• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bu ay da olmadı :((( ekim de anne adayı olmak ümidiyle...

kizlar size doyum olmaz ama ben 7de kalkiyorum:-(kendinize iyi bakin bolbol kaynatin da okuyamayayim emiii..
umut81sende aramiza hosgeldin.inşallah uzun uzun sohbet ederiz seninle de..bu arada sümeyyeye söyleyin bu gece halay yok benim sarkimla gòbek atacaksınızzzz:21::21:

bana uyar kızım ben edirneliyim :32::32::32::52::52::52::46::46::46::46:

kizlar size doyum olmaz ama ben 7de kalkiyorum:-(kendinize iyi bakin bolbol kaynatin da okuyamayayim emiii..
umut81sende aramiza hosgeldin.inşallah uzun uzun sohbet ederiz seninle de..bu arada sümeyyeye söyleyin bu gece halay yok benim sarkimla gòbek atacaksınızzzz:21::21:

tsk ederim hsbuldum , kske gündüz ki neşem olsa :(

kizlar ben giremiyorum yine ya yogun ilgimizden dolayi topik cöktü galiba.:52::51:

sen mi dediydin demin, sende beni güldürdün biraz olsun tırlatacağız deyipte :16:

bendim evet:52::52:canim bak üzülmek yok bu ay hepimiz hayal kirikligi yasadik ama önümüzde ekim ayi var moralini bozma stres yapma stres bizim düsmanimiz, gelecek maclara bakalim artik,hem bi dur dedigim gibi belki yerlesme kanamasidir.bi yarin olsun bize tekrar bildir,ama hep bu topige gel moral bulursun birbirimize yardimci oluruz moral veririz tamam mi..:16::16::16:

kızlarr eşi sperm testi yaptıran var mı??? bişey sorccamm..

biz yaptirdik canim ya ama sonucu elimize verdi ben bisey anlamadim sadece sonuclar cok iyi demisti,tabi bundan 2 sene önce yaptirmistik.kendi istegimizle tekrar 1 hafta önce yaptirdik ama sonuclari almadik henüz....

biz yaptirdik canim ya ama sonucu elimize verdi ben bisey anlamadim sadece sonuclar cok iyi demisti,tabi bundan 2 sene önce yaptirmistik.kendi istegimizle tekrar 1 hafta önce yaptirdik ama sonuclari almadik henüz....

anladım canım.. ya biz de yaptırdık. Allah'a şükür doktor herşey iyi dedi. ama şimdi kendim baktığımda sperm şeklinde değer düşüklüğü görüyorum. bilgisi olan var mı diye soracaktım. sanırım düşün düşün sıyırcam yakında :)

Back