- 19 Şubat 2010
- 40.776
- 32.772
- 798
- Konu Sahibi medd_cezir
- #1.681
soğan kurunu duydum evet ama ben ıcememkı onuu ıyqqq.. ama daha 1 hafta gelmesse mecburen denıcem bakalmm :////
öyle deme bende senin gibi düsünüyodum

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
soğan kurunu duydum evet ama ben ıcememkı onuu ıyqqq.. ama daha 1 hafta gelmesse mecburen denıcem bakalmm :////
öyle deme bende senin gibi düsünüyodum,evet ilk ictigimde cok midem bulandi icmiycem artik dedim sonra burnunu kapat ic dediler öyle yaptim bide gözlerimi kapadim su niyetine ictim,simdi alistim sürekli olsa icerim,
hemde zayiflatiyo.simdi de zayiflamak icin yapacam
tatlımm bıde sey sorcam bu kıstlerı netten arastrdm ama pek aydınlatıcı olmadı.. senn cevrende varmıydı bole kıst fılan olan.. sımdı o kıst kayboluncamı ben adet olucam :) benden mesela akıntı gelıo beyaz seffaf onlar hep kısttenmı ?
denıcem bakalmmDD kadın olmak cok zor
![]()
söyle söylüm adet olman gerekiyoki kist adetle kaybolabilsin. eger adet olmazsan adet söktürücü kullanip adet olman gerekiyor.canim sen in mutlaka iyi bi doktora gitmen lazim.kendin olamazsan en azindan adet söktürücü verir adet olursan belki kistten de kurtulursun...asllinda cok fazla bekleme cünkü zaman aleyhimize isliyor...![]()
daha 1 hafta beklıyım olmassa baska bı doktora gıdeym ben o zaman :))) bu benm slk doktr onemlı bı kıst degıl dıyıp ılacta vermedı bana ufufffff :/
lütfen bi doktorla yetinme baska doktorlarin görüslerinide al..cünkü hepsi ayni tecrübede olmuyor.bazisi bastan savma yapiyor,onlarin umrundami biz adet görmüsüz görmemisiz...sadece onlarin dedikleriyle yetinmeyip kendimizde arastirip mücadele etmeliyiz
![]()
hadı sumeyye gzl haberler ver bızee![]()
rosecim bu sessizlik korkutuyo beni:18::18:
wala pc basında bende sayfayı yenıleyıp duruorm :18::18:
yazmak istemiyo galiba daha fazlada bekleyemecegimonun icin bekledik ama o bizim icin yazmiyo bile
![]()
belkıde yazdıkları uzundur ne bılımm yaa( catlıcam sımdı burdaa
![]()
rabbim şifa versin inşallah canım.ama ilk defa duydum bende.hoşgeldin bu aradainşallah hepimizin ekimde hayalleri gerçekleşir
![]()