- 19 Şubat 2010
- 40.776
- 32.772
- 798
- Konu Sahibi medd_cezir
- #1.401
bilmiyorum ki, dokunsan ağlıcam , burda ağlama smileyi hangisi![]()
canim benimya güldürdün beni

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bilmiyorum ki, dokunsan ağlıcam , burda ağlama smileyi hangisi![]()
adetin mi geldi?belki yerlesme kanamasida olabilir,bi dur bakalim canim benim....![]()
adetin mi geldi?belki yerlesme kanamasida olabilir,bi dur bakalim canim benim....![]()
kizlar size doyum olmaz ama ben 7de kalkiyorum:-(kendinize iyi bakin bolbol kaynatin da okuyamayayim emiii..
umut81sende aramiza hosgeldin.inşallah uzun uzun sohbet ederiz seninle de..bu arada sümeyyeye söyleyin bu gece halay yok benim sarkimla gòbek atacaksınızzzz![]()
kizlar size doyum olmaz ama ben 7de kalkiyorum:-(kendinize iyi bakin bolbol kaynatin da okuyamayayim emiii..
umut81sende aramiza hosgeldin.inşallah uzun uzun sohbet ederiz seninle de..bu arada sümeyyeye söyleyin bu gece halay yok benim sarkimla gòbek atacaksınızzzz![]()
canim benimya güldürdün benidur ben sana göstereyim
![]()
sen mi dediydin demin, sende beni güldürdün biraz olsun tırlatacağız deyipte![]()
öyle de mi oluyo![]()
bana uyar kızım ben edirneliyim![]()
ya sen cok tatlisin,rabbim gönlüne göre versin insaallah....![]()
banada uyar bende ankaraliyim....![]()
kızlarr eşi sperm testi yaptıran var mı??? bişey sorccamm..
ankaradanmısın yasakhayal, neresi ?
evet aslen ilcesindeniz ama simdi merkezde oturuyoruz....![]()
biz yaptirdik canim ya ama sonucu elimize verdi ben bisey anlamadim sadece sonuclar cok iyi demisti,tabi bundan 2 sene önce yaptirmistik.kendi istegimizle tekrar 1 hafta önce yaptirdik ama sonuclari almadik henüz....