• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bu ay da olmadı :((( ekim de anne adayı olmak ümidiyle...

Arkadaslar özur dilerimm tip merkeznde telefondan grdim nete baktm size beklettim ama sonuc gec cikti. korktugum gibi cnm bebek yerlestikten kisa sure sonra kanama oldu yeri bozuldu bebek bi vardi smdi yokk:((((( aglamak istemiyrm sok oldum mahvoldumm

son bı kez gırıp bakayım dedım keske gırmeseydım :((((
napaLım cnm kader işte hayırlısı buymus sen ıyı olda ... bende ılk gunler delırcek gıbı olmustum ama gectı.. zor ama uzuluncede bısı farketmıo bısı deısmıo cnm sımdı ben sana ne desem bos bılıorm ama Allah yardmcn olsn .. hep beraber atlatıcaz ıns.

kızlar öncellikle gece habersiz çıktığım icin kusuruma bakmayın.net arıza verince telden de giremedim
yaa sümeyyeme ne olmus.okudum önce sevindim sonra üzüldüm.sabah sabah gün kötü basladım:-(
sumeyye üzme kendini ne olur.Rabbim herseyin hayırlısını bilir.belki simdi üzgùnsün ama ilerde büyük mutluluklar yasayacaksin.hepimiz yasayacagiz insallahh

Arkadaslar özur dilerimm tip merkeznde telefondan grdim nete baktm size beklettim ama sonuc gec cikti. korktugum gibi cnm bebek yerlestikten kisa sure sonra kanama oldu yeri bozuldu bebek bi vardi smdi yokk:((((( aglamak istemiyrm sok oldum mahvoldumm

Bitanem ne desem bilmiyorum, çok zoe biliyorum ama nolur ümidini kaybetme. Hem biz hep hayırlısını istemedik mi, hayırlısı buymuş demek kİ. Rabbimin vardır bi bildiği O'na sığın ve bol bol dua et..

kızlar öncellikle gece habersiz çıktığım icin kusuruma bakmayın.net arıza verince telden de giremedim
yaa sümeyyeme ne olmus.okudum önce sevindim sonra üzüldüm.sabah sabah gün kötü basladım:-(
sumeyye üzme kendini ne olur.Rabbim herseyin hayırlısını bilir.belki simdi üzgùnsün ama ilerde büyük mutluluklar yasayacaksin.hepimiz yasayacagiz insallahh

Günaydın canımmmmmm.. Aynen vallla ben de gece haberi almadan merakla yattım ama çok kötü bi geceydi:(

canım çok üzüldüm inan ki.. ama üzme kendini herseyde bi hayır vardır..rabbim ne eylerse güzel eyler.. daha ne bebişlerin olur..

sümeyyem benim çok üzüldüm kıyamam ben sana..ne olursa olsun beterin beteri vardır.sakın kendini salma canım .demekki kısmet değilmiş doğru zaman için bekliyoruz hep değilmi.demekki bugün içinde hayırlısı buymuş.ettiğimiz dualarda nezaman hayırlısıyla demedik hiç.her kötü durumdada vardır bir hayır canım benim.burda hep beraber atlatıcaz bu durumuda inşallah canım.

valla ekim 10 çikolata günüm ama olacagım eminim belirtiler başladı şimdiden bende gün yaklaştıkca midem agrır karnım şişer hepsi başladı

hayırlısı olsun canım .hamile kalmadığımız aylar tam günümüzde olalımki yeni umutlara çalışmalara bir an önce başlayalım hemen:34:

günaydınn herkese :3: dün gece kötü şeyler olmuş..sümeyyeye ben de geçmiş olsun diyorum, allahım her şeyin en hayırlısını verir, biz ne kadar çabalasak da hayırlı değilse zamanı değilse olmuyor işte

sümeyyecim gecmis olsun :5:ne bileyim bizde bilerek yazmadigini sandik:50:.canim benim bu senin 2 .düsügün ben bu düsüklerin sebepsiz olduguna inanamiyorum ,doktorunla konus ve artik size test yapsin.esinle ikinize kromozom testi sana da ayrica kan pihtilasma testi yapsin bence bu düsükler sebepsiz degil,bak ben ikinci düsügümden sonra bütün testleri yaptirdim kan pihtilasmasi cikti.lütfen bu söylediklerimi dikkate al .testlerini yaptirmadan bi daha hamile kalma kesinlikle. :54:

aranıza yeni katıldım.çok bilgilendirici bir forum olduğunu söylemeden geçemeyeceğim.ben de pko hastasıyım. ( incili kadınlar diyorlar bize.ben bu adı daha çok seviyorum )
3 yıllık evliyim.2 yıldır çocuk sahibi olmaya çalışıyoruz.standart tedavi bende deuygulandı ( klomen-pregnyl-duphaston )hatta aşılama da denendi ama olumlu bir sonuç alamadık.6 aydır tedaviye ara vermiştim bu ay yeniden başlayacağız bakalım.salı günü doktora gideceğim.yine aynı tedaviyi uygulayacak biliyorum umarım bu defa başarırız.aynı anda şu hayıt suyunu da kullanacağım bakalım neler olacak.gelişmeleri bildiririm.umarım isteyen herkes kavuşur bebişlerine.allah dualarımızı duyuyor biliyorum ama vakti saati gelmeden olmuyor hiç bir şey.allah hepimizin yardımcısı olsun.

aranıza yeni katıldım.çok bilgilendirici bir forum olduğunu söylemeden geçemeyeceğim.ben de pko hastasıyım. ( incili kadınlar diyorlar bize.ben bu adı daha çok seviyorum )
3 yıllık evliyim.2 yıldır çocuk sahibi olmaya çalışıyoruz.standart tedavi bende deuygulandı ( klomen-pregnyl-duphaston )hatta aşılama da denendi ama olumlu bir sonuç alamadık.6 aydır tedaviye ara vermiştim bu ay yeniden başlayacağız bakalım.salı günü doktora gideceğim.yine aynı tedaviyi uygulayacak biliyorum umarım bu defa başarırız.aynı anda şu hayıt suyunu da kullanacağım bakalım neler olacak.gelişmeleri bildiririm.umarım isteyen herkes kavuşur bebişlerine.allah dualarımızı duyuyor biliyorum ama vakti saati gelmeden olmuyor hiç bir şey.allah hepimizin yardımcısı olsun.

canim benim sanada gecmis olsun:50:aramiza hos geldin:16::16::16:insaallah hepimiz yavrularimiza hayirlisiyla kavusuruz....:16:incili kadinlar denildigini ilk defa senden duyuyorum:53:ne güzel bi ad koymuslar:52:ama yinede insaallah bu hastaliktan kurtulursunda sadece kendi adini kullanirsin....:9::9::9:

Son düzenleme:

merhabalar ben de dün tanıştım bu topikle..benzer yanlarımız çok. 4yıllık evliyim, 2 yıldır da bebiş istiyoruz.pko hastasıyım(ismi de çok sevdim) :) adet düzensizliği var ama 2 aydır hayıt suyu içiyorum veeee adetim düzeldi 2 aydır tam günümde oluyorum ve de çok sancılı geçen adetimde hiç sancı çekmedim..üstelik bu hayıtın yumurtlamaya da etkisi varmış..2 gün önce ovulasyon günümdü ve ciddi anlamda hissettim, sol kasığımda batma ve seyirme vardı, faydasını görüyorum yani..hayırlısı olsun hakkımızda.. sevgiler:16:

merhabalar ben de dün tanıştım bu topikle..benzer yanlarımız çok. 4yıllık evliyim, 2 yıldır da bebiş istiyoruz.pko hastasıyım(ismi de çok sevdim) :) adet düzensizliği var ama 2 aydır hayıt suyu içiyorum veeee adetim düzeldi 2 aydır tam günümde oluyorum ve de çok sancılı geçen adetimde hiç sancı çekmedim..üstelik bu hayıtın yumurtlamaya da etkisi varmış..2 gün önce ovulasyon günümdü ve ciddi anlamda hissettim, sol kasığımda batma ve seyirme vardı, faydasını görüyorum yani..hayırlısı olsun hakkımızda.. sevgiler:16:

merhaba.umarım anlattığın gibi bana da faydası olur bu suyun.az evvel kayınvalidem aksuvit polen kapsüllerinden almış onu getirdi.madem bi iş yapıyoruz tam olsun bari bunu da iç dedi.inşallah işe yarar da bende alırım kucağıma bebişimi.
allah sana da tüm isteyenlere de versin en kısa zamanda. inşallah yüzümüz güler bizim de

Back
X