eder işte :))
1.betty mahmudi_çocuk sevgisi uğrunA
2.şah ve sultan_islender pala
3.leyla ile mecnun_fizuli

Bi ara heveslenmistim kitap okumaya, bir kitabı bir kac haftada bitirmeye gayret ediyordum. Sonra okulum başladı ve ders kitapları sayesinde binlerce sayfa okudum. Özenirim elinde kitapla gezenlere ama nerdeee bende o alışkanlık istek..

Bi ara heveslenmistim kitap okumaya, bir kitabı bir kac haftada bitirmeye gayret ediyordum. Sonra okulum başladı ve ders kitapları sayesinde binlerce sayfa okudum. Özenirim elinde kitapla gezenlere ama nerdeee bende o alışkanlık istek..
Kitap okumanın zorlaması olmaz bazı insanlar gerçekten kitap aşığıdır.ben okul yıllarımda her tenefüste elimde bir roman bi bankta oturur okur okurdum hep.hala kitabımı çantama atmadan dışarı çıkmam.yastığımın yanında,elimin altında,gözümün önünde hep kitap ve en çok kitaba ğara harcarım,kıyarım kiyafet vs. Alınca ah ben bunla şu şu kitabı alırıdım derim :D kitap okumak bi tutkusur bi rüzgarına kapıldın mı tamam işte sen kitap tutkunu olmuşsundur..

Kitap okumanın zorlaması olmaz bazı insanlar gerçekten kitap aşığıdır.ben okul yıllarımda her tenefüste elimde bir roman bi bankta oturur okur okurdum hep.hala kitabımı çantama atmadan dışarı çıkmam.yastığımın yanında,elimin altında,gözümün önünde hep kitap ve en çok kitaba ğara harcarım,kıyarım kiyafet vs. Alınca ah ben bunla şu şu kitabı alırıdım derim :KK70: kitap okumak bi tutkusur bi rüzgarına kapıldın mı tamam işte sen kitap tutkunu olmuşsundur..

Ne mutlu size :KK54: bol kitapli günler dilerim :nazar:

Bu ay okuduğum kitaplar
image.jpg

Back