- Konu Sahibi medd_cezir
-
- #1.001
Hosbulduk :) anaaam betül hamile mii
Slm kizlar ben celdum
Kızlarrr bugun doktora gıttım.. gebelik var dedı rahım duvarım 14 mm kalınlasmıs.. geç döllenme olmuş o yuzden doktor kan testınde ve ıdrarda cıkmaz dedı.. cuma gunu tekrar test yapılcak.. çok ümitlenmekte istemiyorum hakkımda hayırlısı.. herseyımı sızle paylastıgım ıcın yıne ılk sızle paylasıyorum :))))
Hakikaten beklemek çok zor. Ben de gittim dr. a ama bir sorun yok dedi. Aslında stres yapmamız gerekiyor ama o da elde değil. Burdan birbirimize destek olalım, moralimizi yüksek tutalım hayırlısı ile birbirimize güzel haberler veriririz inşallahh...
Hoşgeldin canımmmmm, annen nasıl
Betülll cok mutlu oldm yaa inan bana. sag saglim hamilelik gecirir bebegini kucagina alirsn insalllah
aynen öyle beklemek çok gerçi artık beklemeyi geçtim bu stres ahhhh bu stres bitirecek beni valla bende 1 senelik evliyim 6 ay korunduk 6 oldu korunmayı bırakalı fakat henüz bebişimiz olmadı sizinde demeniz gibi cenabı allah doğru zamanı bekliyo şuan doğru zamanda değiliz sanırım...inşallah hayırlısıyla kucağımıza alırız bebişlerimizi kızlar bizlerde anne olacağız bunu biliyorum ve onun hayaliyle yaşıyorum ..............
Canlar ya bende adet olma belirtisi yok baslamasi lazimdi umitlenmek istemiyorun ama neden boyle oldu ki:44:
Bugun sesinz cikmiyo la hayrdirr
Canlar ya bende adet olma belirtisi yok baslamasi lazimdi umitlenmek istemiyorun ama neden boyle oldu ki:44:
ahhh be canım her ay aynı stres valla inşallah vardır bebiş....
Hakkında hayırlısı olsun canım inş, adet tarihine çok var mı
4gun var olmama normalde 8 gun onceden goguslerde hassasiyet basliyodu
Ozaman evlilik süremiz de aynı :)) Bizim de 1 sene oldu, 4 ay oldu korunmaya bırakalı... Rabbim hayırlısı ile nasip etsin hepimize inşşşşş
Canım umarım hamilelikten dolayıdır ya, sonuçta bu belirtiler herkeste farklı olabiliyor... inş senin de güzel haberlerini alırız
Off insallah ya ilk bir sene ben yapmadim sonra istedigim ay hamile kaldm bebisim öldü simdi 7aydr istiyorum olmuyo ya bi sorun yok stresten prolaktin yukseldi ilacla duzelmistir insallah bu ay ümitliyim ama rabbim hayrlisini nasip etsn bana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?