• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bu ay kaç kitap okudunuz?

Zamanım yok diye birley yok bence böyle bir cümle olmamalı var ama istek yok :KK70:
bende üniversite dönemindee ders kitaplarından başka kitap okumaya pek fırsatım kalmıyordu. O ara okumayı bırakmıştım. Üniversite döneminde hep klasik ve kişisel gelişim kitaplarını okuma girişimlerinde bulunmuştum haliyle sonucunda kitaplar hep yarım kalmıştı .Sonra film dizi tadında aşk kitapları ile başladım devamı geldi :D

bende üniversite dönemindee ders kitaplarından başka kitap okumaya pek fırsatım kalmıyordu. O ara okumayı bırakmıştım. Üniversite döneminde bir ara hep klasik ve kişisel gelişim kitaplarını okuma girişimlerinde bulunmuştum haliyle sonucunda kitaplar hep yarım kalmıştı .Sonra film dizi tadında aşk kitapları ile başladım devamı geldi :KK70:

bu ay değil bu yaz boyunca kitap okuyamadım..... çok üzgünüm çalışşşşşşş çalışşş kapitalizm çok yoruldum.

Ben İspanyolca öğrenmeye merak sardım. O yüzden bu ay sadece 1 kitap okudum. Kitap okumakta yavaşladım. İspanyolca ders kitaplarımı çalışıyorum onun yerine. :))

Back