- 22 Temmuz 2012
- 2.877
- 83
- 113
- Konu Sahibi medd_cezir
- #1.181
Ayy hic cekilmezler ya:)
Sormaa hem çoooooooooooooooook tatlılar, hem de çok afacanlar.. Allahtan ikisi bi arada

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ayy hic cekilmezler ya:)
Sormaa hem çoooooooooooooooook tatlılar, hem de çok afacanlar.. Allahtan ikisi bi arada![]()
kızlar benim çıkmam lazım biraz işim var ve sonra uyuyacagım sabah hayırlı sonucu yazarım inşallah öptüm sizleri hayırlı geceler kızlar
![]()
Anne olunca tecrubelisin iste rahat edersin:))
selam nasılsınız bakalım![]()
ana o ne demekbu yolda hicbirseyden korkmak yok
cesur olunacak okadar
yeterki hayirlisiyla kuzucuklarimiza kavusalim....
benim canim yokmu hamile kalinca 9 ay boyunca kan pihtilasmasi icin hergün igne kullanacagimm....:18::18:
İyim cnm sen nasilsn
mrb kızlar ben aranıza yeni katıldım
ben normalde 25 en geç 27 günde bi adet olurum eylül 4 adet oldum tekrar eylül 30.beklenmeyen adet tarihim ama eylül 28 akıntım oldu çoook açık pembe karışık o gece başka olmadı ertesi gün gene 2-3 defa 2 şer damla çoook açık pembe geldi 3.günde 1 leke geldi başkada olmadı adet sancısı vs çekmedim sadece akıntıdan sonra yani 2-3 gündür çok hafif sancım oluyor ve özellikle sol kasıgıma bıçak batıyor sanki baş dönmesi bulantı falan var.ve kaç gündür test yapıyorum negatif bugün yaptım idrar testinde 5 dakika içinde çoook silik ince bir çizgi çıktı ve kaybolmadı hala duruyor lütfen bana yardımcı olun lütfen bu lekelenme nedir silik çizgi nedir lütfen beni aydınlatır mısınız hadi kızlar lütfen
kafam çoooooook karışıkkkk:26::18:![]()
kadınlar alatırken hiç korkmamış gibi davrandım bide üstüne havalı havalı dedim oooo siz bunu çekememişiniz daha doğumu var diye bide dalgada geçtimama eve gelincede tırsmadım değil
üzüldüm canım senın adına sende korkma
kızlar nerdesiniz ya dizimi izliyonuz bakım![]()
hicte tirsma bi igne nedirki o cennet kokulu bebeslerin yaninda ....bi düsünsene senin oldugunu bildigin bi yavrun var öpüyosun,kokluyosun güzel kokusunu icine cekiyorsun,bosver bir degil bi sene igne olalim deger....
![]()
dogru söylüyosun,su an ara sira pis yediliye bakiyorum,ne yapim onlarla gülerek biraz stres atiyorum....
![]()
geçti bile korkummben değil o benden korksun
ben zaten iğneden korkmam canım sancısı çok işkence gibiymiş o tarafından tırstım yoksa bayıla bayıla iğne vurulurum böyle saçma yönlerim vardır
![]()
gülmek yakışır zaten hep gülelim canım![]()
yeni bir ay baslangici gülelim ki hormanlar tavan yapsin kuzucuklar gelsin....:86:
Beni özleyennn kimse yok![]()
Beni özleyennn kimse yok![]()