- 14 Ocak 2015
- 18.645
- 26.247
- 34
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kesinlikle piraye-Canan tan kitabı :)Bu ay icinde.
Sarah jio- Yagmur sonrasi
Dort gunde bitti.. simdi vakit buldukca cocuk yetistirme kitaplarina bakiyorum..
Guclu surekleyici bir kitap onerisi ariyorum.
Onuda ogrenciyken 3 gecede bitirmistim :) unutulmazlar arasinda :)Kesinlikle piraye-Canan tan kitabı :)
Sinan akyüz-piruze ??Onuda ogrenciyken 3 gecede bitirmistim :) unutulmazlar arasinda :)
Hayir okumadim.. :)Sinan akyüz-piruze ??
Rica ederim piraye kadar sürükleyici emin olHayir okumadim.. :)
Ama duydumm yorumlara bakip alirim ozaman tesekkurler :)
Sarah jioya hayranım kitapları çok akıcıSarah jio -Agapi okuyorum az kaldi.
Bende :) bu bitince son cikan kitabini da aldim ona baslicam.Sarah jioya hayranım kitapları çok akıcı
Ne güzeldir şimdi onun kokusu yaaaa olsada yesekBende :) bu bitince son cikan kitabini da aldim ona baslicam.
Bebegim var 7aylik.. geceleri okuyorumm mutlaka
Haha ben yerim yerinee spora gidiyorum simdii 1 saat ne zorrrr anlatamaam :)Ne güzeldir şimdi onun kokusu yaaaa olsada yesek
Kolay gelsin iyi bilirim çok yorucu tebrikler sana canım bebeğin çok şanslı kültürlü hayatını verimli geçiren bir annesin artık kadınlar kendi o kadar boşladı ki üzülüyorumHaha ben yerim yerinee spora gidiyorum simdii 1 saat ne zorrrr anlatamaam :)
Bu ay hepimizin üzerinde bi şey vardı galiba hepimiz az okumuşuzbende 3. kitaba yeni başlayabildim
kasıma devlet - platon la veda ediyorum umarım 2015 bitmeden biter :)
Bu ay hepimizin üzerinde bi şey vardı galiba hepimiz az okumuşuz
Benimde yaaynen aynen elim gitmedi kitaba resmen
Benimde ya