• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bu ay da olmadı :((( ekim de anne adayı olmak ümidiyle...

okudum canım ya ne çok konuşmussunuz öyle:32:yoruldum vallahi

daha medcezir ve 8scorpions yorgun olmasalardi daha cok kaynatacaktik,:52:ama yorgunlarmis yatmaya gittiler.:5:belki bi ara 8scorpions ben gelebilirim dedi.bu gün topik ikimizin,istedigimiz herseyi yazalim.:27:sümeyyede hic gelmedi:5:diger kizlarda yok :51:ne oldu bunlara yav...:44::44:

daha medcezir ve 8scorpions yorgun olmasalardi daha cok kaynatacaktik,:52:ama yorgunlarmis yatmaya gittiler.:5:belki bi ara 8scorpions ben gelebilirim dedi.bu gün topik ikimizin,istedigimiz herseyi yazalim.:27:sümeyyede hic gelmedi:5:diger kizlarda yok :51:ne oldu bunlara yav...:44::44:

uyumuşlardır eminim :9::9::9: sümeyyede benle başka bi topikteydi bebek için meryem suresi okuyoduk onu yetiştiriyo olabılır:34: biz konuşalım canım .bu arada hnk da yok bebeği iyileşmedimi acep daha:50:

simdi morali bozuk ondan insaallah rosecim kendisini toparlayacak tekrardan bebisi icin ugrasacak:16::16:

uyumuşlardır eminim :9::9::9: sümeyyede benle başka bi topikteydi bebek için meryem suresi okuyoduk onu yetiştiriyo olabılır:34: biz konuşalım canım .bu arada hnk da yok bebeği iyileşmedimi acep daha:50:

ana sümeyye baska topiktemi?:52:duaniz kabul olur insaallah...:16::16:

ana sümeyye baska topiktemi?:52:duaniz kabul olur insaallah...:16::16:

he kız geçenlerde bi baktım sümeyye :46::46:ama bugün girmedi hiç saol canım bu arada inşallah:16:ben bugün çok yoruldum direksiyonda çokta heyecanlandım :52::52:inşallah alırım şu ehliyetide kocacımın gözlerine sokarım ehliyeti:53::53::52::52::52:

uyumadim daha kizlarrr.telden yaninizdayim.imla hatalari icin simdiden özür dileyeyim.harfler karisiyo bazen:-)bu arda kırmızilarim bitti.hemen yasin okudum bende.hepimiz icin dua ettim.Allah kabul etsin insalah

uyumadim daha kizlarrr.telden yaninizdayim.imla hatalari icin simdiden özür dileyeyim.harfler karisiyo bazen:-)bu arda kırmızilarim bitti.hemen yasin okudum bende.hepimiz icin dua ettim.Allah kabul etsin insalah

allah kabul etsin canım.rabbim 9 ay 10 gün boyunca bidaha o kırmızaları göstermesin canım:emir_bebek::emir_bebek:

he kız geçenlerde bi baktım sümeyye :46::46:ama bugün girmedi hiç saol canım bu arada inşallah:16:ben bugün çok yoruldum direksiyonda çokta heyecanlandım :52::52:inşallah alırım şu ehliyetide kocacımın gözlerine sokarım ehliyeti:53::53::52::52::52:

demek bizi baska topiktekilerle aldatiyor...:4:ben yapiyordum ama :17:hic beklemezdim ondan bunu:52: insaallah alirsin,alinca bizede haber ver kutlayalim...:52::64::62::118:

aa ayni gün:52:benimde bugün bitti.....:7::30:

aaaaa hiç vermezmiyim hemde ben kız benim ağzımda bi laf dururmu başimdan bişey geçince:9::9::9::9:

hihi:16:artik bibibirimize cok yakiniz gizlimiz saklimiz olmayacak...:52::21:ben bugün seni nle baska topikte karsilasinca ne kadar sevindim,bi yakinimi görmüs gibi oldum...:16::16::9:

Back