- 24 Haziran 2015
- 186
- 131
- 33
Zaman mı yok yoksa okumaya başladığınız kitap mı sıkıcı?Tebrikler ben daha 1 tane bile okumadım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Zaman mı yok yoksa okumaya başladığınız kitap mı sıkıcı?Tebrikler ben daha 1 tane bile okumadım
Zamanım yok diye birley yok bence böyle bir cümle olmamalı var ama istek yokZaman mı yok yoksa okumaya başladığınız kitap mı sıkıcı?
bende üniversite dönemindee ders kitaplarından başka kitap okumaya pek fırsatım kalmıyordu. O ara okumayı bırakmıştım. Üniversite döneminde hep klasik ve kişisel gelişim kitaplarını okuma girişimlerinde bulunmuştum haliyle sonucunda kitaplar hep yarım kalmıştı .Sonra film dizi tadında aşk kitapları ile başladım devamı geldiZamanım yok diye birley yok bence böyle bir cümle olmamalı var ama istek yok
bende üniversite dönemindee ders kitaplarından başka kitap okumaya pek fırsatım kalmıyordu. O ara okumayı bırakmıştım. Üniversite döneminde bir ara hep klasik ve kişisel gelişim kitaplarını okuma girişimlerinde bulunmuştum haliyle sonucunda kitaplar hep yarım kalmıştı .Sonra film dizi tadında aşk kitapları ile başladım devamı geldi
Kateri matemi bende okudum mükemmeldisultanı oldurmek , ask kopeklıktır , katre ı matem , yılanı oldurseler =4 tane
4 tane okumusum augustosta
2 tane.
sultanı oldurmek , ask kopeklıktır , katre ı matem , yılanı oldurseler =4 tane
Maalesef sadece 4 tane okudum.
Kızlar çok iyisinizSimdilik 2
Waoww bu süper tebriklerBen İspanyolca öğrenmeye merak sardım. O yüzden bu ay sadece 1 kitap okudum. Kitap okumakta yavaşladım. İspanyolca ders kitaplarımı çalışıyorum onun yerine. :))
WaowwwwEylül'de 7 kitap okudum.