Bu ay da olmadı :((( ekim de anne adayı olmak ümidiyle...

Betülll cok mutlu oldm yaa inan bana. sag saglim hamilelik gecirir bebegini kucagina alirsn insalllah

aynen öyle beklemek çok gerçi artık beklemeyi geçtim bu stres ahhhh bu stres bitirecek beni valla bende 1 senelik evliyim 6 ay korunduk 6 oldu korunmayı bırakalı fakat henüz bebişimiz olmadı sizinde demeniz gibi cenabı allah doğru zamanı bekliyo şuan doğru zamanda değiliz sanırım...inşallah hayırlısıyla kucağımıza alırız bebişlerimizi kızlar bizlerde anne olacağız bunu biliyorum ve onun hayaliyle yaşıyorum ..............

Betülll cok mutlu oldm yaa inan bana. sag saglim hamilelik gecirir bebegini kucagina alirsn insalllah

Betül bende çok mutlu oldum.inşallah hayırlısıyla allahım kucağına almayı nasip eder canım.darısı biz bekleyenlerin başına inşallahhh.bu arada bişey sorabilirmiyim sen ne zamandır istiyodun.Sanırım tedaviyle oldu he cnm ..........

Ozaman evlilik süremiz de aynı :)) Bizim de 1 sene oldu, 4 ay oldu korunmaya bırakalı... Rabbim hayırlısı ile nasip etsin hepimize inşşşşş

ahhh be canım her ay aynı stres valla inşallah vardır bebiş....

Off insallah ya ilk bir sene ben yapmadim sonra istedigim ay hamile kaldm bebisim öldü simdi 7aydr istiyorum olmuyo ya bi sorun yok stresten prolaktin yukseldi ilacla duzelmistir insallah bu ay ümitliyim ama rabbim hayrlisini nasip etsn bana

Ozaman evlilik süremiz de aynı :)) Bizim de 1 sene oldu, 4 ay oldu korunmaya bırakalı... Rabbim hayırlısı ile nasip etsin hepimize inşşşşş

inşallah cnm inşallah tedaviye falan başladınmı ben bşlamadım bu ay başlamayı düşünüyorum nasip olrsa birde duası var aynı zamanda meryem suresini 41 gün boyunca okuyunca hayırlısıyla cenabı allah veriyomuş gerçi inanarak yapmak lazım isteyerek tek dileğim birgün anne olabilmek be cnm allahın izniyle oda olacak inanıyorum sadece vakti zamanı var demekki çünkü evimizde tek eksiğimiz bebiş inşallah oda gelecek :) :)

Off insallah ya ilk bir sene ben yapmadim sonra istedigim ay hamile kaldm bebisim öldü simdi 7aydr istiyorum olmuyo ya bi sorun yok stresten prolaktin yukseldi ilacla duzelmistir insallah bu ay ümitliyim ama rabbim hayrlisini nasip etsn bana

inşallah cnm rabbim hayırlısıyla hepimize versin...........sadece içten kalpten dua etmek allahım bizimde dualarımızı kabul edecek sanırım zamanı var dedim ya...........

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…