• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bu ay da olmadı :((( ekim de anne adayı olmak ümidiyle...

soğan kurunu duydum evet ama ben ıcememkı onuu ıyqqq.. ama daha 1 hafta gelmesse mecburen denıcem bakalmm :////

öyle deme bende senin gibi düsünüyodum:27:,evet ilk ictigimde cok midem bulandi icmiycem artik dedim sonra burnunu kapat ic dediler öyle yaptim bide gözlerimi kapadim su niyetine ictim,simdi alistim sürekli olsa icerim,:52:hemde zayiflatiyo.simdi de zayiflamak icin yapacam

öyle deme bende senin gibi düsünüyodum:27:,evet ilk ictigimde cok midem bulandi icmiycem artik dedim sonra burnunu kapat ic dediler öyle yaptim bide gözlerimi kapadim su niyetine ictim,simdi alistim sürekli olsa icerim,:52:hemde zayiflatiyo.simdi de zayiflamak icin yapacam

denıcem bakalmm :D:DDD kadın olmak cok zor :52::52:

tatlımm bıde sey sorcam bu kıstlerı netten arastrdm ama pek aydınlatıcı olmadı.. senn cevrende varmıydı bole kıst fılan olan.. sımdı o kıst kayboluncamı ben adet olucam :) benden mesela akıntı gelıo beyaz seffaf onlar hep kısttenmı ?

söyle söylüm adet olman gerekiyoki kist adetle kaybolabilsin. eger adet olmazsan adet söktürücü kullanip adet olman gerekiyor.canim sen in mutlaka iyi bi doktora gitmen lazim.kendin olamazsan en azindan adet söktürücü verir adet olursan belki kistten de kurtulursun...asllinda cok fazla bekleme cünkü zaman aleyhimize isliyor...:16:

söyle söylüm adet olman gerekiyoki kist adetle kaybolabilsin. eger adet olmazsan adet söktürücü kullanip adet olman gerekiyor.canim sen in mutlaka iyi bi doktora gitmen lazim.kendin olamazsan en azindan adet söktürücü verir adet olursan belki kistten de kurtulursun...asllinda cok fazla bekleme cünkü zaman aleyhimize isliyor...:16:

daha 1 hafta beklıyım olmassa baska bı doktora gıdeym ben o zaman :))) bu benm slk doktr onemlı bı kıst degıl dıyıp ılacta vermedı bana ufufffff :/

daha 1 hafta beklıyım olmassa baska bı doktora gıdeym ben o zaman :))) bu benm slk doktr onemlı bı kıst degıl dıyıp ılacta vermedı bana ufufffff :/

lütfen bi doktorla yetinme baska doktorlarin görüslerinide al..cünkü hepsi ayni tecrübede olmuyor.bazisi bastan savma yapiyor,onlarin umrundami biz adet görmüsüz görmemisiz..:19:.sadece onlarin dedikleriyle yetinmeyip kendimizde arastirip mücadele etmeliyiz:15:

lütfen bi doktorla yetinme baska doktorlarin görüslerinide al..cünkü hepsi ayni tecrübede olmuyor.bazisi bastan savma yapiyor,onlarin umrundami biz adet görmüsüz görmemisiz..:19:.sadece onlarin dedikleriyle yetinmeyip kendimizde arastirip mücadele etmeliyiz:15:

hayatımda ılk defa yasıyorum boyle seyler napcamı bılemedım wala .. Allah yardımcımız olsun.... :(

belkıde yazdıkları uzundur ne bılımm yaa :(( catlıcam sımdı burdaa :27:

ya biz ondan sadece nasil diye bi cümle bekliyoruz.:50:zaten online degil cikti galiba:50: .bizde cikalim .bosuna bekledik.küstüm ben onla...ne olurdu bi ses verseydi...:50:

Son düzenleme:
iyi geceler canim benim ben cikacam,:50:sende bekleme artik istersen.:50:...yazmayacak galiba...

Arkadaslar özur dilerimm tip merkeznde telefondan grdim nete baktm size beklettim ama sonuc gec cikti. korktugum gibi cnm bebek yerlestikten kisa sure sonra kanama oldu yeri bozuldu bebek bi vardi smdi yokk:((((( aglamak istemiyrm sok oldum mahvoldumm

rabbim şifa versin inşallah canım.ama ilk defa duydum bende.hoşgeldin bu arada:16:inşallah hepimizin ekimde hayalleri gerçekleşir:49:

valla ekim 10 çikolata günüm ama olacagım eminim belirtiler başladı şimdiden bende gün yaklaştıkca midem agrır karnım şişer hepsi başladı

Back
X